Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 24
adinazot spune:
Neata la toata lumea!!!V-am citit cu cafeaua in fata,Alessia doarme,a dormit de aseara de la 11,30,pana azi dimineata la 7,30,a papat 200 ml laptic,si somnic din nou.Am "implinit" si noi 6 kg,deci e ok.Ieri nu a mai plans deloc,exemplara fata mamii!!!Sa vedem pana cand![]()
LAURA,ea plange mult seara si m-a sfatuit dr sa excludem pe rand cauzele plansului,orl e ok,totul e ok,si ramane ca si cauza a plansului isteric colica,de care credeam ca am scapat.Altceva nu are,e bine mersi,papa bine,creste,febra ioc,deci asta ar mai fii,crampele in burtica.
pupicuri la gasca!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
marani spune:
Buna fetelor. Sut terminata psihic si fizic. De la 12 noaptea nu am inchis un ochi. Ana Maria a dormit de la 12 la 4, insa se zvarcolea ceva de nedescris. E posibil, atata timp cat am respectat mesele, sa fi revenit colicii? Eu care ma bucuram pt ea ca nu mai sufera mititica si doarme bine si noaptea ( cu exceptia intervalului 4-6 a.m. ) si ziua avea somn de 4-5 ore din bucati. De eructat se rezolva mereu, cu gazele stam mai prost. De la 4 a dormit 45 min din bucati, plangea in somn....o dezobisnuisem de stat in brate, dar cu durerile care le are, cum as putea s-o las in patut?! Sunt plina de semne de intrebare....Cand avea colici puternici manca mai greu, tragea laptic din bibe, plangea, iar tragea....Acum are mese la care procedeaza la fel. Mentionez ca pana acum manca pe nerespirate...e o mancacioasa. Astept opinii daca v-ati confruntat cu asa ceva. Multumesc ca-mi raspundeti.
auras_v spune:
marani bine ai venit alaturi de noi,
dindusa ideea de album e super draguta,si ai draptate nu te poti satura sa privesti acei puiuti.Intrebarea e cine poate sa-l faca si cu fulguletii nostri,eu abia ma descurc cu scrisul si inca mai am cirnatul ala lung in semnatura ,inca nu i-am venit de hac
dianarus multa sanatate lui Mark,am inteles ca a-ti avut o problema serioasa legata de alimentatie si speram ca s-a rezolvat ,multi

si putere sa mergeti mai departe
mirona ti-am citit povestea si am plins.Mi-am amintit cit de mult am asteptat si eu pina cind testul de sarcina a fost pozitv .Dupa doi ani de incercari si asteptari ,am trecut la investigatii si chiar in acea luna ,cind ma asteptam mai putin [rezultatele nu ne erau favorabile] am aflat ca sunt insarcinata.Ma uitam la testul de sarcina,plingeam si nu-mi venea sa cred.I-ti dorim drum bun si intoarce-te repede.

petru Karina
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
url="url="http://new.photos.yahoo.com/aurasvaduva/album/576460762389467597poze ANCUTA
asiza spune:
Vaaai, Desiree, cum de s-a ajuns la asta? E din cauza incompatibilitatii de Rh. Mai ai voie sa alaptezi? Care sunt rezultatele analizelor? Sa nu-mi spui ca aveti nevoie de transfuzie de sange! Iti trimit multe imbratisari si sa ai putere pentru bb Octavian...Trebuie sa fie bine! 

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
a_deju spune:
quote:
Originally posted by angi_m
http://www.geocities.com/mami_nov_dec_06/
dati aici
si o sa punem si poze
si o sa o facem si mai frumoasa pagina
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi, super pe geocities!!! numa' ca tre' sa ne faci instructajul, stii tu, volumul "puneti poze pentru dummies"... :)) eu sigur imi prind urechile :))
cred ca ar fi bine sa editezi mesajul, sa-l scrii cu rosu, ceva, sa sara in ochi, sa vedem daca primeste aprobarea tuturor, si sa ne punem pe treaba... stiu sigur ca o sa iasa misto, daca se ocupa cineva priceput, ca am vazut paginute super faine facute pe geocities :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
asiza spune:

Cleomoni si Ama.lia!!!Sa aveti parte doar de bucurii, sanatate si impliniri in viata alaturi de cei dragi! 

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
dolores spune:

cuscra, 
ama.lia...sanatate,fericire,implinire sufleteasca....pupici

dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dandusa spune:
quote:
Originally posted by auras_v
dindusa ideea de album e super draguta,si ai draptate nu te poti satura sa privesti acei puiuti.Intrebarea e cine poate sa-l faca si cu fulguletii nostri,eu abia ma descurc cu scrisul si inca mai am cirnatul ala lung in semnatura ,inca nu i-am venit de hac
Deci:
scrii asa: [url=ghilimele aici dai copy la link ghilimele]POZE[/url]
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dandusa spune:
MIKI si DIANARUS,
sa va traiasca puiutii ,sa cresca mari si sanatosi
LA MULTI ANI,Cleomoni
LA MULTI ANI,Amalia
ROXANICA,
de la Crinutza
YAGMUR,hai la mare sa ne certam pe voi![]()
DONIA,ceata s-a risipit,dar inca se vad nori pe cer![]()
editez ca am gresit..
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
desiree spune:
asiza, dupa 2 luni nu se mai pune problema de incompatibilitate RH
E DE LA LAPTELE MEU
se pare ca ficatului lui ii lipseste deocamdata o enzima cre sa metabolizele niste inhibitori din lapticul meu
nu se opreste sanul in aceste situatii deoarece beneficiile sunt mai mari decat problemele, dar se da fenobarbital de la care doarme non-stop sau se incalzeste laptele la 56 grade ceea ce eu refuz din start !
..in speranta ca pana la 3 luni va produce acea enzima !!!
mi-a mai luat 700 grame in 2 saptamani , fara exagerare! cum sa il privez de lapticul meu cand e atat de bun pentru el?
slava Domnului ca nu e dela altceva, e sanatos am facut si eco nu are nimic fizic, doar metabolic !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu
varsta Octavian

- 3 noiembrie 2006 -