Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
kateryna spune:
Marinar, la multe lunite si cat mai multe zile (si nopti) fara colici!
Am reusit si eu sa imi fac poze dupa nastere. Asa arat www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070214&ctime=113124" target="_blank"> cu o zi inainte de nastere si asa la www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070215&ctime=175027" target="_blank"> 5 sapt si 4 zile dupa nastere (adica ieri).
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Shine spune:
catalina, ti-am dat Pm cu reteta ![]()
anis. biribu, multumesc de raspunsuri.
ieri am avut record de 6 minte la sanul ala....
de doua ori!
eu nu stiu daca fac o prostie sau nu, azi noapte as-a smiorcait de la 1:30 panala 5. Mancat era, schimbat era....Atunci mi-am dat seama ca nu a fact kk de doua zile si i-am pus un supozitor cu glicerina(de fapt jumatate de sfert de supozitor)
A facut , si s-a linistit!Sper sa nu mai fie cazul si alta data, nu stiu daca este chiar ok cu supozitoarele astea, si nici la doctorita nu am sunat sa intreb.![]()
![]()
Voi cum rezolvati problema asta?
Shine
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx
Catalina spune:
Shine, Marina va multumesc de retete. Gata, m-am edificat, stiu cum fac. Cu Dumnezeu inainte.
Hai va pup ca ne grabim sa iesim afara "la joaca".
Pupici,
gabriela_s spune:
neata!!!
bebe ADAM CRISTIAN pt lunita implinita ieri!!!
si bebeii care azi implinesc o luna!!!
bebe EMMA IOANA
bebe IULIA ANTNOIA
bebe DENIS
LA CAT MAI MULTE LUNITE,SA CRESTETI MARI SI SA II BUCURATI PE PARINTII VOSTRI!!!
ce mari ne facem,pe zi ce trece!!!
mai mie mi-a venit CM la aproape 5 saptamani de la nastere,de asta ce sa mai zici...
cata o sa iasa bine cu botezul!asa ma incurajez si eu ca na,noi o sa avem cam 80 de invitati (daca or veni toti) asa ca iti dai seama ce gargauni am pe creieras...la un moment dat ziceam ca mai bine il faceam in cadru mai restrans,dar vad ca nici varianta asta nu e prea convenabila si nu ne -ar fi scutit de griji.plus ca petrecere de nunta nu am avut ,asa ca incerc sa recuperez cu ocazia asta,sa imi adun prietenii si cunostintele dragi si sa ne simtim bine intr-un moment special,ca pana la urma asta e toata ideea,ca nu o fi asa buna carnea de friptura sau vinul suficient de dulce,le dregem cumva!hai ca o sa iasa frumos si la voi si o sa va aduceti aminte cu drag!
eu azi vroiam sa o ies in parc cu printesa,ca are tati zi scurta si venea sa ne ia la 4...dar mi-a taiat craca "marele cenzor" ,adica maica-mea,ca scot copilul pe gerul asta de afara,il imbolnavesc.CHIAR ASA DE FRIG ESTE??????????Sper sa nu iasca cu scandal cand o veni al meu acasa...of.Avataje si dezavantaje,recunosc ca imi e de mare ajutor ca o pot lasa cand e nevoie sa mai plec ,dar...OARE AVEM SI NOI VOIE SA NE CRESTEM COPILUL???
ieri am lipsit cateva ore si a fost bine ca am avut cu cine sa o las,recunosc,dar sa va zic cu ce am gasit-o imbracata cand am venit???tineti-va bine:maieu pe piele,body,costumas flausat (din ala cu piciorus),bonetica trasa bine pe urechi si 2(!!!!!!!!!) paturici pe ea!!!
asta cand toata lumea vorbeste despre riscul de moarte subita la sugari,pe motiv de supraincalzire!!!nu reusesc sa o fac sa inteleaga ca si CALDURA IN EXCES nu doar frigul ii fac rau...eu in patura o tin numai dupa baie,15-20 min pana se linisteste,pe urma o las libera...of,nu vreau sa fiu nesimtita,recunosc ca imi ofera ajutor maica-mea,dar de multe ori exagereaza,e si f speriata (nu stiu ce o fi asa panicoasa) si imi imprima si mie o stare de agitatie si nervozitate si asta nu duce la nimic bun.daca incerc sa ii explic imi intoarce spatele si nu mai vorbeste cu mine si nici nu mai vine sa ma ajute cand chiar as avea nevoie.asa e ea,omul extremelor.![]()
ce sa mai zic...
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze* 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
anis spune:
Marinar, EFERALGAMUL E OK...DE ALA I-AU SI EU...CAT DESPRE LECITINA NU STIU..EU I-AU SIMPLA.
Shine, a mea de acdn am evnit din spital a facut kka singura doar de 2 ori, in rest ajutata.Acum o las pana al 4 z sa vedem daca face, ideea e ca am ajutat-o si acum asteapta s-o ajut...cum o pun pe masa si desfac pampersul , minune , e super linistita si asteapta sa ii pun ceva.
Eu zic sa ai nervii atri si sa mai astepti 2 zile...eua sta incerc sa fac.
Apropo si tu ai probleme?
Ca eu acm da..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
gabriela du-te inistita afara.Eu am scos-o pe Ingrid la aproape 4luni, la -20 anul trecut 15 min...si nu a avut nimik cochilu'...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gio spune:
acum 2 zile gagica mea a facut kk singura. sa va zic cum? am baut eu o cafeluta mica-mica, recunosc. azi repetam faza ca iar face ca trenul ca e constipata. si nici n-a agitat-o.
cata, o sa fie bine,o sa vezi.
marina, la cat mai multe nopti dormite![]()
fetele, de care termos sa iau si eu sa tina apa calda afara?
pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria
poze
anis spune:
gio...si a fost ok dupa ce ai baut cafeaua?? a dormit? a fost agitata?
Ca si eu sunt disperata cu Iarina..care nu face..
Eu am un termos de inox...e singurul care tine apa ok afara...alea de plstic nu tin.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
maria72 spune:
Buna mamici si burtici!
Greu mai reusesc sa intru pe aici si tot in diafonala va citesc.
Avem colici, fornaim de nu se poate, avem funduletul rosu ca racu, de cand am venit de la spital n-am reusit cu nimic sa-l reparam. Am dat cu cutaden, asta parca-i face si mai rau, cu nidoflor, cu crema de galbenele, ceai de galbenele. Nu mai stiu ce sa folosesc. Pe fundulet are pielea tare si grunjoasa si cred ca o ustura ca pange cand face kk si pisu.
La supt se ineaca de zici ca nu mai respira, ma sperii si eu de ma iau toate transpiratiile cand o vad cum face. In plus dupa ce manaca plange, verau sa o pun iar la san si trage dar cand simte laptele il scoate.
Colac peste pupaza, azi cand ii faceam toaleta, cam lunga cred ca a fost, a inceput sa tremure si s-a invinetit pe la gurita. Stie cineva ce este asta? O fi fost de frig sau o fi semn de boala?Help!!
cu Iulia 19 zile
gio spune:
uite ca o sa va scriu azi cum face (eu de-abiaacum am baut cafelutza). acum doua zile a facut kk o tona si a fost f linistita dupa.
maria, si fetitza mea la inceput se invinetea tare de tot in jurul guritei (si acum mai putin) plus ca avea talpile vinete-vinete si manutzele la fel. si tremura de frig cum zici tu. au ascultat-o la inimioara vreo 4 dr si toti mi-au zis ca e ok si ca mosteneste pe cineva mai friguros (si anume eu
).
la funduletz noi ii dam cu o crema de la mustela pe care am primit-o in maternintate; la Taisia foloseam cu succes crema pt iritatii de la sanosan.
de plans nu stiu ce sa spun, poate are colici. ai incercat sa-i dai inainte de masa sab simplex, bonnisan sau altceva?
la mien cand se isterizeaza asa i idau gripe water si se potoleste (Are marar si e bun si pt colici dar are si efect un pic sedativ - d'aia dormeam in front ziua cand beam ceai pt alaptat in care puneam si marar
).
pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria
poze