Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Mirona

quote:
Originally posted by a_deju

miro, copilul trebuie obligatoriu trecut in pasaportul unuia dintre parinti, si nu te baza foarte tare pe faza cu plecam cu buletinul, ca nu e chiar asa in toate tarile.. :) si oricum o data ajunsi, se poate foarte bine ca diverse autoritati din tara respectiva sa va ceara actele, si te asigur ca singurul act cu care te poti legitima in strainatate este pasaportul, si nu buletinul...
pt trecut bebe in pasaport trebuie decalaratia parintelui (adica daca mama il trece in pasaportul ei, trebuie declaratie de la tata ca e de acord, chiar daca sunteti casatoriti), si daca mama planuieste sa plece doar ea cu bebe vreodata in plimbari peste granita, trebuie obligatoriu procura din partea tatalui prin care isi da acordul.... sau invers, daca e vb de tata.
pupici!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Stiam de la o prietena buna ca se poate face pasaport separat la bebe - nu mai este asa ????

de faza cu procura stiam si eu ... deci inca este valabil pasaportul? pai nu suntem in ue???

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

da, se poate face si pasaport separat, dar cum nu cred ca va calatori fara unul din parinti.... e mai simplu (si mai economic, ca nu platesti decat 6 ron, chitanta la CEC) sa il treci la unul din voi.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Hop si noi...,spre deosebire de altii,noi am fost la plimbarica...,dar am inghetat...,vai,vai...Am plecat sa platesc lumina,dar pe la jumatatea drumului mi-am amintit ca nu aveam indexul...,deci am facut cale intoarsa si ne-am plimbat prin cartier...,ca-mi inghetase nasul de nu-l mai simteam...

Asiza,
eu nu prea calculez,pentru ca fimea maninca cca 10 min,asa ca nu prea are sens sa tin minte inceputul sau sfirsitul alaptarii,doar ora,cu aproximatie...,ma ajuta...
Tema zilei,
Eu de cele mai multe ori o alaptez culcata,asa am apucat de la inceput si tare bine ma simt.Ea sta intr-o parte ,fara pernuta ...,(noi nu am inceput sa folosim pernuta in nici o situatie )si de fiecare data are prosopel sau barbita ,asa ca nu cred ca poate curge laptic in ureche.De obicei,daca apuca sfircul...,pina nu termina nici nu-si ia gura de pe el,deci lapte scurs in urechiuse...,nu are cum...,plus ca imediat ce a terminat,o ridic in sus la rigiit si gata masa...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Multumesc Miro, esti tare dragutza. Inca de cand eram insarcinata va citesc. Aveti toate niste minuni de copii, nu va doresc decat sanatate multa voua si bebeilor. Ana Maria, minunea noastra n-a avut probleme serioase, vreo 2 raceli, scurgere la un ochisor, kk verde in continuare. Insa sunt o disperata si jumatate, in fiecare zi o urmaresc indeaproape, traiesc cu frica sa nu pateasca ceva. Stiu ca nu e bine, ma educ in timp. Insa citesc atatea si mi-e frica pt puiul meu.....
Am avut o problema cu ea, acum o sapt ii curgea un ochisor tare, precum o lacrima ce se transforma in scurgere solida, i-am pus ser fiziologic si in cam 4 zile i-a trecut. Ce sa fi fost oare? E motiv de ingrijorare chiar daca i-a trecut? Caci nu as vrea s-o duc la oftalmo s-o chinui decat daca e cazul.
Va pup!

Mergi la inceput

Multumesc Asiza ca m-ai trecut in listutza, ma lasa mititica sa scriu, e cumintzica. Sta singurica fara probleme, si-a facut un nou prieten: abajurul. E foarte frumos colorat, de cateori o schimb se uita la el, rade, vb cu el....Ana Maria a avut scor apgar 9. Sunt nascuta pe 5 dec. 1983. Sper ca astea sunt toate detaliile de care aveai nevoie. Multumesc.

