Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata!!!
Steluta si Arleena mii de scuze pt confuziune!!!Deci LA MULTI ANI ARLEENA PT CEI 3 ANI DE CASATORIE!!!
Vestile sunt ca trebuie sa ma duc intr-o dimineata,nemancata,nebauta,ne..de toate,face nenea dr anestezie si coase fata.Sa vedeti chin dupa,nici nu vreu sa ma gandesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Luanaaaa intrebai cine e interesat de cura ta? EU!! Ia zi aici cu amanunte ce si cum? Daca nu aici, ca sa nu se plictiseasca "copacele" slabute, atunci pe PM. Multam fain!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zax

Felicitari Luana, Doroti, Steluta pentru toata treaba; a iesit super; trebuie sa stau cu o cafea in fata sa rasfoiesc toate frunzele livezii pe indelete.

si inca ceva:
www.flickr.com/photos/77617802@N00/391392862/" target="_blank"> V-a fost dor de mine?

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Daaaa!Ce dulcic e!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

ia uitati un baietzel care e tare vesel:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070215&ctime=130826

monicutza ai citit ce ti-am scris de lapte ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Haios foc si vesel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Luanaaaa intrebai cine e interesat de cura ta? EU!! Ia zi aici cu amanunte ce si cum? Daca nu aici, ca sa nu se plictiseasca "copacele" slabute, atunci pe PM. Multam fain!

da-mi un id de yahoo si iti trimit de toate! pm e plin la mine, si mi-e lene sa sterg..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Doroti, Luana, Steluta, felicitari si multumiri pentru pagina Cireselor!
Luana, tare scumpa Hora! Succes in continuare la pierdut kilograme Cat despre vreme, eu de cand le citesc pe fetele din State si Canada nu ma mai vait de iarna si vreme rea.
Arleena, la multi multi ani fericiti! Cred ca aceeasi intrebare a pus-o Angelica mai demult (uite cu ocazia asta ma alatur si eu indemnului Luanei de a pupa mamicile cu mai multi copii ); Cri nu a fost bolnav, a avut doar o raguseala inaintea vaccinului de 6 luni, pe care am dres-o cu ceai de ceapa si acum vreo luna a avut cateva zile muci si un pic de tuse, de 2-3 ori pe zi, dar i-a trecut de la sine. Mai sunt cirese care nu s-au imbolnavit; remarcabil mi se pare ca nu s-a imbolnavit Rares al lui Gabi, care merge la camin si a protejat-o astfel si pe Daria! Bravo!
Adib, super banc
Ralucis, felicitari ptr crestere si ptr mersul de-a busilea !
PuiuDana, imi pare rau ca trbuie sa suporti din nou o coasere; tinem pumnii sa treaca repede si sa se vindece bine!
Ama, felicitari pentru examene si bafta in continuare! mama eroina!
Lili, ce era in sticla de apa?? Si eu tot din asta cumpar si prepar lapte la pui!
S-a trezit odorul si cere atentie.
Vazut poze/filme cu cirese care mai de care mai aratoase ! Pupici la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata!

Am vazut filmulete cu Alex de Miti plimbaret, Daria somnoroasa si poze cu Horia. Dragalasi si pupam!

Vladut si-a supt degetele la greu dar la 9 luni singur a renuntat, pur sio simplu si-a pierdut interesul.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

da-mi un id de yahoo si iti trimit de toate! pm e plin la mine, si mi-e lene sa sterg..

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

adela_tordoi@yahoo.com ....sunt pe mess mai tot timpul(nu neaparat langa calculator....dar prin zona)
Merci tare mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

oana,
si doroti munceste, sa stii, are un serviciu stresant rau si mai are si socrii acasa.. si peste toate astea trece tot timpul progresele! io as zice ca ea e mai demna de lauda, io am muncit cu hei rup doua zile, ea in fiecare zi.. vino repede cu pupe la doroti!
...
dragelor,
ia nu ma mai laudati atat, ca si-asa sunt destul de plina de bube, sunt din ce in ce mai puturoasa si mai obraznica, daca mi se mai urca si asta la cap nu stiu ce se-alege de mine...
(pe hora o puteti lauda cat ii ziulica de lunga, ca nu zic nimic..!)

io tot cresc

Io mai pup o data pe Doroti si pe Stelutza daca zici tu, ca de pupat io nu ma plictisesc , da' sa stii ca deja le-am mai pupat - pe tine te-am sarit.... si mai ales, am apreciat ca programator paginutza

Concluzie pt fetele harnicutze si de la Paul la toate ciresicile - fara discriminare

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

amiss ce face Petra? nu ne-ai mai zis nimk iar de poze nici vorba;
cum mai adoarme?

ama - bafta la examene!

mai da ce frig si zapezi in Canada si-n state! mai puteti fetelor?
pupam Alex de Miti haios si plimbaret si Daria de gabi25 somnoroasa si dragalasa;

tinem pumnii Danutza la dr; sa nu doara tare si sa treaca repede! ce mai face Andreiutzu

si apropo de andreiutzi - Adela unde l-ai ascuns pe Andrei ca nu l-am mai vazut de mult?

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput