Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Cam tarziu..dar abia acum reusesc sa ma asez in fata calculatorului si sa va povestesc prin ce am trecut azi la tribunal. Multumesc tuturor pt incurajari..am avut o zi...
Povestea e asa:
Mama naturala a venit...si-a exprimat consimtamantul pt adoptie...totul e ok aici...dar...ca vad ca intotdeauna exista si un dar...a aparut o problema. Reprezentantul protectiei tutelare a instiintat curtea ca exista o exceptie de la lege si anume ca, intradevar legea adoptiei zice ca procesul se judeca la domiciliul copilului, DAR IN ROMANIA (ca numai la noi se poate asa ceva), desi copilul nu sta cu mama naturala de cand s-a externat din maternitate, o alta lege zice ca domiciliul copilului este dat de domiciliul mamei...desi faptic nu e asa.
Concluzia este ca a ramas dosarul in pronuntare, dar mai mult ca sigur ca instanta va stramuta procesul si va declina competenta catre tribunalul Giurgiu unde mama locuieste efectiv...desi...in buletin are adresa de Arges....
Cu alte cuvinte suntem ca la inceput...ba mai rau..o luam de la capat in Giurgiu...unde va trebui sa mergem noi amandoi la termenele fixate...
Mai avem o mica speranta...foarte mica de altfel, ca judecatorul cu buna intentie ne-a solicitat sa fim de acord ca sa acceptam sa se pronunte numai vinerea viitoare ca sa incerce sa caute in practica judiciara cauze similare si sa vada acolo ce verdict s-a dat. A zis ca daca gaseste cauze similare acceptate de instanta, atunci se va pronunta si el in favoarea noastra, daca nu...va declina competenta....
Asta e...eu is optimista si ma bucur ca cea mai mare frica o aveam de rectia mamei naturale...dar cum azi m-am convins ca totul e ok aici...restul se vor rezolva cu siguranta....

Despre scaunul cu "EURO 4"...acum nu stiu exact daca chiar atat are...dar e trimis din Germania unde legile sunt foarte stricte...si am inteles ca le indeplineste pe toate. O sa pun o poza cu el: scaun

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Azisa uite aici poza cu acumulatorii. Si pentru restul fetelor, costa cam 80 ron cu tot cu incarcator dar merita. Noua toate jucariile cu baterii ne merg cu acumulatori ca altfel falimentam. Avem 3 seturi cate unu pentru fiecare copil
Reporter e numele setului au 2 marimi de cutii din alea de plastic, care practic adapteaza acumulatorii pentru R12 si R20 , daca nu ma insel cu dimensiunile bateriilor.
Scuze pentru explicatiile astea mai mult decat tampite, dar la tehnica sunt nula.Sper sa intelegeti mai multe din poze
acumulatori

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

merci fetelor - vai ce o sa-mi lipsiti de maine.

Am reusit sa umplem masina - si inca nu am luat tot ce-mi trebuie. Maine o iau de la capat cu bagajele si mai inghesui cate ceva prin locurile ramase libere. Am un sentiment ciudat - parca plec cu casa dupa mine. Si oricum am impresia ca uit ceva util pe aici.

fiindca nu stiu daca maine voi mai avea timp de net - imi iau acum ramas bun de la voi - sa va gasesc sanatosi cand ma reintorc - aveti grija de puiuti si ZAMBITI ... viata e frumoasa alaturi de minunatii nostri fulguleti.

va imbratisez cu drag
you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Somleac

Azisa uite aici poza cu acumulatorii. Si pentru restul fetelor, costa cam 80 ron cu tot cu incarcator dar merita. Noua toate jucariile cu baterii ne merg cu acumulatori ca altfel falimentam. Avem 3 seturi cate unu pentru fiecare copil
Reporter e numele setului au 2 marimi de cutii din alea de plastic, care practic adapteaza acumulatorii pentru R12 si R20 , daca nu ma insel cu dimensiunile bateriilor.
Scuze pentru explicatiile astea mai mult decat tampite, dar la tehnica sunt nula.Sper sa intelegeti mai multe din poze
acumulatori

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

NU SE VEDE POZA CU ACUMULATORII!!! Cel putin eu nu o vad...nu se deschide nimic..zice ca e ceva eroare!

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ASIZA,
asta am vrut sa zic si eu,dar m-am exprimat de n-a inteles nimeni...,ma scuzati...,am vazut la alte mamici ,ca asa au facut si se vede super...,daca vrei sa vezi doar fulguletii dai click pe link si ii vezi pe toti...,la mamicile de ian-febr 2006,au o pagina chiar bengoasa...,www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">UITE AICI exemplu....,marfa de marfa...,dar cine se pricepe la asa ceva...,ca eu una...as avea timp,dar nu stiu cum...Pentru slideshow,nu as opta ,ca pina apuca omul sa vada totii bebeii se va plictisi si-l va inchide...,sau sa nu se supere cele carora le apar bebeii mai la urma...,eu ,una votez pentru link.
ANGI,
acum am vazut,super si ideea ta,chiar mi-a placut

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Mah..chiar e bengoasa pagina lor...votez si eu pt aceeasi varianta...chiar imi place...sa vedem toti bebeii pe prima pagina...ce misto!

poze

varsta lui Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

mamici de kk verde ,cum rezistati k eu simt ca innebunesc!nu cred sub nici o forma ca e normal!!!cred ca o sa schimb si nan ul.dar sa revin la milumil,pe care l-am inlocuit din cauza alergiei cu care ne-am pricopsitsau sa incerc altul?voi ce credeti?fulguletii din constanta,venim si noi dar sa ne cumpere tati o masina si nu o sa mai scapati de noi,o sa vedeti!!!!
va pup si va doresc o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, te pupam si noi...iti tineam minte povestea ca ai mai postat-o si am plans atunci...am plans acum...offf...ce frumoooos! Pup...si pe tine si pe Kara...
Somleac, nu se vede poza...ai pus-o pe public?
Dandusa, m-am prins io cam ce vroiai sa spui ...e chiar super paginutza data ca si exemplu...
Donia, eu calculam de la sfarsitul mesei cam 3 ore...(asa de control, ca oricum alaptez la cerere, dar vad ca deja si-a cam stabilit un program)...eu numai asa am puutu alapta de la inceput, culcata intr-o parte...si mereu il mangai si-i vorbesc..si sa vedeti cum se uita in ochii mei...imi vine sa-l mananc...asa mult il iubesc...azi toata ziua a fost foarte bine dispus...a zambit aproape non-stop, manca-l-ar mama (sa nu ma auda ca-l laud ca si-o ia-n cap si poate baga iar colicii)......Cristi, dragu' de el, de ce a fost smiorcait? Voi sunteti ok cu colicii?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

dandusa, laptele nu intra in urechea copiilor prin exterior, ci ajunge acolo prin trompa lui Eustachio, un canal care face legatura intre faringe si ureche.

Na',ca m-ai bagat in ceata!!!Pai si cum face otita? ,ca eu nu mai inteleg nimic...,ei nu fac otita la fel ca noi?Eu in luna a 8-a de sarcina am facut otita si cind am mers la control si m-a diacnosticat,am intrebat dr ,cum de am reusit sa fac...si mi-a zis ,ca nu m-am stres bine in urechi dupa baie ,sau ca am folosit betisoare de urechi...si de aici concluzia ca apa intra prin exterior...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Scuze, am uitat s-o pun pe public. Incearca acum.

Drum bun Mirona.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput