Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MARANI,
bine ai venit in grup
ASIZA,
,cele mai frumoase flori pentru Denis
SOMLEAC,
sa inteleg ca Matia ii face curte Crinutzei?.Pooopam tare

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

DANITA,
acum am inteles ce spuneai tu de sarbatorit ziua de 27 Febr...,pai si cum facem fetelor?Sarbatorim ori nu?
Eu as avea o propunere ...,sa facem un album al fulgultilor care sa fie pe prima pagina a fiecarui capitol si in care sa postam o singura poza,cea mai frumoasa poza a piticor...,dar problema este ca EU,nu stiu cum as putea sa fac asa ceva...,,doar propun...,ce ziceti?

BAMBO,
unde esti?Acum chiar ca-mi miroase a ceva bun,sa nu-mi spui ca faci exercitii
DIANOCICA,
ce fece D,degetelul?
ALEX,
mai da' ce frumos ati petrecut voi...,vai si ce praji super...hmmm,cred ca a fost tare buna...Sper ca Marius n-a baut ce era pe masa...,are voie decit apa plata si ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Somleac, da-mi mai multe detalii despre acumulatorii aia pentru carusel ca nu pricep . Firma, de unde i-ai luat, poza daca ai vreme...

Ce a fost pe 27 febr??????...aaa...atunci a inceput Odiseea noastra!!!!!! ...cu primul mesaj al Mironei:

Buna seara mamici, burtici.
Am aflat acum 4 zile ca sunt fericita posesoare a unei burtici de 3 saptamani si cateva zile. Am 4 teste de urina pozitive si un test de sange Beta HCG de 230,37 mUI/ml.

Mai astept si alte mamici/burtici din aceasta perioada, caci eu nu ma pot incadra in intervalul septembrie-octombrie.
Exista aici un calculator de sarcina ... si cel mai probabil la mine va fi noiembrie.
Prima zi a ultimei menstruatii: 31-Jan-2006
Inceputul trimestrului al 2-lea: 25-Apr-2006
Inceputul trimestrului al 3-lea: 15-Aug-2006
Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui: 15-Aug-2006
E cel mai probabil ca nasterea sa apara intre aceste date: 17-Oct-2006 - 21-Nov-2006
De cat timp exista sarcina: 3 saptamani si 6 zile
Cat timp a mai ramas pana la nastere: 36 saptamani si 1 zile
Data nasterii: 07-Nov-2006

DAR ca sa nu-mi supar o buna, draga, scumpa, mica, albinutza zvapaiata prietena ... am sa scriu un DPN de 9 noiembrie (ziua ei) ... asta asa pana o sa-mi spuna dr. un DPN cat mai real. Sa nu mai pun ca in alte calcule nasc de ziua mea 8 noiembrie ... dar ma rog.
Va pup si va astept cu drag sa umplem cat mai multe capitole in aceste 40 de saptamani.

Miro
Raporteaza la Moderator
Editat de - Mirona on 17/03/2006 07:32:16

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

aura, noi fara feon suntem morti. E musai sa o uscam pe par cu feonul si se intampla si peste zi sa o usuc cu feonul, ca, atunci cand o alaptez, sta cu capul pe mana mea si transpira. Si nu pot sa p las uda ca mi-e ca raceste. Si ea s-a obisnuit cu feonul; este prietenul ei. Feonul si vascul de e atarnat la iluminator. E mereu cu ochii pe el si de-aia nici nu ne incumetam sa-l aruncam.

Ia uitati-va www.cronicavip.ro/cronicavip/article.php?article_id=7989" target="_blank">aici ce imi trimise o prietena. Asta ca sa mai iesim un pic din "pampersi".

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi

Apropos de limbuta, Iulia mea o avea limbutza prea lunga de sta cu ea asa de mult afara? Pana azi cand citi ce ne scrise DeeaA cu limbutza scurta nu ma gandisem la varianta asta

marani, bine ai venit printre noi Asteptam poze sa-ti vedem comoara.

asiza, super mesajul tau cu primele randuri scrise de miro. M-a emotionat. Imi amintesc cum numaram si calculam in fiecare zi si studiam ce se intampla in burtica noastra. Eu mai am pana sarbatoresc momentul conceperii. Am nascut la 36 de sapt.
dandusa, imi place ideea ta. Trebuie sa-mi pun neuronul la munca sa vedem cum se realizeaza treaba asta.

toate mamicile si toti puii lor

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

DANITA, acum am inteles ce spuneai tu de sarbatorit ziua de 27 Febr...,pai si cum facem fetelor?Sarbatorim ori nu?
Eu as avea o propunere ...,sa facem un album al fulgultilor care sa fie pe prima pagina a fiecarui capitol si in care sa postam o singura poza,cea mai frumoasa poza a piticor...,dar problema este ca EU,nu stiu cum as putea sa fac asa ceva...,,doar propun...,ce ziceti?

M-am gandit: o solutie ar fi sa intram fiecare cu userul mami_n-d_06 si sa editam primul mesaj al fiecarui capitol, si sa facem fiecare link din numele copilului catre poza lui. Ca oricum pozele se vor mai schimba din cand in cand, copiii cresc.
Asteptam si alte idei.

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Hopa si eu.... sint franta, franta, franta ... am plecat cu luchitza de la 9 dimineata... intalnire cu vorbitoare de limba engleza din Cluj.. unde a fost atractia zilei.... nici macar sa-i dau sa pape din bibe nu m-au lasat.... ele au facut totul.. eu m-am conversat, am baut cafea, am mancat fursecuri...
Am venit acasa pe la 14.00, am stat vreo 30 de minute in care am plans de disperare ca nu mergea PC-ul si am crezut ca am pierdut pozele facute pana acuma..; am remediat problema (sursa e cam defecta), pus pozele pe DVD si plecat la plimbare... dupa care am ajuns la alta expata acasa... am urcat cu carutzul cel mai abrupt deal din Cluj... asta da miscare... am mai stat pe acolo .. si inapoi acasa... am febra muschiulare, nu gluma...
Luca a fost super cuminte... Doamne, cat il iubesc!!!
Luchitza transmite mamelor care l-au laudat ca e baiat cuminte..
deeA,
mormelvio, m-am gandit azi la tine.. sper sa fi fost bine la tribunal
lorym, chiar ar trebui sa cauti un ajutor.. eu as fi moarta daca nu as avea ajutorul prietenei danutza (mama lui luca dupa ora 16.00).. plus restu' de prieteni din cluj.. sint tare norocoasa ca am prieteni minunati in cluj
laura, deci am avut nopti MINUNATE!! eu sper sa se repete minunea in fiecare seara; luca va si el
dandusa, pupam dulce... sper ca luca sa-mi semene, desi seamana cu amandoi; eu asa cred..
bambo, luca intreaba ce face printesa lui?
dia, tin pumnii sa se rezolve problema de la ochi.. trebuie sa fii puternica!!! o sa se faca bine si totul va fi uitat
roxanica, a doua parere ca luca seamana cu mine.... cat de tare ma bucur... pentru vorbele frumoase... si sper sa ai dreptate
miki, bine ai revenit... pupici de la noi
a_deju.. si luca e un motan... se zgaraie saptamanal pe fatza, dar nici eu nu sint o prea buna manichiurista
marani, bine ai venit printre noi
asiza, ce lenesa ai fost azi!
pupici la toata lumea.. fug sa pap ceva ca mor de foameeeeeeeeeeeeeeeeeYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angi_m

M-am gandit: o solutie ar fi sa intram fiecare cu userul mami_n-d_06 si sa editam primul mesaj al fiecarui capitol, si sa facem fiecare link din numele copilului catre poza lui. Ca oricum pozele se vor mai schimba din cand in cand, copiii cresc.
Asteptam si alte idei.

ANGI,
de ce ma injuri?Vorbeste pe limba mea...,sau mai bine lasa,ca eu nu prea ma pricep...,ma las pe mina ta,ca vad ca stii ce si cum...aaaa,n-ar fi mai usor sa trimitem cite o poza pe mailul comun si de acolo ,sa le puna cineva pe fiecare in parte?Zic si io'.nu aruncati cu rosii

Mergi la inceput

dandusa, uita-te la primul mesaj ca facui eu modificarea asta la mine. Fa click pe numele meu si pe al Iuliei si o sa vezi poza mea si a ei.
Fug ca facem baie Iuliei si deja plange

Angi poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

buna fetele,

ieri ne-am externat din spital!
am scapat cu bine din operatie, Doamne-ti multumesc.
marc a ramas insa suparat, pt el totul s-a dat peste cap - si program, si obiceiuri, si mese, totul s-a schimbat, in rau de regula. adoarme f.greu, uneori dupa plans indelung, numai in brate, are reprize de somn de max 1h - si alea numai noaptea... pare sa fie mereu chinuit si suferind, mi-a asa mila de el... sper sa-si revina cat mai repede. si eu sunt foarte obosita, atipeam pe scaun langa el in reprize de cate 15 min, eram obsedata ca se inneaca in voma, ca-si smulge perfuzia sau branula si ca pierde sange...
a fost oribil, vreau sa uit!
acum nu mai plange asa rau de foame - l-au tinut cateva zile numai pe perfuzii si urla infiorator de foame, imi venea sa mor nu alta. treptat am ajuns la portia de 100ml, la fiecare 3 ore, el oricum cere la 2 ore dar nu am voie mai des.
a mai varsat 1 singura data, azi-noapte, dar era la mama in brate si sper sa fii fost din vina ei, poate nu stia sa-l tina cum trebuie la ragait. am ajuns sa-l tin in brate cate 1 ora dupa fiecare masa, numai pt ragait, altfel risc sa vina laptele cu tot cu refluxul chiar si dupa 1 ora.

Doamne ajuta sa se termine cat mai repede.
inca nu mi-am revenit - psihic vorbind sunt
poate apuc sa mai ctesc din urma, nu stiu, daca pana acum ziceam ca nu am timp liber acum chiar nu mai fac absolut nimic pt casa, sunt la propriu 100% langa el.

in orice caz, va multumesc pt voastra, stiu ca v-ati gandit/postat pentru noi.
multumiri speciale lui miki04 pt suportul moral, prin experienta ei similara m-a inteles cel mai bine.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Multumesc fetelor de primire! Tare dragutze mai sunteti. Am vrut sa-mi fac si eu album sa pun niste poze cu noi, dar am inteles ca fiind noua, la sf de luna pot face lucrul asta. Ori sunt prea adormita si n-am citit bine. Am nevoie de un sfat. Ana Maria pica lata de somn la 18.30, doarme pana la 23.30, mananca atunci in somn, se trezeste la 2.30 mananca iar si la 4.00 e toata o veselie. Nu mai doarme pana la 6.00, cand e somnul meu mai dulce. Am incercat sa-i schimb programul dar nu am cu cine discuta....pur si simplu e de netrezit. Stiu ca la programul ei contribui si eu, dar in mare parte ea. Ma gandesc caci odata cu venirea sezonului estival ( cand ziua se mareste ) o sa-si schimbe singurica ora de adormit. Ce credeti?

Mergi la inceput