Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 23
Donia spune:
dandusa, otita apare cand virusi sau bacterii patrund in ureche. Otita medie este infectia urechii medii, adica partea de dupa timpan. La bebelusi poate sa ajunga lapte in urechea medie prin trompa lui Eustachio. Daca aceasta (trompa) se blocheaza laptele nu mai curge inapoi, sta in urechea medie si se poate infecta, ceea ce se cheama otita medie. Otita medie nu apare daca iti intra apa in ureche decat daca timpanul e spart, altfel apa nu trece de timpan.
In schimb otita externa se poate face in conditile de care ti-a spus medicul tau. Umiditatea sau folosirea betisoarelor de ureche pe canalul auditiv favorizeaza infectarea cu bacterii sau tulpini de ciuperci.
S-a mai risipit ceata?

asiza, cand am nascut-o pe Roxana alaptam la 3 ore, dupa orarul stabilit in maternitate. Si orele de alaptat erau 6, 9, 12, 15, 18, etc. De aia stiu ca intervalul intre alaptari se socoteste de la inceputul alaptarii pana la urmatoarea tura.
Care e programul lui Denis acum? Adica la cate ore suge?
Cristi a fost cam fomist azi, cred, si eu am refuzat sa accept asta, probabil. Ca dupa ce am acceptat si l-am hranit mai des ne-am impacat bine, a fost baiat de gasca.
Pe noi ne-au cam ocolit colicile, poate ca stiau ca eu nu prea cred in ele
. Poate de 2-3 ori a avut crampe din cauza gazelor si s-a calmat cu echivalentul de aici al lui Sab Simplex, dar nu i-am dat preventiv ci doar cand am crezut ca are intr-adevar crampe. Pe prospectul echivalentului canadian scrie ca nu se foloseste mai mult de 2 saptamani, asa ca mi-am zis sa nu ii dau decat daca are nevoie.
O zi buna va doresc, eu ma duc in sfarsit la nani!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
roxanica2006 spune:
Buna dimineata!!!!!
ati vazut? aseara am postat printre ultimele, acum sunt iar cu gandul la voi...
Dianarus, ma bucur ca acum sunteti bine, multa sanatate!
Aveam chef de vazut poze si mi-a sarit in ochi Crinutza de dandusa la 4 luni, ma gandeam, hai ca n-am vazut-o de multa vreme pe micutza.. Da' ce faine poze... ce hazlie e cu limbutza afara sau cu baticutzul !!! Super!Iar cu fas alb si caciulitza roz e diafana!
tre' sa mai pun si eu poze cu david , mai noutze..
Uffff, acum voiam sa va mai admir minunile si se trezeste puiul, f. bine, nu ma supar , bine ca papa, a devenit fomist si al meu! Doamne ajuta sa-l tina tot asa!
poze David Mihai
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
Mirona spune:
pupici la toate
normal ca nu am rezistat sa nu intru sa va citesc - al meu sta deja cu
in spatele meu. ![]()
voiam sa va spun ca si eu sunt de acord cu un site pt minunatii nostri bebelusi - chai am si discutat cu Danita odata pe aceasta tema.
Ideea e ca e greut sa facem asa ceva si trebuie timp. Din timp in timp chestia trebuie actualizata.
Intamplator acel site cu bebei imi este cunoscut pt ca am o prietena buna in acel grup.
Site-ul de bebei este facut de tatal unuia dintre bebei - deci tatic - are timp mai mult decat mamica.
Ideal ar fi sa gasim si noi o mamica cu sot IT-ist care sa fie de acord sa ne faca si noua asa ceva.
Se ofera careva???
Noi am incercat sa-i facem site la micutza ... e greu sa tii pasul - uitati-va la semnatura mea - dati click pe numle fetitei.
