Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Va doresc o noapte frumoasa si calma. Nu stiu cand mai intru sa scriu dar aproape in fiecare zi intru si citesc. Daca voi avea un copil cuminte sa tot stau pe DC, daca nu asta e...
Noapte buna!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumesc fetelor pt incurajari!! Va iubesc pe toate!!Luana apreciez foarte mult urarea ta, sa stii ca si eu tot tzatze sanatoase si examene luate imi doresc!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata livada draga!!
A venit si la noi iarna si avem zapada ! Uraaaa!! Ce dor mi-era de ea!! Nu e multa dar e ok si am putut sa ii arat si Sofiei zapada .. a ras si se uita asa curioasa.. din pacate e si foarte frig asa ca nu am putut sta mult afara. Poate zilele urmatoare daca nu se topeste.Acum sunt multumita poate sa vina primavara.. de fapt chiar o astept vorba Luanei.. sa-nflorim odata si noi!!
Intre timp am mai tras o tura de cumparaturi si i-am luat Sofiei un carrier nou care merge pana pe la 18 kg..oare o sa o mai pot ridica in brate atunci?si mamica si-a improspatat colectia de cremute si alte cosmeticale de la body shop.. hihihi!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Gabi am vazut poze cu scumpica de Daria.. e asa de dragalasa si ce frumos se joaca ea cu fratiorul..Uff voi fetele cu doi sau mai multi copii ma faceti praf de fiecare data dupa ce vad poze de la voi imi vine sa ma apuc de treaba pt bb 2.. din pacate mai trebuie sa asteptam.

Adib si ce dimineata!! Serioasa Ralucutza si dulcica!!Felicitari pentru progrese!! la cat mai multe!!

Puiudana speram ca a decurs cu bine .. interventia!!te asteptam cu vesti.. bune!!

Amonar da stau acasa; la inceput din motive de statut( am viza de dependent..asa ca nu pot sa muncesc.. numai aici pot sa iti dea voie sa stai cu famila dar nu sa si muncesti..in fine nu mai comentez ca discutia ar fi luuunga..)dar acum nu imi pare rau ca pot sa stau cu Soficu.. si ma bucur ca situatia ne permite si chiar daca puteam nu ma duceam la servici desi uneori imi lipseste si mie contactul cu oamenii.. adulti!!
Auzi la el heartbreaker.. hihihi!! pai avea dreptate vanzatoarea!! sa vezi ce coada fac fetele la el la usa..

Ama felicitari pentru examene, tinem pumnii la cel care a mai ramas!! lui Sebita muscacios mic!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Alina pupicei Deliei si multa sanatate!!

Miki eu ii fac numai jumatate de avocado piure( uf ce cascata sunt trebuia sa iti fi spus..) restul il fac pentru noi astia mari ca la mine orice as face( si daca il congelam) tot oxideaza.
Ce frumoase flori de gheata!!

Carmina noi, noi!! avem peste 9 luni si nici un dinte cat de mic!!
la cat mai multe aniversari fericite si voua!!

Fetelor voi vorbiti de play-group sau de play-ground? Ca sunt diferite: aici cel putin sunt
-play-groups unde merg copii sa se joace cu alti copii cam de aceeasi varsta, mai canta, diverse activitati in functie de varsta,
- apoi sunt story-time group unde se citesc povesti
- si apoi play-ground care este de fapt parc cu leagane , tobogane etc..
Din cate tin eu minte Virgi zicea ca se duc la play-group.

Luana felicitari pt kg pierdute!! Te sustinem in lupta cu ele ramase!!

Miti super pozele de la Moeciu.. multumesc!! Uitasem ce frumos e .. adevarul este ca nu am mai fost acolo din luna de miere acum..hmmm mult prea multi ani!!
Foarte fain filmuletul cu plimbaret mic!! Sofia are botosei la fel facuti de bunica..

Lacra ce a gasit ambasadoarea in apa?? Acum sunt curioasa?

Zax super pozele cu Horia!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by miti2004

ia uitati un baietzel care e tare vesel:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070215&ctime=130826

monicutza ai citit ce ti-am scris de lapte ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Ce dulce este puiul tau cu botoselul lui. Ai adus cumva premergatorul din Romania? Daca da, nu ai avut probleme cu el la vama? Ca eu nu am de unde sa fac rost de unul pt Alexu meu si parca as fi vrut si eu, dar mi-e teama ca nu o sa il lase sa intre in tara.

Am citit ce mi-ai zis de laptic. Alex bea lapte de soia Isomil etapa 2 (facut de Similac) pt ca are o usoara intoleranta la lactoza, de care inca nu a scapat. Am incercat si canetele cu lapte gata preparat dar nu este nici o diferenta. La fel de prost il bea. Alex are 4 mese de lapte a cate 180 ml, dar la majoritatea plange, refuza biberonul cu toate ca ii este foame si recurg la suzeta pana se calmeaza putin si adoarme (nu profund), dupa care scot repede suzeta si bag bibe. Bea din bibe pana se satura, dupa care il scoate din gurita si continua sa doarma sau deschide ochii tare voios, ca doar are burtica plina. El noaptea nu papa nimic, ca poate as putea asa sa ii dau si eu lapte fara scandal, dar incerc sa nu ma mai enervez si il las cum vrea el.
Merci oricum de idee

Monica 15+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

CAMIM

Vroiam sa va intreb daca ai vostri bebei isi mai sug degetele ca a mea refuza categoric suzeta in schim degetele..... mare dragoste.
Cam asa adoarme ea: http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV03421.flv deci pernuta care nu trebuie sa lipseasca ca si-o pune pe ochi si degetelele in gurita

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Camelia, eu l-am lasat pe Victor cu cate degete a vrut in gura si a abandonat singur obiceiul asta.Acum si-a descoperit nasul si la fel procedez si acum.Il las in pace caci se va dezvata singur.Ai un pic de rabdare si va renunta si Daria.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ARABELA sa stii ca eu nu ii fac nimic sa renunte, dar ma gandeam ca e tare infocata si se enerveaza rau daca i le scot din gurita...si sa nu aiba repercusiuni asupra dintisorilor. Oricum mie mi-e draga asa cu sta ea cu degetele in gurita si mai ales ca de obicei vad copilasi care prefera degetul mare nu astea doua folosite de ea .

Pupam pe Victor si poate macar de data asta reusim sa ne vedem daca stai 2 saptamani la Dorna.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Neata! Dupa o noapte cum n-am mai fost de mult, adica cu treziri la 2 ore si foieli, maraieli, parturi la greu (si ma intreb de la ce, ca n-a mancat noutate decat carne de vita), iaca si eu pe aici, cam obosita si blurata, dar am luat o gura de cafea si sper sa imi revin...
ama, bravo si pt examene si bravo si pt ce ai scris la subiectul cu moni si iri, !
arabela, deci vom fi nasici amandoua in aprilie, poate o sa fim gravidute din nou atunci, iti tin pumnii!
gabi, deci daria isi suge nu un degetel, ci mai multe, nu? mie pediatrul mi-a zis sa incerc sa o las mai bine cu suzeta decat cu degetul, dar si la noi cand se vede fara suzi isi mai baga degetelele. la somn, in schimb, n-are treaba cu ele.
sa va zic ce mancarica buna am facut ieri pt ilinca: am luat reteta lui vivi sau a roxxanei, nu mai stiu exact a cui era, cea cu vita, si am mai facut mici adaugiri. deci, intr-un vas yena am pus niste carnita de vita, vreo 200 de gr, ca sa fiu sigura ca o paseaza pe urma blenderul, taiata cubulete deja, plus 2 rosii mari decojite, cativa catei de usturoi, o ceapa taiata cubulete, 3 cartofiori, cateva fasiute de unt si cateva lingurite de ulei de porumb si am bagat-o la cuptor cu capac. a iesit o bunatate, am luat si eu o inghititura sa vad cum e si era tare gustoasa.

Mergi la inceput