Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 25
asiza spune:
quote:
Originally posted by desiree
asiza, dupa 2 luni nu se mai pune problema de incompatibilitate RH
E DE LA LAPTELE MEU
se pare ca ficatului lui ii lipseste deocamdata o enzima cre sa metabolizele niste inhibitori din lapticul meu
nu se opreste sanul in aceste situatii deoarece beneficiile sunt mai mari decat problemele, dar se da fenobarbital de la care doarme non-stop sau se incalzeste laptele la 56 grade ceea ce eu refuz din start !
..in speranta ca pana la 3 luni va produce acea enzima !!!
mi-a mai luat 700 grame in 2 saptamani , fara exagerare! cum sa il privez de lapticul meu cand e atat de bun pentru el?
slava Domnului ca nu e dela altceva, e sanatos am facut si eco nu are nimic fizic, doar metabolic !
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu
varsta Octavian
Dar oare e bine sa fie asa sedat micutul? (intreb si eu ca nu stiu)...daca-i administrezi atata fenobarbital oare nu are repercusiuni? Io va mai tzuc odata si sper sa fie bine...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
angi_m spune:
Modificai pe prima pagina din capitol, sub "sunt114 mamici..."
Daca se accepta ideea continuam
daca nu sterg ce am facut
astep critici da' si laude
Participa si sosu
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
a_deju spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Modificai pe prima pagina din capitol, sub "sunt114 mamici..."
Daca se accepta ideea continuam
daca nu sterg ce am facut
astep critici da' si laude
Participa si sosu
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
maaaai, da cine-i "sosu'"???

de la mine, numa' laude, sunt pentru!!!! dar repet, trebe' si indicatii pt astia mai slabi de neuron (adicatelea je...)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
Laura13 spune:
salut fetele!
marani bine ai venit!!! te asteptam sa ne povestesti multe despre Ana Maria!
somleac mi-e greu cu scaunul pt ca eu deobicei il pun in port bebe cand ies afara si n-am cum sa inchid centura peste el. desi am si o salopeta graosa imi e mai usor asa. dar azi mergem la cineva in vizita asa ca mai exersez cu salopeta
pt mamicuta albinuta care le face pe toate! de ce nu iti urmezi propriul sfat si nu pleci vreo cateva ceasuri sa vada si lumea cum e fara tine?![]()
asiza eu calculez din momentul in care il pun la san trei ore. de fapt al meu nici nu rezista mai mult. doar daca doarme mai trece cu vreo 1/2h peste ora mesei.
de alaptat eu il alaptez culcata pe pat (avand in vedere ca o luna nu am putut sa stau in sezut m-am obisnuit asa). capul sta pe o perna fff subtire.
dianarus offff prin ce ati trecut!!! bine ca acum sunteti acasa si incet incet veti reveni la programul normal! multi
si multa sanatate!
miro m-ai facut si pe mine sa plang! 

mormelvio imi pare rau ca vestile nu au fost dintre cele mai bune! dar asa te vreau optimista!!!! pana la urma totul va fi ok!!! aline copilul vostru inf=diferent de cat de mult va dura pana va fi legal!!!

dandusa chiar e super chestia aia de la spiridusii de ian-feb...... sunt si eu de acord.... dar cine stie....????
desiree offff, pupici multi, multa sanatate si mult curaj!!!!!!! ce zic doctorii??? offf. imi pare tare tare rau sa aud vestile rele!!!
dandusa am dat click pe poza.... ce fainnnnnnn vreau si eu!!!!!!
fug ca s-a trezit dar mai revin ca sunt abia la pag 16 ![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
angi_m spune:
mai pun o data aici adresa site-ului:
http://www.geocities.com/mami_nov_dec_06/
Este pus link si pe prima pagina, primul mesaj, sub "SUNTEM..."
Aspectul nu este definitivat, mai umblam la el.
Veti vedea ca este link pentru pagina cu mamici.
Daca dati click pe fiecare poza, va trimite la site-ul fiecareia cu poze.
"Sosu" este sotzul meu, Mircea. El a realizat aceasta prima faza. Modificarile ulterioare urmeaza sa le fac eu.
Trimite-ti-mi fiecare cate o poza pentru bebe si una pentru mami si link pentru site-ul fiecareia cu poze pe una din adresele:
angighita@yahoo.com
angighita@gmail.com
Asta daca sunteti de acord, daca nu - nu.
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
dandusa spune:
ANGI,
am gasit site-ul cu care au lucrat cei de la "Spiridusi".Trebuie sa-ti faci un cont si apoi iti trimit ei o parola si mi-am cam prins urechile pe acolo.www.3x.ro/" target="_blank">UITE AICI,poate este mult mai simplu...si va este mai usor sa le puneti aici.Multumim de ajutor lui"sosu".Facem cinste
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
asiza spune:
quote:
Originally posted by angi_m
mai pun o data aici adresa site-ului:
http://www.geocities.com/mami_nov_dec_06/
Este pus link si pe prima pagina, primul mesaj, sub "SUNTEM..."
Aspectul nu este definitivat, mai umblam la el.
Veti vedea ca este link pentru pagina cu mamici.
Daca dati click pe fiecare poza, va trimite la site-ul fiecareia cu poze.
"Sosu" este sotzul meu, Mircea. El a realizat aceasta prima faza. Modificarile ulterioare urmeaza sa le fac eu.
Trimite-ti-mi fiecare cate o poza pentru bebe si una pentru mami si link pentru site-ul fiecareia cu poze pe una din adresele:
angighita@yahoo.com
angighita@gmail.com
Asta daca sunteti de acord, daca nu - nu.
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
Buuun...studiat problema...bravo Angi si "sosu'"

acum am vazut si site-ul despre care zice Dandusa...super...vezi Angi daca puteti face ceva de genul ala cand dai click pe o poza...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
dandusa spune:
Ceva interesant...de citit,cum se mai bat cap in cap cu alte articole...,pai spuneti-mi si mie ...,dupa care sa ne luam?
Am uitat sa va spun ca ...acum o saptamina ,pediatra mi-a spus ca vom incepe diversificare in jur de 5 luni si jumatate cu supa de zarzavat...
Eu obisnuita cu discutiile de pe aici...,sa incepem cu suc de morcov ...,am ramas cu gura cascata...Voua ce v-a mai zis?
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
bamboletta spune:
Salutare 
Vad ca v-am lipsit![]()
nu mi-a mers internetul ieri seara 
Votez si eu pt site-ul de bebelusi 
Dandusa-
da am papat tot singurica ![]()
super misto site-ul de bebelusi 

Cleomoni
Amalia
Stefan Cristian de Miki04
Mark Alexandru de Dianarus78
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
marani spune:
Laura13, multumesc de primire! Ce sa-ti spun de Ana Maria? E o dulceata, ca toti copiii dealtfel. E cumintzica, plange doar cand ii desfund nasucul, cand ii pun caciulitza, cand o spal pe fata si pe capusor, cand ii este foame, cand ii e somn ( si nu poate adormi singurica ) si bineinteles de colici. Cand aproape ii trecusera, era toata o vesela, gangurea, certa abajurul ( prietenul ei ) si radea cu gura pana la urechi. De vreo 2 zile insa o supara iar burtica si nu mai e toata o veselie, insa receptiva la tot ce se petrece.
E un copil mult dorit, lumina ochilor nostri!
Am un of: s-a intamplat sa o pun de vreo doua ori sa eructeze si a regurgiteze putin, insa ii iesise si pe nas. E posibil sa se fi inecat? La fel am patit azi cu ea, cu saliva care si-o adunase in gurita, s-a inecat ( oare? ), se inrosise la fata, nu mai respira si opunea rezistenta cu manutele. Ce sa fi fost oare? A patit chestia asta in maternitate, mi-au aspirat-o si medicii au zis ca se inecase cu aer. Chem pediatra luni oricum, dar vreau sa stiu daca e motiv de ingrijorare sau ati patit si voi la fel. Am intors-o pe o parte, am batut-o pe spate, ii trecuse dar se speriase si incepuse sa planga tare. Cand m-am uitat la nasucul ei, ii cursese ceva incolor ( asemenea unei lacrimi ), banuiesc eu saliva. Ce credeti? Ca m-am speriat tare, eram singura acasa, nu m-am pierdut cu firea, insa cum si-a revenit am inceput sa plang, de suferinta ei si de ceea ce putea sa se intample. Si m-am dat sa citesc manualul de prim ajutor in urgente medicale (editat de asociatia medicala americana) - recomand tuturor pt urgente. Astept un raspuns cand puteti.