E greu si timp - nu prea ESTE.
v-am pupat - fug la bagajele mele
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
a_deju spune:
'neata fetele! liniste aseara, observ.. e clar, iar a venit week-endul :)
roxanica, multumim de aprecieri
si eu zic ca tot cu tati seamana, mai are insa o proba de foc de trecut: paru' cret, dar asta om vedea peste vreo doi-trei ani cred, ca acum avem doar puf, si mai e pana la blanita finala :) de marsupiu, prea multe nush ce sa-ti povestesc, nu de nicio firma, e made in china, ca mai tot ce a invadat piata romaneasca la ora actuala, a fost si destul de ieftin (60 ron), problema e ca e destul de complicat de "montat", tre' sa fac meditatii cu madaluta, ca ea a reusit performanta de a si-l "instala" singura
oricum, la ultima plimbare cu dandusa in oras, m-am cam ofticat, ca am gasit alt model, exact ca al ei, care e fffff simplu de utilizat si cu siguranta as putea sa ma descurc singura (adica baga copilu', strange bretele, scoate copilu', de-astea..), numai ca bretelele erau cam subtiri, nu pareau f rezistente. al dandusei avea intr-adevar mai mult burete indesat la bretele, si vb aia, e bun si ca sa fii sigura ca nu se rupe, dar si ca sa nu-ti rupa tie umerii si spatele... aaa, si nu mai zic ca pretul era undeva intre 25 - 28 ron... nu mai conteaza, asta e, pe asta il avem, cu asta defilam, ca la ritmul in care creste, in curand eu n-o sa-l mai pot cara, il trecem in carca lu' tati :)
in rest, nimic nou... vremea tot nasoala, sa vedem cum o fi in jurul pranzului, oricum trebuie sa scoatem si noi nasucu' din barlog, macar juma' de ora acolo...
dianocicaaaaaaa, da-ne un semn, ca nici pe mess parca nu te-am vazut, sa stim sa-i transmitem lu' "pretena" ta mooooooooni ca sunteti ok... ![]()
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
Yagmur spune:
Neata,
Offffffff..... toata noaptea am visat ca sint la mare.... m-am trezit si primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit la pozele lui Dandusa si A_deju....super pozele, bebeii si mamicile...
Miro, eu acum am citit povestea liniutelor, tare impresionanta...drum bun si te asteptam sa te intorci...
Si s-a trezit luca....
Revin
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
a_deju spune:
miro, super site-ul karei, dar intr-adevar cere o multime de timp, si mai ales pricepere.... si eu sunt pentru un site cu fulguletii nostri dragi, dar e destul de complicat, intr-adevar singura solutie e un sot, un frate, un var, un vecin ITist (sau, bineinteles, pot fi toate la feminin :)) care chiar are niste timp liber la dispozitie.... daca nu, macar un album ceva, cum aveti voi la gravidute...
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
a_deju spune:
miro, da' chiar, voi nu trebuia sa plecati??? mai ce face forumu' asta din noi ..... ![]()
yagmur, cum da soarele, ia-l pe luchitza la pachet, si hai la mare, te asigur ca esti bine primita, ba chiar cred ca o sa ne certam pe voi, cine sa va ia in gazduire :)
POZE
asiza spune:
'neata!
Denis al meu a dormit e la 10.00 la 4.00 dimineata si de la 4.00 la 9.00...
...ce mai, am un copil exemplar si cum s-a trezit a si inceput sa zambeasca...l-am hranit, schimbat, spalat, tras mucisorii si acum gangureste singurel la el in camera pana-mi iau eu micul dejun...
Da, si eu aprob ideea cu site-ul...eu ziceam doar de un album pentru ca mi-am dat seama ca niciuna dintre noi nu ar avea timp sa faca un site...dar, ia raspanditi ideea Mironei...poate poate se gaseste vreun tatic, var, bunic care ne ajuta! ![]()
Danita, cum adik vomita de 3 ori la o masa...asa...puternic, cu jet??? ca asta ar insemna sa dea afara cam tot ce mananca ceea ce nu e ok deloc...
Donia, multumesc pentru raspuns...
...al meu suge cam la 3 ore, uneori 2.30...iar noaptea la 6 si 4 ore din cate am observat mai nou...si pana la urma ce zici tu? e ok cum il tzin la alaptat sau ar trebui sa-i pun o perna sub capsor sa-i fie mai sus caputul? 
Fug ca nu mai are rabdare sa stea singurel....
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
dolores spune:
eu scriu pe cutie data cand desigilez sticlutza
quote:
Originally posted by deeaA
SOMLEAC e bine ca ai postat chestia asta ca eram asa stresata sa calculez 20 zile si apoi sa arunc sticluta!!!
deeaAde DAVID IONUT
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
angi_m spune:
http://www.geocities.com/mami_nov_dec_06/
dati aici
si o sa punem si poze
si o sa o facem si mai frumoasa pagina
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei