Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ANGI,
care primul tau mesaj?Am vazut o poza in care sta pe umarul tau...,este bine?Sau am intrat aiurea?Auzi ,da',stai sa vedem daca vor si fetele,sa nu ne agitam ...,ca poate ele vor altceva...si noi...,gata am inceput sa si planuim...,sa nu se supere,careva...,mai stii...
Era un banc misto cu doi tigani care erau saraci si se plimbau ei pe jos...,amariti...,la un moment dat gasesc o potcoava...si incep sa-si imagineze ca ar putea avea un cal...,apoi doi cai si mai apoi si o caruta...si la un moment dat tiganul ii spune ca ,caruta este a lui...si ca nu o lasa pe tiganca sa se urce cu el in caruta...si asta suparata...,se ratoie la el...,ca ce...,ca de ce...si s-au certat tiganii toata noaptea...,pe seama asta ,ca daca...si daca...,dar ei nu aveau decit o potcoava...,asa si noi...
DIANARUS,
bine ati venit acasa,sanatosi.Bine ca ati trecut peste ce a fost mai greu,multi pooopici lui Marc din partea noastra

Fug si eu la baita,ca miriie pitika

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianarus, bine ca sunteti acasa cu bine...restul vor trece si vor fi date uitarii...imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fi fost si inca-ti este! Eu numai imi imaginez ca poate va trebui sa stau cu Denis in spital si ma trec fiori pe sira spinarii. Dar va doresc numai sanatate si sunt cu sufletul alaturi de voi! Pupici speciali...

Dandusa, angi si restul fetelor, eu as spune sa facem un album separat intitulat "Fulguletii nostri" in care, asa cum spunea dandusa, sa punem cate o poza cu bb-ii nostri si dedesupt sa scriem ex. "Denis de Asiza"...si sa punem link pe prima pagina alaturi de linkurile cu "Funny faces" sau "Poze cu noi"...Ce ziceti??? Asteptam idei, propuneri si voturi...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

....sau...idee si mai buna...facem un SLIDESHOW cu fulguletzii nostri...restul ideii pastrandu-se ca si in mesajul anterior...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pfui, iar sunt pe fuga ca pana acum Cristinel a fost cam scandalagiu. Multumesc pentru raspunsuri la temele de ieri.
Am pus intrebarile pentru ca dupa ce am nascut am primit mai multe materiale in spital si acolo vazusem o poza cu un bebe care spunea: "Tine-ma in brate cand imi dai sa mananc" - era vorba despre bebe hranit cu formula. Si citind asta m-am gandit ca oricum toate mamele tin bebelusii in brate cand papa, dar am mai citit pe forum ca nu toata lumea face asta.
Mai scria acolo ca daca bebelusii sunt tinuti in brate se formeaza o legatura mai puternica cu mama, ca e important ca atunci cand bebelusii mananca sa simta contactul fizic cu mama, sa se poata cuibari in bratele ei chiar daca nu papa laptic de san.
Iar la "Parintii intreaba" era o mama care sfatuia alta mama sa puna copilul in landou cand merge cu masina si ma gandeam cat de gresit e sa dai un astfel de sfat. Cel mai sigur e sa se foloseasca scoica sau scaunul pentru masina, in functie de varsta, pentru ca previn intr-adevar accidentele grave. Unele dintre voi ati spus ca tineti copiii in brate pentru drumuri scurte, dar accidentele sunt mai frecvente la drumuri scurte decat la drumuri lungi. Un studiu facut de o companie de asigurari arata ca 52% dintre accidente au loc pana in 7-8 km de casa si doar 17% au loc la mai mult de 30 km de casa.
Asa ca va rog eu mult sa va ganditi la siguranta copiilor vostri, ca puiutii astia mici se pot rani grav si in urma unei frane bruste, nu e neaparat nevoie de un accident serios. Si voi nu-i puteti proteja pentru ca reactia reflexa e sa va aparati pe voi insiva, asta in caz ca aveti timp sa o faceti.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

asiza, este buna ideea cu album separat cu o singura poza pentru fiecare bb. Treaba cu slideshow-ul nu prea merge ca trebuie facut de cineva care sa adune toate pozele..., etc., ori nu e nimeni disponibil sa faca asa ceva, ia prea mult timp. Iar cand mai cresc copiii nostri trebuie schimbata cate o poza... E mai complicat.
dandusa, eu m-am referit la primul mesaj din capitol, mesajul in care suntem trecute toate cu toti bb-ii si cu toate datele noastre.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare am fost si noi ieri la pediatra si suntem ok ... avem 6100g si 58cm ... in schimb roseata nu era de la pampers ... era o micoza care trebuie tratata ... vreo 30 zile cu unguent lomexil si 5 zile cu nidoflor si cu 3 pastilute.

Asiza - votez si eu pt. treaba cu pozele sau SLIDESHOW-ul.

Pupici ca pling amandoua ... astea mici.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by asiza
Ce a fost pe 27 febr??????...aaa...atunci a inceput Odiseea noastra!!!!!! ...cu primul mesaj al Mironei:

[red]Buna seara mamici, burtici.
Am aflat acum 4 zile ca sunt fericita posesoare a unei burtici de 3 saptamani si cateva zile. ...

si uite cum ma faceti voi sa plang. Astept cu atata nerabdare ziua de 23 februarie ... cand acum un an citeam linistita pe forum cum o fata scria cat e de fericita ca a ramas insarcinata ... si spunea: "fetelor - faceti testul chiar inainte de 14 zile DPO - ca daca e sa fie ceva acolo veti vedea cu siguranta cele doua liniute".
Asa intr-o doara ... eu aveam doar 7 zile DPO ... iau un test si-l fac (intr-o pauza de la telenovela pe care o urmaream pe atunci).
Pun testul langa mine si continui sa ma uita la TV si cu un ochi trageam la test.
In momentul in care a aparut si a doua liniuta ... mi-au dat lacrimile si nu stiam cum si ce sa fac mai repede. Dani nu era acasa ... eu singurica ... fug si mai fac un test ... apoi plec pana la farmacie si mai iau 2 - in drum spre casa il sun pe Dani si-i spun cat de mult il iubesc ... nu voiam sa-l deranjez - plecase la un mini chef - si o face atat de rar.
Mai dau de o farmacie si mai iau 3 teste.
Acasa am mai facut 2 test - diferite - toate aveam si cea de-a doua liniuta. Eram coplesita - iar il sun pe Dani - asta interpreteaza gresit si-mi spune: mami - da stii - eu cand vin acasa o sa fiu cam obosit.
ha - asta iar crede ca vreau sa-l calaresc.
abia pe la 12 noaptea a venit - un ultim sms din partea mea suna cam asa: promit ca nu o sa-ti para rau - dar hai o data acasa.
I-am asezat testele in sufragerie sub niste pahare de plastic puse cu gura in jos - ca la alba-neagra.
A venit - mi-a povestit ce si cum la chef si eu taceam chitic ... ma tot iscodea sa vada ce vreau. L-am dus in sufra si i-am spus sa caute surpriza.
Le-a descoperit imediat. A ridicat un pahar si testul a picat pe podea. Il ridica ... eu deja plangeam, plang si acum ...
Ce e asta Moni? Test de gravideala?
eu incep sa hohotesc si el ma ia in brate si-mi sopteste si el printre lacrimi ... nu mai plange Moni, nu mai plange.

la 4 zile dupa aceasta minunata zi m-m hotarat sa deschid Odiseea si sa va astept pe voi - prietenele mele dragi.

ma scuzati - dar n-am putut sa ma abtin - ati rascolit in mine niste amintiri ... cei doi ani de chin in lupta cu infertilitatea ... asteptarea asta grea ... uite ca a fost rasplatita si Kara a venit la mine - cand ma asteptam mai putin.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Au trecut vreo 2 ore pana am reusit sa termin mesajul anterior. Acum Cristi s-a linistit, se uita la niste maimutoi care sunt agatati de bouncer si vorbeste cu ei, tare dragut e!

Sunt si eu pentru album cu poze de fulguleti. La slideshow se schimba prea repede pozele si daca vrea cineva sa se uite indelung la o poza nu poate s-o faca.

Urez si eu La multi ani sarbatoritilor de azi, Maya Maria, Andrei, Alexandra Maria, Matei, Alessia Liane

marani, bun venit impreuna cu Ana Maria! Eu zic ca daca i-a trecut ochisorul poti s-o lasi in pace, n-o mai duce la medic.
Poze poti sa pui in albumul comun sau sa-ti faci un album pe yahoo, de exemplu, nu trebuie sa astepti pana primesti aprobare de album pe forum. Noi nu am pus poze in albumul forumului ci ne-am creat conturi pe un site care gazduieste poze.

asiza, eu calculez de la inceputul alaptarii pana cand incepe tura urmatoare. Tu cum faci?
Si alaptez tinandu-l pe Cristi in brate, am trecut prin mai multe pozitii, acum sunt la a treia si tot cu el in brate. N-am alaptat niciodata stand culcata si ma gandesc sa incerc si eu. Dar mi-e teama ca adorm cu copilul atasat de mine

dianarus, bine ati venit acasa! Doamne ajuta sa va reveniti cat mai repede si sa uitati amandoi experienta spitalului.

chinico, am inteles cum e la voi cu varsaturile. Stresant trebuie sa fie, dar cel mai important e ca ia in greutate. Poate e lacoma, papa prea mult si apoi scoate afara surplusul.

mirona, mi-a spus mai demult un pediatru ca nu exista lapte prost, ci doar lapte bun sau nu pentru copil. Adica depinde cum il tolereaza copilul. Ca acum toate marcile de lapte au tot ce trebuie in ele ca sa fie cat mai aproape de laptele de san. Asa ca laptele e bun sau prost in functie de cum il tolereaza copilul, deci nu iti mai fa griji ca nu ii dai Karei lapte "strainez".

dandusa, laptele nu intra in urechea copiilor prin exterior, ci ajunge acolo prin trompa lui Eustachio, un canal care face legatura intre faringe si ureche.

Mergi la inceput

Ce frumos, Mirona ! Frumoasa poveste, mai ca-mi dau si mie lacrimile.
Noroc ca m-ai facut sa rad cu mesajul de la Dani: "Stii, o sa fiu cam obosit..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Felicitari Miro esti de apreciat pt. toate astea ...sa-ti traiasca minunatia de fetita si sa va bucurati de ea ... si poate o sa-i faceti si pereche.Plang alaturi de tine ... plang de fericire.Ai mai povestit despre vestea data sotului si am plans si atunci ... plang si acu ... va doresc numai bine si totul de acu inainte sa fie plin de bucurii..

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia

Mergi la inceput