Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Cleomoni
Amalia
Stefan Cristian de Miki04
Mark Alexandru de Dianarus78
miro super site-ul cu Karina!!!
dandusa eu n-am mai auzit ca diversificarea se incepe cu supa.... de ce nu la dam da- vorba ta.... pe cine sa mai crezi??? u stiam de suc de morcov, dupa aia mar si dupa aia.... habar n-am
angi m multumim de ajutor, dam o sotului! trimit poze de indata ce ma lasa motanul ca scartaie!
fug

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Yagmur-si Antonia il pupa pe Luca

Angi_m-ideea cu site-ul

Asiza-si noi consumam baterii la greu pt carusel pana cand i-a facut sotul o modificare si i-a pus un alimentator care il bagam in priza poate sa mearga si non stop asa

Dandusa-si noua tot de la 5 luni ne-a zis sa incepem diversificarea dar nu ne-a zis cu ce vom incepe (pediatra care ne-a zis sa incepem la 3 luni diversificarea cu morcov-mar,banane biscuiti,portocale,grefuit am schimbat-o)

Somleac-si eu tot acumulatori folosesc pt balansoar

Am citit si din urma dar nu mai stiu cui trebuie sa raspund ma lasa si ultimul neuron

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dandusel , ptr ca noi papam doar din sticla , dr mi-a zis ca de la 3,5 luni sa incep sa ii dau supa. sa cresc asa treptat . cand am vzut ca totul e ok , pot sa ii dau piure de mar dizolvat cu putin ceai ( merele de acum sunt f cocnentrate ) . de sucul de morcov mi-a zis ca e f concentrat si sa nu incerc de la inceput.....dar pot incerca dupa aia .

pupici de maraici
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Marani, din descrierea pe care-o faci e clar ca fetita s-a inecat...dar eu nu am patit cu Denis asa ceva si nici nu stiu ce-as putea sa te sfatuiesc...Aveti grija!
Bambo, da mai multe detalii despre ce si cum a facut modificarea sotul tau...ca deja cumparam in draci baterii...si m-am cam saturat...am vazut si acumulatorii despre care zicea Somleac...Pupici la amandoua pentru idei...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

dandusa,diversificarea se poate incepe si cu supa de legume,explicatia ar fii ca bb-usi se pot obisnui cu gustul dulce al sucurilor si ar putea accepta mai greu sau chiar refuza supa.deci nu e neobisnuit ce ti-a spus dr-a.eu la teo am inceput cu sucurile si a acceptat ff probleme si supa.dar stiu si copii care nu vroiau legume deloc,as ca oul,carnea le mancau cu piureu de fructe.
stiu ca erau cateva fete care au mers la cursurile pt gravidute de la filantropia.as vrea si eu cateva info,daca se poate.am o prietena gravida in 26sapt si ff speriata de nastere; am incercat sa o incurajez sa-i expic ca nu e chiar asa imposibil dar o vad tot speriata.asa ca ma gandeam ca poate cursurile i-ar fii de ajutor.
ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Dandusa diversivicarea se poate incepe cu orice aliment permis la varsta aia. Nu conteaza. Important e sa accepte copilul. Cum nici noi nu suntem toti la fel, asa nu sunt nici ei. N-are importanta cu ce incepi, pana la urma tot le va primi pe toate. Bineanteles ca depinde de varsta la care incepi, dar in jur de 6 luni chiar nu mai conteaza. Unii dau suc de morcov si mar pentru ca sunt dulci si le accepta mai usor. Altii prefera supa de legume, pe motiv ca daca se obisnuieste cu fructul, accepta mai greu legumele dupa aia.

Unde va grabiti cu diversificarea? Fetele care alaptati. Nici macar nu stiti ce vremuri bune si linistite pierdeti. Cand ai chef ei copilu si pleci unde te taie capu ca doar frigideru-i tot timpu cu tine si se umple fara bani. Nu tre sa faci piata pentru papa bebicului, nu tre sa fierbi, sa pasirezi.Nu trebuie sa-ti bati creierii oare azi ce sa-i mai fac? Oare alea sau alalalte is tratate sau nu? Nu trebuie sa speli vasele dupa masa. Nici nu realizati ce trai nineaca ducem noi acum. Eu din punctu asta de vedere l-as alapta pana la 20 de ani. Atat e de usor cu alaptatul fata de momentul gand incepe sa manance.
In afara de asta dupa varsta de 6 luni, stiti cum merge diversificarea? Unsa. N-ai nici o treaba, nici o problema, copilu deja ii mare, numa nu fuge el dupa tine sa-i dai. Alimentele noi se introduc rapid si fara reactii, na ce sa mai zic, fiecare face cum vrea.

Laura de evadat evadez eu nu te teme. Dar treaba tot a mea ramane. Oricum nu asta era problema ci cu lingusitu, periatu si ridicatu statuii. Stii cum e vorba " pe prost numa sa-l lauzi ca apoi face toata treaba". Na asa mai am si eu din cand in cand nevoie sa-mi gadile cineva orgoliu.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Asiza-cat ma pricep eu la explicat, firele de la un alimentator la 4.5 Volti le-a legat sau le-a lipit in locurile unde stau bateriile la + si -,apoi a bagat in priza si merge(doar daca se pricepe sotul sa faca nu de alta dar sa nu strice caruselul si sa ma bati pe urma ) daca nu poti lua acumulatori de care zicea Somleac eu am si ii folosesc la balansoar si tin destul de mult succesc

Mirona-impresionanta povestea liniutelor roz drum bun

Antonia si-a descoperit urechea o mangaie,o trage ,mai baga cate un deget mi-e asa draga
Am descoperit ceva cand plange il sunam pe tati si vb cu el la telefon cand il aude nu mai plange rade si gangureste

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am intels ca se poate incepe si cu supa...,ok!Mamicile cu experienta...,au saRit la atac...,stati asa...,ca eu chiar nu vreau sa incep diversificarea...,nu acum...,doar am intrebat pentru ca am gasit acest articol la "Spiridusi"si l-am citit...,apoi era iar ceata in capul meu si am zis ca trebuie dezbatut si pe-o parte si pe cealalta...Eu sint ,chiar impotriva diversificarii mai devreme de termen...,am lapte,multumesc lui D-zeu si nici ca vreau sa ma opresc din alaptat curind...,sper sa am destul si pe mai incolo...M-am zapacit de tot,aici am citit ceva,unele articole spun altceva...,pediatra mea zice ceva...,asa ca de aceea v-am intrebat ...,nu ma certati ca vreau sa aflu mai multe si mai din timp...,plus ca experienta isi spune cuvintul...si mai mult eu chiar nu mai auzisem pe nimeni ca a inceput diversificarea cu supa...Va multumesc mult pentru lamuriri...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza,am de ales?
doza este mica, extrem de mica, o jumatate de pastiluta ( din ala pentru copii) la 8 ore
acum s-a mai obisnuit cu el, dupa ce o ia doarme maxim 30 minute
la inceput dormea 3-4 ore dupa el, doctorii spun ca e normal sa doarma precum si obisnuinta in timp cu acest tratament

despre efecte secundare..ei m-au asigurat ca nu sunt..dar e totusi sedativ...nu am de ales decat sa merg pe mana lor..am intrebat 5 pediatri toti mi-au spus: il treci pe fenobarbital...

nici unul nu mi-a zis : opresti alaptatul !

cred ca am mai citit pe aici mamici care au dat feno la copii..dar nu mai retin cine anume !

de acord cu somleac, mie doctorul ginecoog mi-a spus: alaptat exclusiv pana la 6 luni, nimic altceva !si daca o sa am lapte, am sa ii urmez sfatul!

stiti voi, cate bordeie atatea obiceie !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

ANGI_M super ideea, si eu vreau poze; am mai vazut ceva interesant la piersicutze, intrati si vedeti, dar cineva chiar trebuie sa aiba timp sa stea pe net.
din pacate eu sunt pe dial up deocamdata, pana prin martie cand ma mut la casa mea, apoi sa vedeti ca voi scrie si eu ma mult.
DIANARUS bine ati venit acasa, sanatate multa
Despre diversificare nu prea stiu multe inca, dar stiu ca ma innebunesc oamenii care aud ca nu dau ceai "copilului saracu".
Cred ca nu exista persoana cu care ma intalnesc care sa nu ma intrebe de "ceiuc".
Ma bucur ca pediatra e pe aceeasi lungime de unda cu mine si voi cele de pe forum.
MARANI bine ai venit pe forum; si fetita mea s-a inecat intr-o noapte de am sarit din pat ca disperata si nu stiam ce sa mai fac. saracuta dormea pe spate si nu a mai apucat sa se intoarca, am plans si eu de spaima si ea;
MIRO ce frumoasa poveste cu liniutele; eu atatea teste am folosit ca sotul meu spunea ca cei ce le produc isi fac bani cu mine
e o vreme super urata la Timisoara si azi nu scot bebinutza afara, oricum e agitata si mananca de la 06.00 din 2 in doua ore. Sa speram ca trece, inca nu mai imi fac griji, ca doar au mai patit si alti copilasi

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput