Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALEXANDRA,ce draguti sunteti!!!pupici multi de la noi!!!
LAURA,si eu pates acelasi lucru cu Alessia cu colicile,au revenit,fi-rar sa fie...suntem alaturi de voi!!!
DONIA,alessia prtimeste formula si intotdeauna o tin in brsate cat mai vertical,cand papa!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Noi folosim scoica de masina la greu, pentru ca suntem tare plimbareti. Mergem la servici in fiecare zi.
Eu insa am o problema cu centurile de la scoica. Nu-l mai cuprind pe Matia. Am zis ca le scriu astora de la Graco. Ce-s cretini, da ei de bebei mai zdupesi n-au auzit, da de vreme de iarna cand tre sa mai intre si-o salopeta mai groasa? de fapt greutatea nici nu conteaza ca Matia n-are inca 13 kg, deci ar trebui sa-i fie bune. Mai se confrunda cineva cu asa problema?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Traiasca TOPFER!!! Asta, in caz ca nu stiti e noul laptic pe care-l papa David!! Da' stiu ca papa bine micutul meu, acum de ex. a mancat 140 ml, niciodata in viata lui nu a mancat atat. sper sa nu-l laud prea devreme, eu sunt tare multumita! Cica e si asta un lapte bun, oricum cred ca as fi in stare sa-i dau orice formula numai sa-l vad ca papa. se pare ca a avut dreptate neonatologul, e un copil mofturos si pur si simplu nu-i placea gustul Milumil, era prea dulce pentru preferintele sale...
Si nu mai plange la fiecare masa! Doamne ajuta-l pe puiul meu sa manance bine si sa creasca!
Multumim tuturor fetelor care se gandesc la ochisorul puiului meu. o sa fie bine, suntem siguri, poate se rezolva problema de la sine, iar daca nu, suntem curajosi!!
Dia, tin pumnii joi, Doamne ajuta! Nu te speria , sa stii ca micutii uita repede durerile astea, si e spre binele frumoasei tale! Si noi am folosit diferite solutii oftalmice, Garasone, Tobrex si inca ceva.nu retin denumirea. Pe durata tratamentului ochisorul era curat, cum intrerupeam picaturile, in cateva zile reveneau secretiile. Parca mi-e groaza sa-i tot pun picaturi, totusi sunt medicamente, nu stiu cum sa fac...Mergem la oftalmolog oricum.
Mormelvio, multa bafta maine!!
1. Intotdeauna il tin pe David in brate cand il hranesc, ridicat, pentru ca am citit ca lichidul reflueaza f. usor in urechi si micutzii pot face otite.
2. Nu avem scaunel de masina, urmeaza sa cumparam, il transportam cu scoica.
Noapte buna, mamici, bebici!

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Donia

Intrebari, intrebari, ca tocmai ca vazui la "parintii intreaba" niste chestii.
1. Mamici care dati bebeilor formula, voi ii tineti pe cei mici in brate cand ii hraniti?
2. Puneti copiii in scoica/scaun de masina atunci cand mergeti cu masina?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

1. pe perna de alaptat
2. in scoica

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Somleac

Noi folosim scoica de masina la greu, pentru ca suntem tare plimbareti. Mergem la servici in fiecare zi.
Eu insa am o problema cu centurile de la scoica. Nu-l mai cuprind pe Matia. Am zis ca le scriu astora de la Graco. Ce-s cretini, da ei de bebei mai zdupesi n-au auzit, da de vreme de iarna cand tre sa mai intre si-o salopeta mai groasa? de fapt greutatea nici nu conteaza ca Matia n-are inca 13 kg, deci ar trebui sa-i fie bune. Mai se confrunda cineva cu asa problema?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

credeam ca suntem noi nebuni... si noi avem scoica de la Graco si nu o cuprind centurile pe Oana imbracata in haina de iarna ... si Oana numa' zdupesa nu e

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

Dandusa . Bravo mama, plimba-te si pt mine ca eu nu mai apuc sa mai ies din cartier.

A_deju mersic pt info. Ti-am trimis PM.

Dorsilia te inteleg cu iesitul afara ca si eu ma vaitam zilele trecute pe forum. Uite ca eu nu m-am gandit ca nu-i place infofolita, dar si eu i-am schimbat mai multe tinute si rezultatul e acelasi. Oricum eu insist s-o scot zilnic afara (dc vremea permite) chiar dc iesirea si intrarea se fac in hohote de plans. Afara doarme cam 15-20 min si dc am noroc chiar 30 min. Si eu de-abia astept sa treaca timpul sa vina caldura si s-o pot pune in fundulet in carut ca sa nu se mai plictiseasca. Deci faci cum crezi si cum te tin nervii, dar totusi cred ca trebuie si un pic de plimbare in aer curat.

Am vazut ca s-a discutat mult despre canalul lacrimal.Si Di a avut probleme cu canalul lacrimal si m-a chinuit ceva (mai mult psihic ca masajul era usor) dar pana la urma intr-adevar i-a trecut dar nu mai retin exact cand. Bafta multa fetelor cu astfel de probleme - Dia,Roxanica

Intrebari Donia:
1. nu e cazul
2. nu am. pe Di o tineam in brate cand era bb si la fel procedez acum si cu Isa, dar dc o sa ne oblige legea sa luam scaun probabil ca o sa luam cu toate ca prefer sa stau cu ele in spate ca sunt mici amandoua si dc iau scaun de bb probabil ca eu nu mai incap .

Mormelvio tin pumnii pt maine. Bafta si te asteptam cu vesti bune!

Lorym fi tare. Fa plimbari cat mai lungi cu bb in carucior (dc doarme si nu e ca a mea ) ca sa-ti mai incarci bateriile si gandeste ca in curand n-o sa mai fie asa de greu, o sa mai creasca, o sa inceapa sa-si faca un program si o sa vezi ca o sa fie mai bine.
Pupicii si sa stii ca DD are grija si de tine.

quote:
Originally posted by Raluca_u

buna fetelor

ne-am intors si noi de la doctor. azi am fost la doctorita care a tratat-o pe Adina la spital si care este f buna. i-am zis ce ne-a zis cealalta sa ii dam mar cu biscuite de la 4 luni si concluzia controlului a fost alta. de maine tr sa incep sa ii dau suc de fructe ca este prea grasuta. tr sa cresc treptat de la 2 lingurite pana la 60 de ml si apoi sa ii introduc si pulpa fructelor. cand ajung la 60 de ml nu ii mai dau la masa aia deloc laptic. asta o facem ca sa nu devina obeza. nu imi mai amintesc cine imi spunea sa nu ii dau biscuite din cauza glutenului si avea dreptate.

Raluca_u cred ca dc te mai duci la un dr o sa-ti spuna altceva. Nu mai retin dc alaptezi exclusiv sau nu, dar totusi Adina e inca micuta pt diversificare si pt "cura de slabire". Te inteleg ca-ti faci probleme cu greutatea ei pt ca si eu imi faceam (sau mai degraba sotzul care ma stresa rau de tot) astfel de probleme dar singura recomndare a dr a fost sa amanam introducerea cerealelor in alimentatie (eu am alaptat-o exclusiv la san pana la 6 luni). Acum s-a inaltat si nu mai e deloc grasuna, chiar dc are falcutze si pare grasunica, la corp se vede ca nu e asa si e normala - adica nici grasa nici slaba.

quote:
Originally posted by chris80

fetelor, intrebare intrebatoare: fata mea mai are putin si implineste 3 luni, deci va trebui coborata la parter, ca asa scrie in instructiunile patutului. imi trebuie saltea. ce saltea aveti si de unde luata? nu conteaza pretul.

Chris ei au pus indicatiile ca sa fie prevazatori la fel cum pe f multe jucarii scrie ca nu sunt pt copii 0-3 ani. Dc bb n-a inceput sa se agite in pat nu cred ca tb sa-l cobori musai la 3 luni.

La multi ani ! sarbatoritilor

(de ieri :)
Eric de A_deju
Mirela Brianna de Lia_c

(si de azi :)
Maya Maria de Ingeras26a
Andrei de M_monique
Alexandra Maria de Carla2005
Matei de Biabaus
Alessia Liane de Flore26

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna dimineata mamici!ptr. inceput sa va spun ca noi nu mai suntem in israel ci acasa respectiv in constanta.a deju ne cunoaste ,bebeii nostrii au aceeasi varsta.poate va povesteste ea mai pe indelete ce mica e lumea!!!a deju te pup si pe eric evident.fetita mea a avut 3.600 ,52 cm apgar 9 cezariana.ne numim Elisa Cristiana .pana invata mami sa se semneze mai dureaza.revenind la oile nostre,bubitele nu ne-au trecut,chiar dk nu se vad se simt fiind aspre.cand plange se accentueaza.urmeaza sa merg la un dermatolog ,recomandarea pediatrei.despre scaunul verde si eu am auzit k ar fi semn de nehranire corecta.ptr. fetele care au schimbat lapticul,cum o faceti ,treptat cu cate o masura sau brusc?mi-e frica k o sa ajung la laptele de soia.nu inteleg la ce e ea alergica in conditiile in care i-am scos tot de la ceiuturi pana la gripe b.w.deci practic nu bea decat laptic.v-am plictisit cred.hai sa ma si laud cu caeva,noi nu am avut colici!!sper sa nu apara acum.asta nu inseamna ca nu plange.nu ii place singurica decat vreo 10 min,siii place sa ii arat casa in brate cu fata spre ext.curioasa ca taticul ei!!!plange si cand o imbrac mai ales dupa baie,sau cand e obosita si vrea sa o legan in scoica.doarme toata noapte de la 23 pana la 7 dim,ziua nu doarme mai mult de 30 de min,doar afara. ne pregatim de vaccin,apropos a deju cum a fost,l-ai facut?gata,va pup ma striga tati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

buna dimineata,
multumesc pentru raspunsurile legate de vaccin... nu am facut baita si ma pot lauda ca luchitza a fost super cuminte de cand am venit acasa, nu a plans, nu a facut febra (37.6 rectal)si a dormit prima data de la 23.00 pana la 5.00.......
sper sa fie la fel de cuminte si astazi, mai ales ca mergem in vizita la o sotia sefului cel mare...
am facut si poze in ziua vaccinului; uite www.dropshots.com/day.php?userid=227858&cdate=20070215" target="_blank"> aici
tema zilei:
1- il tin in brate, cat se poate de vertical cand ii dau lapticul din bibe
2- am scoica.. dar nu l-am prea plimbat cu masina.. azi o inaugurez
trebuie sa ma pregatesc sa plec... pup toate mamicile si revin spre seara..
La Multi Ani, Matei de Biabus, Alexandra de Carla, Maya de Ingeras, Andrei de Monique si Alessia de Flore
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata

merci de raspunsuri. patul e tarc si are o salteluta f subtire, stiam ca ar cam trebui una noua cand se coboara copilul. bebelina a inceput sa se rasuceasca deja, si nu as vrea sa o adun cumva de pe jos. stiam ca sunt unele saltele cu cocos, altele cu alge,sa nu transpire copilul, si parca spunea cineva ca a gasit chiar o combinatie. le-am vazut pe cele de la bebelusul tau, nu sunt nici cu alge, nici cu cocos. iar relaxa nu vreau, are fina. e mai inalta decat celelalete saltele de bebei, drept pt care finutza a putut sari din pat-si nu are inca un an. din fericire, a sarit de pe latura lipita de patul mare, nu a avut distanta mare de strabatut, dar i-au schimbat-o oricum, putea oricand incerca pe latura cealalta, si at fi urmat contactul cu podeaua.

noi am avut un accident, si daca nu am fi purtat centurile, nu mai ajungeam sa scriu azi pe forum, asa ca bebe nu calatoreste decat in scaunul scoica. vedeti ca are un buton, la mine e situat in dreptul picioruselor lui bebe, pe care apesi ca sa se regleze lungimea centurii. si vedeti sa fie trecuta centura prin gaura de sus a spatarului, ca nici alexandra nu statea confortabil pana nu mi-a cazut fisa. scoica mea a venit impreuna cu caruciorul e gen trio, cu landou, scoica si partea sport.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

stiam eu ca mai e o tema de discutie! intai o tineam in brate, dar m-am desteptat, o tin pe genunchi, cu picioarele inspre burta mea. cand o mai creste putin, o sa o pun pe pat, si am o jucarie de la centrul de activitate, care e in forma literei u si e tocmai ca sa ii tina capul drept. dupa aia o pun in scaunul de masa, ca se regleaza spatarul si sta ca in scaunul scoica, deci nu cred sa ii dauneze la coloana.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput