Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

hai ca i-am dat suza si vad ca mai doarme in continuare!
adinazot pai cum colici ca Alessia e mare!!! adica s-au intors??!!! adica dupa ce scapam s-ar putea sa nu scapam?
imi pare tare tare rau!!! sa treaca repede
ei da.... tot nu doarme revin mai tarziu

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI!!!

Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Maya de Ingeras
Andrei de Monique
Alessia de Flore

SOMLEAC,
cum adica mergeti la serviciu in fiecare zi?Am vazut pozele cu puiutii tai ,superbi...si cele cu zapada...,minunate...,dar cele cu intilneala...,super,cum stau bebeii aliniati ca la careu...,foarte frumoase...Sint toate mamici din Arad?
ROXANICA,
Traiasca Topfer
DAPHNA,
ce bine ca a mai venit o Constanteanca in grupDaca o stii pe A Deju,probabil ca vei vrea sa iesi cu noi la plimbarica...
YAGMUR,
felicitari pentru cel mai cumine baietel...,foarte frumoase pozele...,seamana leit cu tine...
AURAS,
se pare ca bubu este de departe cel mai somnoros dintre fulguleti,s-o tina tot asa... si am si eu o rugaminte...,daca se poate sa vorbeasca cu Crinutza mea...,sa o faca sa doarme si ea...10 ore...,ca nu mai vreau sa ma trezesc dupa 6 ore de somn....
MIRONA,
n-ar fi mai bine sa intrebi dr sau sa studiezi tu ce contine fiecare cutie de lapte,decit sa te alarmezi ca ti-a zis o mamica?Poate ea stie o info eronata si saraca o duce mai departe...,mai bine compara cutiile si vorbeste cu dr.Dar Kara,da semne ca nu-i place laptele?
MIRACO/,
ti-am facut pofat cu gogosi?Dar de croisante cu ciocolata ,iti mai aduci aminte?,de pe vremea cind eram burtoase?Ce bine ca mai intri sa ne mai iubesti putin.La gradinita ,stai linistita...ai locul tau special...si daca tot lucrezi in invatamint...,poate faci pe educatoarea,ce zici?Tu de unde esti?Poze noi,ceva?Hai sa te vedem cit de sexy esti,ca pe vremea cu burtica...,tare gagika mai erai...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Dupa ce a mancat nitelus (90 ml ca sa fiu mai precisa) doarme shefa.

Mey se vad au ba pozele, ca Asizul zice da si Miro ba. Am incercat sa ma holb si eu daŽ bas acu s-au apucat yahooistii de reparatii

Lorym nu vreau sa ma plang ca ma bate DD. Si noi avem insa zile din cele pe care le descriai tu, sau, pardon, nopti, ca parca ziua nu e asa rau. Dar cand de la 3 noaptea la 5 dimineata o tii tot asa si pe urma stii ca intr-o ora i se face iar foame..of.
Eu inca nu m-am lasat de calcat. Tot. Spal si calc zilnic.

Donia nu vomita Bea la fiecare masa. Atunci chiar mi-as face griji (din alea cu lacrimi impletite sub barbie,acum ma limitez la incruntat si oftat). Plus ca ia bine in greutate, in ciuda faptului ca vomita ca o campioana.
Din pacate am observat ca de cate ori primeste si tzatz, fie numai tzatz fie ca si completare la bibe, vomita sigur, daca ii dau numai bibe vomita o data la 2,3 mese. Nu e din cauza faptului ca nu o tinem ridicata la ragait, ca stam cu ea si 40 min doar doar nu da afara bunatate de lapte de tzatz.
Luni mergem la vaccin, asa ca o sa intreb pediatra.

Aici bebeii sunt transportati exclusiv in scoica, amenzile in caz contrar sunt mari.
Bea sta in numai in brate cand mananca. Nu am incercat inca sa o hranesc si in alte pozitii.

Miro-pampersul pisulit ii inroseste fundul shefei. Asa ca nu o las uda. Cand o sa binevoiasca sa doarma noaptea mai mult de 3 ore juma nu o sa o trezesc sa o schimb, dar atat timp cat si asa are ochii cat cepele si gura cat sura la fiecare 3 ore, schimb fata pisacioasa.

Dia deci mergeti totusi la nenea doc. Of. Oana o sa uite repede, pentru tine o sa fie greu. Crezi ca o sa poti sa stai cu ea? Poate poa sa stea sotul tau cu ea, si tu sa o consolezi pe urma. Noi asa am facut...

Sefa doarme. Inca. Ma duc sa ma fac ca fac curat...

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Oauuu, multumim muult pentru urari si le uram la randul nostru La Multi Ani si sa creasca mari si sanatosi si celorlalti sarbatoriti de astazi, dar nu numai:))

Fetelor, dar constat ca suntem printre cei mai piticei:)
De 2 zile fata mea papa numai de la o tzitzi seara, dupa baitza, drept pt care si-a mai introdus o masa dimineatza la 4-5...(papa tot de la o tzitzi, ca-i e somn, evident si lene!!!) si dupa aia intra in normal de la 7.00!
De-abia ce ma bucuram ca papa la 7.00, 10.00, 14.00, 18.00, 22.30 si se repeta...acum sper sa n-o tina lenea prea mult, ca ma obisniusem asa si era tare bine!

Eu cand iesim cu masina o tin in landou, in spate, prinsa si cu centurile in el. Landoul il blochez cu scaunul din fatza, il dau in spate pana nu se mai misca deloc landoul.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

neata fetelor,
si noi am dormit bine asta noapte dar totusi am avut o masa pe la doua. in rest am facut kk la fiecare masa, asa ca a trebuit sa o schimb si a cam plans, nu ii mai place sa fie schimbata noaptea sau dimineata la primele ore.
Donia:1 eu alaptez, si mi se pare ciudat sa i se dea bebeului papa asa mic altundeva decat in brate
2.noi folosim scoica de la chicco in masina, dar pe distante mai scurte in oras o mai tin si in brate.

Dia, Roxana ce bine ar fi sa se rezolve problema ochisorilor, eu am fost la oftalmolog cand la 2 bebelusi in jur de 1 anisor li se desfundau canalele, nu a durat mult. mamicile asteptau afara, asa ca inca o data curaj, ei sunt micuti si uita repede, mai bine acum.
MIRACO noi avem carusel la tarc dar l-am prins cu greu. adica sotul meu a improvizat ceva, fac o poza si iti trimit sa vezi cum, altfel nu se putea.
AURAS ce usor trebuie sa fie sa doarma bebe atat de mult, dar ziua doarme?
YAGMUR ma bucur ca Luca e bine dupa vaccin.
Va invidiez fetelor pentru somnul bebeilor, noi inca nu am avut asa noapte, cel putin o trezire. Asa ca felicitari pentru bebeii cuminti de pe forum care dooooo...rm mult si laa mamicile sa scrie
DAPHNA bine ai venit pe forum

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, daca Kara tolereaza si asimileaza bine Bebelacul chiar nu vad de ce l-ai schimba...lasa treaba cu vitaminele ca-i o prostie...finutul meu mic care acum are 1 an si 5 luni a baut exclusiv Bebelac pana la 6 luni (+ceiut) si sa-l vezi ce voinic, plin de viata si intelient e...daca vrei iti pun si-o poza cu el ...

La multe lunisoare bb-ilor care azi implinesc 2 sau 3 luni!

Donia, si eu m-am gandit la treaba cu criza de anxietate, dar nu cred ca a fost aia...se chinuia saracutul sa bage un partz alaltaieri si plus ca nu a facut nici kk si se vedea ca-l doare burtica...in schimb, ieri v-am ascultat sfaturile si i-am alternat Bonissan cu Sab Simplex si a tras al meu niste "tunuri" plus kk de 3 ori...si aseara doar s-a marait putin de tot de la colici si a dormit de la 9.30 la 4.00 dimineata, manca-l-ar mama!...

Tot ieri am fost si la medic...al meu baiat are 6900g si 59 cm la 2 luni fara 4 zile...Martea viitoare suntem programati la vaccin! E sanatos tun, nu are nimic la plamani, medicul zice ca mai tuseste din cauza aerului uscat din camera, nu are rosu-n gat si basta...

Donia...raspuns la temele zilei de ieri: 1. parca era o intrebare despre laptele praf..pas...sunt paralela.. 2. noi l-am mai transportat in scoica, dar nu am legat scoica la centuri...ca au fost drumuri relativ scurte...dar sunt PRO scoica sau scaun de masina copil pentru o mai mare siguranta...by the way..Mormelvio, ia baga un link, o informatie, o poza...ceva cu scaunul ala EURO 4, sa stim si noi ce sa cumparam...asta cand ai timp...m-am gandit la voi azi, ce-ati facut la tribunal?

Sa nu uit sa mai pup cateva mamici dragi: Ramsan, Alex, Lory, bugetara Miraco...etc etc......Revin cu intrebari...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Intrebari sau Tema zilei:
1. Pentru mamicile care alapteaza: ce pozitie de alaptat folositi? Eu stau culcata pe o parte cu bb cu fatza la mine si capsorul in dreptul sanului...precizez ca nu are nimic sub cap (in afara de un finet) si v-am spus asta deoarece zicea nu mai stiu care dintre voi ca poate face otita daca nu e mai sus capsorul decat restul corpului???? Ce stiti despre asta?
2. ..care era intrebarea nr. 2? ...pfiuuu....parul lung si minte scurta...am uitat...revin cand imi amintesc...

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, fete dragi!! Noi suntem tot la capitolul: "Traiasca topfer!", la 2 si la 6 a mancat micutzul meu cate 120 ml, din nou f. bine pentru mofturosii de noi. Din pacate la 10 a mancat doar 70 ml, dar inca nu ma declar nemultumita... stiu ca nu poate manca la fel la toate mesele, ca doar nu e robot.
Poate incercati si voi, mamici cu probleme la capitolul pofta de mancare, laptele asta< topfer. Oricum cel mai bine ar fi sa mergeti la neonatolog, ii povestiti cum sta treaba si dr va avea cu sigurantza solutia. Eu regret ca nu m-am dus mai repede si am stat sa ne chinuim si eu si David la fiecare masa, cand colo omul nu mai suferea Milumilul.
Miro, sfatul meu este sa o lasi pe Kara sa bea lapticul, daca asta ii place si creste , e super.Si eu la inceput tot doream sa ma informez si sa-i dau puiului meu cel mai bun lapte. Acum , in diseprare de cauza nu ma mai interesa ce lapte, numai sa-l accepte si sa pape. Dr mi-a spus ca in general toate felurile de formula au cu aproximatie aceleasi ingrediente, difera gustul si de aici preferintele bebeilor. Dr mi-a zis ca ea nu recomanda Milumil pt. ca e cel mai dulce lapte si copilasii hraniti cu formula asta sunt mai grasunei, la noi insa nu s-a aplicat. Noi dupa Milumil am incercat si Nan, nici asta nu i-a placut puiului, si am intrebat-o pe dr. ,cand m-a sfatuit sa schimb pe Topfer, ca nu-l ametim pe bebe cu atatea schimbari? Mi-a raspuns ca e de preferat sa gasim un lapte pe care David sa-l accepte decat sa nu ia in greutate. Dar poate la noi situatia a fost mai grava: David a crescut doar 270gr in 3 sapt.
Somleac, ce mare e Matia! Si tu esti o mamica exemplara!
Yagmur, am savurat dimineata pozele cu Luca, e superb,seamana perfect cu tine, zici ca l-ai facut singurica, asa cum , de altfel, il si cresti! Sunteti amandoi frumosi si sa vezi tu cand va creste putintel ce apropiat va fi de mamica lui si ce legatura speciala va fi intre voi.
Deea, sa iasa bine botezul si sa gasiti cadou potrivit pentru nasi. Eu am cumparat un set de pahare, f. dragutze, pictate manual, ceva mai deosebit!
Bine ai venit Daphna!!! In legatura cu trecerea de la un lapte la altul, sa stii ca prima data, de la Milumil la Nan, am facut-o treptat, la inceput numai o masura din Nan, restul Milumil, pentru ca in 2 zile sa bea numai Nan. Vazand ca nici asta nu merge, la trecerea la Topfer dr. a zis sa-i dam direct o sticlutza numai cu noul lapte sa vedem daca o accepta sau nu. Cand am vazut cum rade biberonul, am uitat total regula cu "treptat" si l-am lasat asa, direct cu Topfer, fara amestec.
Auras. dandusa, multumim ca sunteti alaturi de noi in probl cu lapticul, ochisorul...

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

...nu mi-am amintit intrebarea nr. 2, dar mi-am amintit ca mai aveam ceva de spus:
Miraco, si noi avem carusel Fisher Price..e ok...adormim si noi si bb pe melodiile dragalase pe care le are, iar bb incepe deja sa se uite la animalutele alea...dar se termina fffff repede bateriile...si ma dispera faza asta, nu atat pentru cat costa, cat pentru faptul ca mi se pare super incomfortabil faptul ca mereu trebuie desprins ditamai caruselul de pe patutz ca sa-i schimbi bateriile...
Chinico, eu ti-am vazut pozele...erau 4 sau 5...parca..in una apareai tu cu Bea si in rest frumusica de Bea doar...da?

Roxanica, ma bucur ca Davidutu' e incantat de Topfer...asadar, la mai mult laptic...

Varsta Denis

Mergi la inceput

Dianocica, aveai dreptate...suntem 112 mamici...voi face modificarile in listutza...-ici pentru vigilenta!
Deea, cum aik are limbuta prea scurta? Adik, ma gandesc si eu, atza aia de sub limbutza trebuie taiata? Ca parca de astfel de cazuri am mai auzit! Te pup si sa ne tii la curent!
Raluca, daca asa ti-a spus doctora si tu asa consideri ca-i mai bine pentru Adinutza, da-i inainte...dar io nu-s de acord chiar asa de repede...Oricum...pupici la frumoasa Adinutza...
Ziggy, eu nu am primit inca alocatia lui bb si am depus actele demult...in ian parca..ni s-a spus ca dupa 4 luni vine retroactiv...asta inseamna undeva in aprilie.
Daphna, fug sa trec datele tale in listuta...Ce nume frumos are fetita ta!!!!!!!!

Varsta Denis

Mergi la inceput