Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

wow, superalex!! de astazi tin si eu cu cfr cluj; cu asa un suporter nu pot sa nu ma sesizez.
ce mare e Alex! avea dreptate cineva cand zicea ca parca-i nascut in februarie...

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Felicitari Luana, Doroti, Steluta pentru toata treaba; a iesit super; trebuie sa stau cu o cafea in fata sa rasfoiesc toate frunzele livezii pe indelete.

si inca ceva:
www.flickr.com/photos/77617802@N00/391392862/" target="_blank"> V-a fost dor de mine?

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Intreb si eu mamicile cu copii dintosi: a existat vreo cireasa care sa refuze mancarea cu lingurita pe motiv de durere de gingii? Eu nu stiu ce sa mai fac? De aproape o saptamana Mihnea al meu e sugar in toata regula, bea doar lapte din biberon. Asa ca ce legume ce fructe? Nimic. Sunt un pic cam chiauna si nervoasa din cauza asta.
Cu raceala stam prost amandoi. Cred ca e pe sfarsite doar pentru ca atrecut o saptamana de cand ne-am imbolnavit pentru ca simptomele sunt aceleasi ca la inceput: muci, tuse, un pic de febra . Doctora spune sa mergem maine sa facem niste analize de imunoglobulinaE atat bebe cat si eu dar asa nu am nici o tragere de inima. Sincer imi este teama de rezultat.

Amonar, iti multumesc pentru link, am stat atunci pana la 2 noaptea si am citit to tot tot, si m-am speriat rau. Ma gandesc ca poate la noi nu e cazul de nici o alergie si de nici un astam. Poate pur si simplu a facut atatea raceli pentru ca a venit in contact cu foarte multa lume si foarte multi copii, si de la el m-am imbolnavit si eu.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Horia a refuzat cateva zile bune fructele si uneori si piureul de legume in perioada eruptiei; faza e ca la noi s-a suprapus peste bronsiolita si nu stiu sa zic care ar fi cauza clara; dar s-ar putea sa fie totusi de la dinti; dar a aparut vreunul ca nu mai stiu?

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Carmen, totusi du-te la un alergolog cu Mihnea.Sotului meu i s-a declansat o alrgie la acarieni de vreo 3-4 ani si poate era mai bine sa fie descoperita din timp.Nu e asa de greu cu alergiile, dar e bine sa stii de ele.Dragos avea simptome de alergii dar cei mai multi medici iau dat medicamente de raceala o vara intreaga pana ne-am intalnit pe strada cu doctorita mea de familie care l-a trimis la alergolog si bine a facut.

Dana, Horia e un scump!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Am uitat sa va spun despre mancare.Victor refuza total lingurita. Strange buzele si da din cap nu cand o vede.Asa ca mananca baiatul din mana lui mami, decat sa-i aud stomacul gol mai bine asa.Si mananca destul de bine.A descoperit de cateva zile ca poate sa manance de la el din manuta banana si mar si se face ca un purcel dar le mananca si iarasi zice mama lui ca e bine.

ca eu aberez de obosita ce sunt.

Noapte buna!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

ia uitati un baietzel care e tare vesel:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070215&ctime=130826

monicutza ai citit ce ti-am scris de lapte ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lacramioara, da a trecut un an iti vine a crede? Ce burticoase eram atunci si mandre nevoie mare .

Monica, Arabela, Zax-raspuns colectiv=dilog.
Faza e ca intr-adevar refuzul lui de a manca s-a suprapus cu raceala asta dar vedeti voi totusi din biberon nu refuza. Apoi rosul din gat a trecut de cateva zile si de-asta presupun ca-i de la gingii. DINTI???? Nici pomeneala de ei Zax, are 9 luni azi si nici un dinte, dar cred ca-l mananca gingiile ca-i foarte nervos si agitat, roade cu foc tot ce pronde iar cand ii bag degetul meu in gura il roade si si-l plimba pe toata gingia. Acum ma mai gandesc si ca ar fi timpul sa-i apara si lui un dinte acolo. Nu cred ca mai e vreo cireasa la 9 luni fara dinti.
Groza si nervii astia ai mei cand Mihnea nu mananca apar tocmai ca ma intreb cum oare mai traieste copilul asta si totusi creste si in lungime si in greutate. Sigur tocmai asta ar trebui sa ma calmeze dar... Vorbeam zilele trecute cu Mihaelaf la telefon si plangeam ca nu stiam incotro sa o apuc pentru ca duminica Mihnea a baut 400 ml lapte si a mancat o jumatate de borcan de iaurt cu un galbenus de ou iar luni 400 ml lapte si un borcanel de caise de la hipp toata ziua. Va dati seama disperarea mea. Si mihaela mi-a zis sa-i dau doar lapte poate asa o sa manance mai mult si intr-adevar marti, miercuri, joi i-am dat doar lapte si a baut cam 1200 ml. Si m-am abtinut sa nu-l cantaresc dar azi nu am mai butut si mare mi-a fost mirarea sa vad ca are deja 10 kg si 77,5 cm. Asa ca ce naiba sa mai zic si sa fac? O avea si el pitici si eu trebuie sa-i respect.
Car priveste alergia ar cam trebui sa rup pisica in 2 si sa merg la alergolog si sa scap odata de pacostea asta numita "viroza". Este evident ca al meu a fost cel mai racit copil de la cirese .
Sa vedem ca maine sotul pleaca la constanta si duminica in italia si tot asa pana pe 4 martie voi fi singura cu bebe. Sa vedeti atunci colaps total .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zax

Felicitari Luana, Doroti, Steluta pentru toata treaba; a iesit super; trebuie sa stau cu o cafea in fata sa rasfoiesc toate frunzele livezii pe indelete.

si inca ceva:
www.flickr.com/photos/77617802@N00/391392862/" target="_blank"> V-a fost dor de mine?

POZE
Horia Alexandru

pentru ochisorii frumosi ai lui Horia.

uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

ia uitati un baietzel care e tare vesel:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070215&ctime=130826

monicutza ai citit ce ti-am scris de lapte ?

POZE_Alex

Cenusareasa in varianta bebelina . Eram curioasa daca isi va baga botosul in gurita...si nu m-a dezamagit .

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by zax

si inca ceva:

POZE
Horia Alexandru

daaaa, ne-a fost

POZE_Alex

Mergi la inceput