Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 22
Dorsilia spune:
Fetelor, poate aveti dreptate cu laptele asta...e bun ala care-i place copilului si cu care creste bine.eu o sa trec la incercat formule cred.
sa va mai zic un pont: mai ales pt timisorence: exista la farmacia mare Farmado, de la pesti acea crema pt fundul bebelului, costa in jur la 30 de mii (vechi) si vindeca absolut orice roseata in cel mai scurt timp, garantat. contine excelentul balsam de Peru, eu si pe fata i-am dat fetitei si i-au trecut urgent toate bubulitele. Raportul pret -calitate fata de restul produselor similare de renume inclina pozitiv spre crema asta preparata de farmaciste, la un pret dea dreptul umil.
Miro- drum bun!
Somleac spune:
Apropo de ce s-a discutat pe aici.Citez
"Contrariata de atatea zvonuri referitoare la vigantol am trimis un mail firmei Merck KGaA si apoi firmei Chimimportexport Plurimex SRL care se ocupa cu importul si comercializarea medicamentului in Romania. Iata raspunsul lor:
"Confirmam prin prezenta ca Vigantol Oel x 10ml. produs al firmei MERCK KGaA Germania importat si distribuit de societatea noastra are o valabilitate de 5 ani de la data fabricatiei si isi pastreaza valabilitatea 6 luni de la deschiderea flaconului, asa cum scrie in prospect, in aceste 6 luni timp suficient de altfel pentru consumarea intregului flacon conform prescriptiei.
Va rugam sa aveti incredere in ce scrie in prospectul produsului, prospectul fiind aprobat de autoritatile competente.
Va rugam nu ascultati pe nimeni decat ce scrie in prospect"
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
deeaA spune:
Fetelor n-am somn(de obicei dormeam la ora asta pt. ca apoi al meu bebe se trezeste din ora in ora si nu prea mai dorm,pana papa,pana ragaie,pana adoarme la loc,pana adorm si eu,gata se face ora si se trezestte)am emotii pt, ziua de maine.
MIRONA hai ca mi-au dat lacrimile !Sa-i povestesti si fetei tale(cand s-o face mare)faza asta,mai putin cu oboseala tatalui![]()
DANDUSA super ideea,arata tare frumos!
Ma duc sa ma bag in patut ca acu se trezeste bebe.
deeaA
de DAVID IONUT
danita spune:
salut fetelor
aveam mai multe sa va zik dar ..... imi pika ochii ...
bebe al meu vomita de cel putin 3 ori dupa ce papa .....hmm ce ziceti ??
pupici si noapte frumoasa
D
BeBelusca
deeaA spune:
SOMLEAC e bine ca ai postat chestia asta ca eram asa stresata sa calculez 20 zile si apoi sa arunc sticluta!!!
deeaA
de DAVID IONUT
desiree spune:
buna,
nu am mai scris poate ati observat, poate nu ...
noi am fost internati in spital cateva zile pt investigatii complete de sange urina, ecografie, etc
inca avem icter la 9 saptamani..si e mare !!!mi- mila de el cat sufera, de la intepaturi nu mai pot sa il schimb nici de pampers, cum il pun jos incepe sa urle dureros !!!
luam fenobarbital
revin sa va povestesc cand o sa ma simt in stare...
miro, m-ai impresionat sincer !
pupici
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu
varsta Octavian
dandusa spune:
MIRO,
si eu stiam povestea lniutelor,dar mi-a placut s-o recitesc.Sa va intoarceti cu bine acasa
...,dar cit lipsesti?,ca eu nu am inteles
DESIREE,
offf,saracutii de voi...,multi pooopici de la noi sa treaca durerile,va pupam tare pe amindoi
SOMLEAC,
multumim de citat,foarte interesant...
Ce-or face Dianocica si degetelul lui D?
Dar Bambo...,maninca singura tooot?!?
Eu ma duc la somn ,ca fata mea sforaie de doua ore si peste patru ore se trezeste si iar ma strimb ca mi-e somn,asa ,ca fuuug ,sa aveti o noapte usoara,fata colici si fara bebelusi infometati...
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dandusa spune:
Inca una si ma duc...
Cind deschideti linkul pe care vi l-am aratat de la" Spiridusi de Ian-Febr",sa dati click pe o poza de bebelus si veti avea o surpriza...,marfa de marfa...,as sta pina dimineat sa-i descopar pe toti ,sint minunati...,vrem si noiiii
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
roxanica2006 spune:
Uffff,acum am terminat cu toate, baita, mancarica,adunat, spalat, etc.S-a decalat programul nostru ca am fost la petrecere la bunicu'!!
David a fost atractia serii, Doamne cat ii place in galagie, cu lume multa, mare petrecaret va fi baiatul meu! ei bine, am fost noi, familia, dar stiti cum e, rasete, toata lumea vorbeste, mai merge si televizorul... Tare bine a mai fost!
dar acum bineinteles am intrat sa va citesc.
desiree, multa sanatate puiului Octavian, imi pare rau ca treceti prin atatea necazuri! Multa putere si sanatate!
Dandusa, super ideea cu pozicile bebeilor. Numai sa nu ne dea in judecata pentru plagiat mamicile ce au avut primele ideea stralucita! hi, hi! ![]()
Mormelvio, naspa ideea cu stramutarea, dar problemele astea juridice asa sunt mai transante, nu se poate face rabat de la lege. Oricum bine ca mama naturala nu are o atitudine recalcitranta, peste problemele astea organizatorice treceti voi. Pentru Alinutz orice, nu?
Yagmur, stii de ce ai tu atatia prieteni prin Cluj? Pentru ca esti tu o fire prietenoasa, saritoare si sunt sigura ca de aceea se strang toti in jurul tau. e o arta si sa stii sa mentii prieteniile, e munca multa pentru asta, ca orice relatie, trebuie intretinuta si o prietenie, si tu iti faci timp de ei chiar daca Luca iti ocupa tot timpul, de aceea te ajuta si te iubesc si ei!
A-deju, am vazut motanu', superb!! Da' sa stii ca seamana cu tati! Marsupiul e fain de tot, hai zi-mi ce firma e?? Vreau si eu!!!!!
Dianocica!!!!!Pe unde sunteti?Da' ce e cu degetelul, ca eu nu am apucat sa citesc tot si nu stiu...
Ruxandra!!!!Sper ca e totul bine cu Grigore! I-a mai venit pofta de mancare?
Dorslia, referitor la schimbarea laptelui, uite ca la noi asta a fost buba, dar totusi inainte de a lua decizia asta, consulta un neonatolog, noi asa am facut.
No, noapte buna!!! Ne vedem maine!
Aaaaaaa. Miro, drum bun, ne vei lipsi, mami!
poze David Mihai
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
aelita spune:
doloresvazut poze cu mami frumoasa si David scump!
carla super pozele!arati bine!
ruxandra"si noi am ales sa facem botezul cand Grigore va avea peste 6 luni. Si pt ca nu va fi petrecere de seara/noapte, ci de zi, bb va sta cu noi. Mai ales ca va fi un local cu o gradina mare, mare. Iar cand va face nani, va sta intr-o camera pusa special la dispozitie.
"
la mine e problema nu cu camera aia,ci cu cine va sta cu ea,ca oricum voi alege un restaurant aproape de casa,dar asta inseamna ca eu sa plec cu ea si tati sa ramana singur cu musafirii.
si nu de alta,dar cred ca iida afara pe toti decat sa stea si fara fii-sa si fara mine.
chinico ai dat pe public ?
dianarus,bine ati venit sanatosi acasa!!
marani,bine ai venit !
angi "Are un singur zbarnel mare si tare. In rest tot parul este o furtuna "
S.