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez: s-a nascut la 1.10 a.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Marani, trecut datele in listutza!

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri...m-am mai luminat cu 5 minute !!!!

Dandusa, Denis pupa tare Crinutza sa nu-l uite......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara!
LAURA 13 multumim pt.sfat si sper si eu din tot sufletul sa fie cuminte ca eu nu pot sa-l linistesc-sa vedem cum se va descurca nasa.
ROXANICA 2006 mersic pt.sfat si tatalui tau,sa-i traiasca nepotu mare si sanatos
MARANI bine-ai venit inte asteptam la discutii.
ASIZA-da are limbuta scurta,eu am observat si i-am zis sotului meu ca arata cam ciudat dar el a zis ca e din cauza ca e el mic,dar l-a observat pediatra cand plangea si ne-a zis.Tre sa-i faca operatie(asa s-au exprimat)sa-i taie atisoara aia de sub limbuta(sper numai sa nu-l anestezieze).Au spus sa mai asteptam vreo 2 luni sau pana cand da semne ca l-ar deranja cand papa.
AURAS V multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Multumesc fetelor. De asta -mi place mie sa intru aici ca ma laudati. Alor mei li se pare atat de normal ca eu sa ma invart ca titirezu sa le fac pe toate, sa bag servici, sa alaptez, sa fac teme, sa duc-aduc copii de la activitati, sa tin casa in spinare ca nu ma mai lauda nime. Da, na ciuda sa le fie ca mi-am gasit singura laudatori. Multumesc inca o data.

Dandusa si Crinuta ta e o superba . De mult o urmaresc, dar eu cum am timp limitat scriu numa la subiect si cand e de laudat as vrea sa-i laud pe toti ca sunt asa frumosi asa ca ma las pagubasa ca-i prea lunga lista.
Da mamicile sunt din Arad. Niste fete super de tot.
Si tot da noi mergem la servici de la 2 saptamani. Am firma mea si nu pot sa o las asa in deriva. Dar e bine ca pot sa-l iau pe Matia cu mine.

Dia, tu ai reusit sa lungesti si chestia aia dintre picioare? Al meu e Mosaic Travel System. Singura diferenta fata de al tau e ca al meu nu are tavita aia de plastic din fata de la copil.

Laura de ce e greu sa duci copilu cu scunelu in masina?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Dia am reusit . Stiam eu ca nu trebuie sa ma bazez pe nu se poate a lu barbatumio.
Deci in spate acolo unde se agata bretelele de chestia aia metalica, asa cu 2 brate. Na aia e bagata sub ceva de plastic cu 3 gauri, care o intepeneste. Plasticul ala se poate scoate. Trebuie numai sa fortezi un pic. Scoti plasticu si apoi tragi bretelele la lungime maxima. Le reglezi din ata aia de reglare de jos cand ai pus copilu in scaun sa vezi cat de lungi le vrei.
Ufff si era Matia sa ramana cu omleta intre picioare saracu.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Azisa noi am cumparat acumulatori care au niste invelitoare de plastic, sau cum sa le spun cutiute de marimi diferite la fel ca dimensiunile bateriilor. Si aia ii tot incarcam pentru playmobil, ca altfel il plateam deja de vreo 3 ori. Daca n-ai inteles ce vreau sa zic, spune ca o sa incerc sa fac poze.

De alaptat alaptez stand in fund cu copilu culcat pe mana. N-am putut niciodata culcat nu stiu de ce.Acum mai sta cateodata nu stiu cum sa spun intr-o pozitie semiverticala, e foarte buna ca ragaie in timp ce suge.
Eu nu prea ma uit la ceas cand e vorba de alaptat, dar mi s-ar parea normal sa socotesti 3 ore de la momentul la care a terminat masa pana ii dai din nou.
Matia suge foarte repede acum, cam 10 min dureaza masa. Mai dureaza insa in plus joaca. Se joaca de-a scunsa cu tzatzele mele.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput