Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)
Raspunsuri - Pagina 21
ILDI25 spune:
Am vrut si eu sa votez dar nu vad nici o poza cu vreo cireasa ,adevarul ca mi-e un somn ...
http://www.flickr.com/photos/47847315@N00/395821284/
Va doresc o noapte cat mai linistita 
Ildi
amiss_zip spune:
hei...ce vad eu acolo
ciresici la un "biberon de vorba" ha? 
nice![]()
dianar, adela

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
DianaR spune:
Amis, am votat blogul tau.
Ildi, noroc cu tine ca n-aveam ce poza sa pun, pozele de la Flavia nu au venit iar cele de la Gabi mi-a fost lene sa le descarc... Daaa, ne-am intalnit la ultima intalneala DC aradeana, 2 cirese maraite si care serveau doar brate de mama (pardon, copac)!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
miti2004 spune:
DianaR ce bine ca Timeea papa ! sa o tineti tot asa !
Steluta ce fatza luminoasa are Andrada ! seamana cu tati si cu buni cea fara ochelari !
Adib ce veseli sunteti seara ! si dimineata la fel ? pe la ce ora se trezeste ?
Camelia.t si noi ne chinuim de vreo 4-5 zile cu laptele. Maximul pe zi e oricum 425 ml sa zicem, insa aven si minime de 250-300 ml
...si uneori formate din 3 mese de lapte
...
Arleena multa sanatate lui Alex superstar ! mititelu' ce haios e in videoclip, oare noi cand om face asa ca voi ?
. Ce bine ca stii chimie alimentara, macar stii ce mananci.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
dragele mele, am o intrebare
off-topic rau de tot: care sunt cele mai bune site-uri in cautarea unui job ? in Ro, bineinteles. Scrieti-mi si mie pe private, va rog mult.
Multumesc !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Steluta spune:
Buna dimineata,
Ia sa vedem azi pe cine sarbatorim??
LA MULTI ANI ELENA SANZIANA si ALEX!!!

Multumim tuturor pentru aprecierile asupra pozelor Andradei. Ildi, intr-adevar i-am tuns bretonul, ca ma chinuiam prea tare sa fiu atenta sa nu ii dea in ochi. Diana, ai dreptate
, ea este draguta oricum (chiar si serioasa; trebuie sa ma gandesc la o alta formulare). Miti, intr-adevar Andrada seamana 99,9 % cu Tati (care este foaaaaarte mandru). Bunica fara ochelari e mama mea (asta inseamna ca are ceva si de la mine???)![]()
Arleena covorasul puzzle l-am luat de la un magazin cu de toate din piata. Chiar am si postat un subiect intreband unde pot gasi, caci aici era singurul model.
Luana, daca te intereseaza uite citeste aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=94830
Amiss, felicitari pentru dintisori!! Am votat si blogul Puiutul tau! Mi-a placut! ![]()
Sanatate cireselor bolnavioare!!! 
Ieri i-am dat fiica-mi prima oara iaurt cu pepene galben si cereale. Mie nu mi-au placut cine stie ce, caci aveau un gust de dulce-acrisor. Se pare ca nici Andradei, deoarece a fost prima oara cand a varsat. Nu s-a simtit rau dupa. Oricum revenim la iaurtul simplu cu cereale.
Zax, parca tu intrebai cand mai dam sucul de fructe. Eu nu i-am dat niciodata suc de fructe, ci doar piure de fructe, care reprezinta masa a doua (cea de la 11). Parerea mea e ca daca ii dai piureul de fructe, nu e obligatoriu sa-i dai si suc.
O zi buna tuturor!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Steluta spune:
Am refacut spatiul pe contul comun de pe yahoo. RUGAM CINE ISI MAI FACE FORWARD LA CANTECELE, SA STEARGA APOI MESAJELE DIN DIRECTORUL SENT!!! Multumim! 
Ah si am trecut pe varianta beta... Cine nu se acomodeaza, poate selecta vechea varianta.
Si am creat 4 directoare: cantecele, carticele, diversificare_diete si nr. telefon, pentru a le organiza mai bine...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
ILDI25 spune:
www.flickr.com/photos/47847315@N00/396190695/" target="_blank">Buna dimineata
Asa si-a inceput David dimineata a scos toate hainele din masina si s-a intins pe ele .Acum deja doarme ca o "valiza" in pat. 
Ildi
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI ALEX
Am votat si eu la concurs dar n-am gasit decat 2 ciresele ,oricum am progresat aseara n-am vazut nici una de somn ce-mi era.
Asadar am votat pozele cu ciresica Hora, si cireselul Catalin .Daca mai are cineva poze sa ridice 2 degete ,votez cu cea mai mare placere .
Ildi
OanaRusu spune:
Luana-Claudia, Rado-Gabriel, Daria, Daria-Maria, Timeea, Raluca-Alexandra, David-Mihai, Stefan-Cristian,
Raul-Celestin
Andrada-Cristina, Horia-Alexandru, David, Alexander-Ryan, Andreea Sanziana, Elena Sanziana, Alex 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni