Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

acum vad ca f multi bb au probl asta cu canalul lacrimal .... oare de ce? si sotul meu a avut-o cand era bb
va tin pumnii sa nu se agraveze si sa desfunde de la sine ... stiu multi bb -i la care li s-a desfundat de la sine dupa o vreme.... la noi nu se mai poate amana din pacate

roxanica, iti spun joia viitoare cum a fost

ramsam, trimis pm

inca o data pt incurajari si informatii

nu mai pot scrie acum ca-s cu oana in brate ca-i agitata si ne invartim cu scaunul

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by chris80

fetelor, intrebare intrebatoare: fata mea mai are putin si implineste 3 luni, deci va trebui coborata la parter, ca asa scrie in instructiunile patutului. imi trebuie saltea. ce saltea aveti si de unde luata? nu conteaza pretul.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Chris, dar acum patutul nu are saltea? de ce mai trebuie inca una?
Noi avem una tip relaxa facuta de o firma din craiova care face pe comanda, iar niste prieteni de-ai mei au folosit la patutz (acelasi patutz care e acum la mine) saltea din iarba de mare. Pe cea din iarba de mare noi am casat-o.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Intrebari, intrebari, ca tocmai ca vazui la "parintii intreaba" niste chestii.
1. Mamici care dati bebeilor formula, voi ii tineti pe cei mici in brate cand ii hraniti?
2. Puneti copiii in scoica/scaun de masina atunci cand mergeti cu masina?

Simo29

Mirela Brianna de Lia_c

Eric de A_deju

quote:
Originally posted by carla2005

Fetelor am si eu o intrebare, voi le-ati luat ceva nasilor la botez?

Si eu vreau idei de cadouri, pliiiiz!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

chris80-saltele sunt si pe site-ul bebelusultau se poate face si la comanda au si o saltea muzicala la 350 ron,asa repede trebuie coborata salteaua?noi o vom cobora pe la 5 luni cred

Donia-1.da o tin in brate cand papa
2.inca nu avem scaun auto dar vom cumpara

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

multumim foarte mult de urari tuturor!!!
eu la patut (gen tarc) am saltea cu iarba de mare (pe care nu o folosim acum, ca motanu' sta pe salteluta mai subtire cu care era dotat patul), dar nu stiam ca trebuie mutat la "parter" cand face bebe 3 luni... pana nu da caldurica, nu-l mut la niciun parter, poa' sa se rupa si "etaju'", si tot patu' din partea mea... sufla un alizeu pe la noi prin casa, ca nu ma risc sa-l las asa de jos pana nu vine vara...
am inteles de pe la cunostinte ca salteaua din fibra de cocos ar fi foarte buna, se poate comanda online de pe reclamamascata (eu de la ei am luat-o pe cea cu iarba de mare, nu de alta, dar sunt mai mult decat constienta ca acest patut nu va avea viata lunga, de-aia n-am investit enorm la acest capitol).
fug sa ne-apucam de baita, sa papam si sa adormim :)
pupici si noapte buna!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Pentru cele care aveti probleme cu formula, va recomad cu incredere HUMANA, mai ales ca au si o formula speciala antialergica numita HUMANA AA. Al meu bebic primeste lapte praf de cand s-a nascut si numai Humana. A pus in prima luna 1600 gr si 1000 in a doua luna. Eu sunt super multumita...numai ca problema este ca aici in zona noastra nu se gaseste decat intr-un singur loc...care e la 40 km de mine...asa ca trebuie sa ma aprovizionez si sa-mi fac stocuri consistente...
Cat despre mancat ...el mananca in orice pozitie cand ii este foame...cand in pat, cand in scoica, cand in brate...
Am cumparat scaun de masina...0-13kg...cu EURO 4... ...adica are toate acreditarile si autorizarile necesare d.p.d.v. al sigurantei, cerute de normele UE. Aveti mare grija la ce cumparati, deoarece amenzile sunt mari...iar mai ales daca iesiti din tara..e primul lucru la care se uita politistii straini daca vad un bebe mic in masina...
Noi suntem tare cuminti..dar emotionati pentru ziua de maine...cand avem termen in proces...asa ca speram ca maine seara sa venim cu vesti bune...si sa scapam si de asta..ca asa ma macina de numa...
Va pupic pe toate.

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MORMELVIO,
bafta multa miine la proces,sa fii tare ca totul va fi bine si miine sear vom bea...,facem petrecere...,ce zici?

Noi am luat saltea normala pentru patut,dar nu mai stiu cum se numeste,daca vrei pun poze sa o vezi...,a costat in jur de 1 mil...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

primul copil l-am crescut numai cu Humana de la nastere si pana la 2 ani si ceva, dupa care l-am trecut pe lapte de vaca. A crescut foarte bine, insa micuta desi n-a primit alt lapte decat Humana de la nastere, tot pare sa nu-i placa, se stramba si bea putin. spre deosebire de baietel care ajungea si la 900 de ml pe zi, in conditiile in care din primele zile din maternitate bea cate 100 la fiecare masa. Asta mica linge biberonul, il molfaie pe toate partile, mai zambeste, mai se stramba, mai da drumul la lapte prin coltul gurii, si uite asa ne caznim noi s-o hranim. Incerc sa nu ma nervez, dar simt cum ma tensionez cand vine ora mesei, impusa de mine, la un interval de 4 ore, ca daca ar fi dupa ea ar suge la cerere de maxim 3 ori pe zi, asa ii mai bag eu doua mese
cumva-cumva.
inainte si eu as fi bagat mana in foc pt Humana, acum...cred ca as lua formulele la rand sa incerc poate ii gasesc una mai pe gustul ei,dar nu stiu cat e de sanatos...ce ziceti? o dereglez si mai rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

cat despre saltele si eu am comandat de la Bucuresti de durflex, cu 2 fete, una mai tare pana la 9 luni si una mai moale pt dupa. sunt tare multumita de cum se comporta, a folosit-o si baietelul si nu are gauri in ea, nu cocoloase, nu transpira spatele, e buna, mi-au facut-o dupa dimensiunile cerute, mi-a ajuns repede in 3 zile si ieftina, in jur la 800 de mii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Mie toata lumea mi-a zis sa incep cu Humana..pt ca are o groaza de variante...si inclusiv cea antialergica-HUMANA - FORMULA HA 1
Formula de inceput pentru sugarii alergici....si inclusiv cea din lapte de soia -HUMANA - FORMULA SL, precum si Formula speciala de lapte pe baza de soia in caz de nevoie....precum si multe alte variante...HUMANA - FORMULA PRE -Alimentatie pe baza de lapte pentru sugari inca de la nastere; Dupa 8 luni...variantele sunt si mai multe...
Nu-i fac reclama..dar Alin creste pe zi ce trece...a luat 2600 gr in exact 2 luni si a crescut cu 14 cm ajungand la 65 si nu pot sa zic ca mananca mult...suntem la doza de 90 ml pe care nu totdeauna o termina..si ingeneral mancam la 3 ore...doar noapte intervalul s-a mai marit un pic...

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

Mergi la inceput