Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Buna dimineata.sarbatoritilor.CE o fi de mai totifac greva foamei?Noi speram ca am depasito mai ales ca am inceput sa ii dau si suc de fructe sper sa aibe pofta de mincare mai multa,ca altfel nu stiu ce lapte sa ii mai dau.CRIS saltele gasesti in cora sau carefeur toate felurile.NOi ziua papam in brate si noaptea in patut direct ca daca il iau in brate adio somn si incepe.noi nu avem scoica sau scaun de masina caci e peiculos sa il ti in ele din cauza nazdrevanului de andrei ca il trage jos.asa ca pentru mai multa liniste nici nu o sa folosim.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

buna dimineata! e loc si de mine?
am nascut o pisicutza pe 2 dec, nastere naturala fara epidurala, la 38 saptamani, de 3200 gr si 50 cm. n-am scapat de colici, mancam mult lapte praf nan ha 1, avem 6 kg acum si 59 cm.
am o multime de intrebari si ma gandeam ca ma puteti ajuta.
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

ALEXANDRA MARIA de CARLA
MAYA MARIA de INGERAS26A
ALESSIA LIANNE de FLORE26
MATEI de BIABUS
ANDREI de MONIGUE
Am avut o noapte incredibila.Bubu s-a culcat la 23 si inca nu s-a trezit,dar se foieste.In ultima saptamina a tot avut nopti agitate si se trezea sa pape pe la 4-5 ;sper sa nu fie o exceptie noaptea asta si sa revina la programul ei anterior,adica fara masa noaptea.Ieri dupa-amiaza a fost cumplit de agitata,ar fi mincat din ora in ora daca era duoa ea.
DORSILIA si Bubu se agita cind o imbrac mai gros,pt plimbare,dar se linisteste repede asa ca nu stiu ce sa-ti spun.Dupa baie am ajuns la o solutie de compromis :ea nu vrea caciulita legata sub barbie iar eu ii pun acum o caciulita gen tichiuta,ii acopera si urechiusele,nu ii cade pe ochi si peste noapte o gasesc in patut
DONIA imi pare rau ca nu aveti alta solutie pt ochisor,mult curaj si Oanei
ZIGGY din cite stiu nu pierzi alocatia, dar va trebui sa faci o cerere la oficiul de asistenta sociala de pe str Venerei[cred ca are alt nume acum str],la primul copil eu ridicam alocatia o data pe an ,dupa care am deschis un cont la banca si imi virau acolo banii.Acum in formularul de alocatie am trecut nr de cont al unui card de debit.
RALUCA si Ancuta e grasanica ,la doua luni avea 6kg iar acum are lejer 7 kg ,o cintaresc luni cind mergem la controlul de 3 luni .Dr ne-a spus si noua luna trecuta ca sa-r putea sa incepem mai devreme cu diversificarea din acelasi motiv;vom vedea ce spune luni
YAGMUR cum v-a fost asera dupa vaccin? Ne este dor de frumosul Luca
DONIA1: cind mincam la biberon daca Anca e fetita cuminte o tin in brate,daca e agitata imi e mai usor sa o tin pe paturica
2:deocamdata o tin in brate desi avem scaunel de masina,pina acum am vut doar drumuri scurte
ROXANICA felicitari!Speram sa fiti pe drumul cel bun cu laptele
E ora 9 si Bubu inca nu s-a sculat.

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
url="url="http://new.photos.yahoo.com/aurasvaduva/album/576460762389467597poze ANCUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

buna fetelor

ne-am intors si noi de la doctor. azi am fost la doctorita care a tratat-o pe Adina la spital si care este f buna. i-am zis ce ne-a zis cealalta sa ii dam mar cu biscuite de la 4 luni si concluzia controlului a fost alta. de maine tr sa incep sa ii dau suc de fructe ca este prea grasuta. tr sa cresc treptat de la 2 lingurite pana la 60 de ml si apoi sa ii introduc si pulpa fructelor. cand ajung la 60 de ml nu ii mai dau la masa aia deloc laptic. asta o facem ca sa nu devina obeza. nu imi mai amintesc cine imi spunea sa nu ii dau biscuite din cauza glutenului si avea dreptate.

HOPA - eu nu mai inteleg nika. Ieri in parc ma atentiona o mamica cu laptele meu bebelac. Cica sa fiu atenta cu bebelacu asta - ca nu-si ia fata tot ce trebuie din el si poate ca ar fi cazul sa incep cu suculete de morcov si mar - apoi morcov si biscuiti (intr-un cuvant - diversificarea) pentru a-i oferi fetei mele vitaminele necesare - pe care nu le gaseste in bebelac.
As trece inapoi pe Milumil-dar dca iar nu mi-l accepta ... ce ma fac?
La inceput il ia - bea evident mai putini ml - pentru ca apoi sa-l refuze din ce in ce mai vartos. Nu m-as mai risca - daca bea bebelac si ii convine ... creste in greutate (adevarat ca nu cat mi-as dori eu - dar creste) de ce sa mai chinui fata?

Vorbeam ieri cu Dia la tel - sa incerc milumil - sau nan, humana ... peste zi - si doar seara cu cereale bebelacul - dar asta dupa 4 luni jumate. Ce ziceti fetelor?
Oricum inytreb si pediatra ... dar asa ca idee - e ok? Cu lapte combinat? Ziua de un fel si seara de alt fel?
Astept parerile voastre.

P.S. daca va vine sa credeti - azi am facut curat in dulapul fetei si am pus deoparte hainutele 50-56 ... desi cu strangere de inima - pentru ca ei inca ii vin unele. Deci noi inca suntem mici, măi.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna dimineata!
MAYA MARIA de INGERAS 26
ANDREI de MONIQUE
ALEXANDRA MARIA de CARLA 2005
MATEI de BIABAUS
ALESSIA de FLORE 26
MORMELVIO tin pumnii pt la tribunal,sa vii cu vesti bune!
YAGMUR ai vazut ce baiat cuminte e LUCHITA?S-a comportat minunat,n-a vrut s-o supere pe mami
Fetelor,maine avem si noi botezul, deabea astept sa vad cum se comporta al meu bebe plangacios si va rog frumos sa-mi dati si mie idei de cadouri pt ca nasii sunt un cuplu tanar (26 ani)si nu stau inca impreuna.Ce sa fac,sa iau la unul ceva si la altul altceva?PLEASE veniti cu idei.

deeaAde DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

yagmur si auras vmerci ca mi-ati adus aminte ca azi facem 3 luni
1.O tin in barte cand ii dau formula dar nuprea mai sta
2Scaun de masina vrem sa luam zilele astea poate ne dati si noua niste sugestii care sunt mai bune!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

poze bb

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Chris parerea mea e ca mai poti astepta linistita inca 2 luni cu coborarea patutului. Saltele ... cea de fibra de nuca de cocos - pe care eu mi-o doream - am auzit ca s-ar mula dupa copil si ca ar trebui intoarsa frecvent de pe o parte pe alta pentru a evita deformarile. Altii spun ca e ok. Cred ca mai exista si una smechera - are parca Dia una altialergica .... sau ma insel??? Ne spune ea cand apare.
Noi am comandat una pe masurile patutului din burete tare - e ok, nu s-a deformat ... e ok pt spatele bebelinei - si fu si ieftina - deci deocamdata sunt multumita. Daca observ o schimbare la ea - o voi inlocui cu siguranta.
Donia si noi tinem bebelina in brate cand papa. Am mai vazut in parc mamici cu bebei un picutz mai mari decat noi - care ridica speteaza caruciorului - hranesc copiii si apoi il ridica la eructat. Am incercat si eu acasa in balansoar - dar nu-mi place cum isi tine capsorul - parca inghite greu - asa ca tot mai bine e in brate.
Scaun de masina - am primit impreuna cu carutul (de la o prietena buna ) - inca nu l-am folosit. La plimbarile scurte pe care le-am facut cu masina - am tinut-o in brate - iar cand am facut o calatorie mai lunga 120 km deci 240 dus intors - fata era in ladou, in spate. Ladoul la acest carut este detasabil.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Hop si eu de undeva din umbra...sau la cafea...cum era cand eram gravi...ce s-au dus vremurile cand leneveam cu telecomanda in mana...si asteptam sa mai posteze cineva ceva...ha-ha(acum abia fac fata cititului si vizionarii pozelor).Eram iar la zi cu cititul dar ieri nu am apucat sa intru... si uite asa eu citesc pe la pag. 3 si voi deja sunteti la 10.Iar am ramas de caruta...dar m-am hotarat sa va scriu sa va spun cat de mult va iubesc si sa-i mai pupacesc tare,tare pe bebeii vostri cei cuminti si mumosi.
Incerc din amintiri sa mai raspund si eu la cateva teme trecute...
Sa va zic cum ma ajuta iubi...?Aproape ca am si uitat...De o sapt. si ceva este racit...deci numai eu cu galusca.Pai asa: pregateste baita,toarna apa,strange dupa...mai face cate un bibe si le mai sterilizeaza din cand in cand...La bucatarie nu se pricepe( ma rog...nici nu-i place ca nu-i mare lucru nici gatitul) si daca ii spun dar nu frumos ci daca insist si ma supar si ii zic exact ce sa faca...ref la curatenie...faceof,ofSanatos sa fie ca-l iubesc oricum.Ia uite cate am scris...hai mai ca ma ajuta(desi mie nu mi se pare ca face suficient...Aaaaa si duminica a scos-o la plimbare,singur...desi preferam plimbarea in we s-o facem impreuna.
Marsupiu nu mi-am luat ca-s daramata de spate...m-a terminat aplecatul la schimbat si la baita,(deh bugetara in invatamant) ...dar o plimb in carut.
M-ati dat gata cu centrele alea de activitati...i-as lua si eu...Aaaa sa nu uit,am vazut ca multe aveti caruselul ala de la chicco(casuta) scrie ca nu se prinde decat pe patuturile de lemn...chiar nu merge pe tarc...are cineva prins de tarc.Sau ca acela de la Fisher price, cum are cleomoni...Ia laudati voi aici caruselul pe care-l aveti...sa ma hot si eu de care sa iau.
Vorbeati si de laptic...Eu dau san si completare milulil 1 si bebe a luat in greutate in ultima luna 1,300(cam mult totusi...)dar a recuperat ce nu luase la inceput.Si bea asa:pe la 4 dimineata si pe la 8 doar san...apoi copletari cate 70,100,50,cum are chefIn medie mai bea bibe cam 300...Ei si are 6 mese ,dar si-a cam marit pauzele intre mese ziua...La voi cum si-au scos o masa.Acum 2 zile a mancat si la 5 ore ziua...si seara la 21 avea fata mea a IV-masa...am zis wow.dar cine chiraia la 2 noaptea de foame si avea chef de joaca pana la 4 cand iar a supt?Si iar are 6 mese.
De cremute,lotiuni si altele...am din game diferite...si-mi plac tote si as mai lua...
Mai si ce petrecere am pierdut...cu gogosi...si erau cumva si umplute???
Ei sa vedeti ce va saturati voi acus' de mine...ca dorme piscotica si am pofta de povestit...pacat ca-s in urma...dar citesc si revin...
Dar sa nu uit ce era mai important...va felicit si va invidiez...iesence,clujence,constantence,bucurestence...pt intalnirile voastre...vreau si eu...
Si...inca ceva opriti si pt noi un loc la gradinita de la malul marii..da ca tare ne place...

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Miro,mie mi se pare ca tu de atatea ori ai schimbat lapticul Karei, ca m-ai ametit si pe mine dar mai pe ea. Daca-i place asta si merge bine cu el, nu te mai lua dupa ce spune o mamica din parc lasa fata sa pape ce-i place si fii sigura ca va fi ok.

Dia 1609 noi avem carucioare si scaunele la fel, dupa cate am vazut eu in poze.

Lorym tu chiar n-ai nici o prietena buna care sa te ajute? Sa iasa cu fetita macar o ora ca tu sa te poti odihni. Mai e si varianta sa platesti pe cineva sa vina sa te ajute la treaba in casa. Pana tu iesi cu fata la plimabare doamna respectiva poate sa-ti faca mancare sau sa-ti calce, curatenie. Trebuie sa gasiti solutii . Eu cand am fost asa epuizata cum esti tu l-am rugat pe sotul sa-si ia zi libera. I-am lasat pruncu si lapte la frigider si m-am dus la o prietena si am dormit 8 ore neantrerupt. N-au murit,nici sotu nici copilu dar eu sigur am putut sa duc apoi inca multe nopti de nesomn si zile de munca.

Raluca_U eu zic sa mai astepti cu diversificarea. Matia are 8400g la 3 luni jumate si nu mi-a zis doctorita sa-i diversific. Ai grija ca sucul de fructe ii va face si mai tare foame. Asa ca s-ar putea ca efectul sa nu fie cel scontat.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna dimineata fetele!!
raportez: am adormit la 23 si la un moment dat puiul; meu a inceput sa se foiasca. ii spun lui Florin: intoarce-l si da-i suzeta. bine am facut ca am reusit sa deschid si ochii: era 6 dimineata!!!! a papat si apoi am mai dormit pana la 8.45. a fost prima noapte EXCELENTA!!!! sper sa mai avem parte de nopti din astea!
miro eu zic sa nu ii mai schimbi laptele. daca ei ii place, mananca si creste in greutate de ce sa o dai peste cap. zic si eu.... sunt sute de mii de copii care cresc cu laptele praf de la stat si sunt sanatosi tun. cat despre diversificare si eu stiam ca se incepe la 4 luni numai la copiii care sunt prea grasuti. si vad ca Raluca imi confirma. asa ca daca Kara nu ia in greutate cum ai vrei tu eu zic sa mai stai si mai incearca sa intrii macar sa ne spui ca sunteti bine!!
donia cand am venit de la parintii mei l-am adus in scaunul de masina. suprinzator nu a dormit mai deloc dar a stat cuminte. prin oras imi e cam greu cu scaunul il duc in brate desi stiu ca nu e bine
mormelvio ne rugam la DD sa fie totul bine!!! sa intrii sa ne spui vestile bune!
Dia mie mi-a spus doctorita ca bebelusii au aceasta problema deoarece totul este mic la ei (adica la o fata atat de mica nu au cum sa fie canalele suficient de mari si se mai infunda). tinem pumnii sa nu o doara si sa fie totul ok. mai greu va fi pt tine!!! si multa sanatate!
yagmur ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin!! uite multi lui Luca sa ii treca orice urma de durere!
deeA iti doresc ca David sa fie cuminte la botez!! cadou pt nasi eu le-am luat o lenjerie de pat (asta au vrut ei) si in locul traditionalului colac le-am luat un tort pt fetita lor!

ALEXANDRA MARIA de CARLA
MAYA MARIA de INGERAS26A
ALESSIA LIANNE de FLORE26
MATEI de BIABUS

s-a trezit fug
ANDREI de MONIGUE

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput