Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
Offf,ce griji va mai faceti voi....si noi umblam hai, hui...,in plimbari...
BAMBO,ALEX,DIANOCICA...,multi pooopici de la noi...
Tati a avut mai mult timp azi ,asa ca am iesit la cascat gura prin oras,apoi o prajiturica,apoi plimbarica la malul marii si mai apoi la cumpatraturi,ca tot timpul gasim cite ceva de cumparat...Acum acasa cu pitika,tati a plecat la servici...,ne-am chinuit putin sa facem kk,dupa ce i-am bagat un pic de supozitor...,Pitika,a fost cam miriita si tare ma enerveaza chestia asta,pentru ca nu stiu cum s-o mai tin,cum s-o mai iau...LORYM,mi-e tare mila de tine...,noua ni se intimpla foarte rar sa avem o zi proasta si greu facem fata,dapai tu in fiecare zi...,saraca de tine...,te inteleg...Ai grija de tine si cere si tu ajutorul cuiva ,mama ,soacra,oricine ,nu mai sa te scape si pe tine ,macar pentru citeva ore de stres si plinsete...Va pooopam tare ,sa treaca ,ai sa vezi ,ca in curind vei uita de perioada asta.
DIA,ROXANICA,
ne rugam la D-zeu sa treceti cu bine ,peste aceste probleme si sa fiti puternice...,offf,trebuie sa va fie foarte greu,va tinem pumii
La multi ani,pentru cel mai scumpic motan,ERIC si pentru SIMO.
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
Doamne ajuta, am avut inca o noapte cu 8 ore dormite! Poate de acum tot asa o s-o tina.
ruxandra, vorbim atunci in soapta sa nu ne auda Grigore ... si zic si eu ptiu, ptiu sa nu-l deochi!
Nu ma grabesc cu dintii, dar Roxana are colege carora le-au cazut dintii deja si ea tot spera sa ii cada si ei. Eu nu, nu ma grabesc s-o vad stirba.
chinico, imi pare rau ca vomita asa des Bea. Totusi, de ce vomita? La fiecare masa vomita asa abundent?
auras, ce draguta e Cristina, ca sora mai mare! Si Roxana si-a dorit mult un bebe mai mic si e tare iubitoare si ea. Cristi e deocamdata mai mult speriat de sora mai mare ca ea e cam navalnica in dragostea ei
dia, curaj! Partea buna e ca e ceva ce se poate rezolva. Oana o sa uite repede, presupun ca tie o sa-ti fie mai greu decat ei.
In legatura cu faptul ca nu ia in greutate, te-ai gandit sa incerci alt lapte? Poate nu ii place ce ii dai acum, sau poate nu il asimileaza bine.
asiza, poate nu a fost vorba de dureri de burtica, ci de anxietate. Bebelusii se mai descarca prin plans, ei acumuleaza multe in timpul unei zile si au nevoie sa isi exprime "impresiile" prin plans. Oricum, orice ar fi fost nu inseamna ca e obligatoriu sa se repete, mai asteapta putin pana incepi sa bagi in el medicamente. Da-i o sansa, e copil bun altfel, nu?
Teutz, si noi tinem baietelul asa cum o tii tu pe Alexia, am tinut asa si fetita. Sunt sigura ca e in regula, pentru ca greutatea corpului nu e sustinuta de coloana in cazul asta asa ca nu are ce sa se intample.
Fug la alaptat.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Raluca_u spune:
buna fetelor
ne-am intors si noi de la doctor. azi am fost la doctorita care a tratat-o pe Adina la spital si care este f buna. i-am zis ce ne-a zis cealalta sa ii dam mar cu biscuite de la 4 luni si concluzia controlului a fost alta. de maine tr sa incep sa ii dau suc de fructe ca este prea grasuta. tr sa cresc treptat de la 2 lingurite pana la 60 de ml si apoi sa ii introduc si pulpa fructelor. cand ajung la 60 de ml nu ii mai dau la masa aia deloc laptic. asta o facem ca sa nu devina obeza. nu imi mai amintesc cine imi spunea sa nu ii dau biscuite din cauza glutenului si avea dreptate.
in rest suntem binisor. usor rosu in gat, dar f putin si dam doar ophtamesone N pe nasuc. a mai luat 200 de grame sapt asta deci am trecut de 7500.
fug sa ii fac baita
Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
doradora spune:
quote:
Originally posted by asiza
Intrebare de la Yagmur, careia nu-i merge netul...azi i-a facut vaccin lui Luca (Infarix Hexa): Are voie sa-i faca baie lui Luca in seara asta???????
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
noi am facut infanrix penta, cu completare de nu stiu ce, ca nu am gasit xeha, si am facut baita, dar sa verifice 1. temperatura
2. sa nu fie reactii locale(umflaturi)
chris +
![](copilas.gif)
varsta alexandra
poze bebe alexandra
doradora spune:
fetelor, intrebare intrebatoare: fata mea mai are putin si implineste 3 luni, deci va trebui coborata la parter, ca asa scrie in instructiunile patutului. imi trebuie saltea. ce saltea aveti si de unde luata? nu conteaza pretul.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
buna fetelor!
ne bucuram pt micutii carora le-au trecut problemutele si pt mamicile care au aflat vesti bune la controalele puilor, si speram sa le treaca mai repejor necazurile celorlalti, .... printre care ne numaram si noi- deocamdata nu avem un diagnostic si sper sa nici nu avem, insa Andreea nu are pofta de mancare. Sambata implineste 2 luni si o s-o chem pe pediatra pe la noi saptamana viitoare dupa ce duminica o voi cantari sa vedem cum sta. Poate o sa schimb formula. sau o bag direct pe lapte de vaca diluat, poate ala o sa-i placa...
In plus noi mai avem o problema: nu suporta sa stea imbracata pt afara. Am incercat si s-o tin in brate si in carucior, nicicum nu-i convine, dupa 5 minute incepe sa urle de parca o impung hainele, se smuceste, se suceste, leoarca se face. Si IMPORTANT este ca nu o imbrac gros si nici cu haine stramte, incomode. Deci eu peste ce poarta ea in casa, respectiv: body cu maneca scurta, camasuta de bumbac si salopeta i-am dat doar caciulita dubla super faina si moale, pantalonei dubli si o hainuta moale cu gluga de la miniblue, arata ca un ursulet. Si ei tot nu-i este ok nici asa. Pai cum s-o duc? goala afara? ca nici in casa nu suporta dec at minimul de haine, exclus caciulita pe cap. Plange isteric cand i-o mai si leg sub barbita dupa baie, pt ca e singurul moment cand o fortez sa poarte o caciulita din aia subtirica alba de bumbac. Asa ca ea de la inceput a fost tot timpul cu capul descoperit si nu suporta dom`le nimic legat sub barbie, nimic mai pe frunte si in nici un caz nimic gros pe cap. Jachetele am incercat vreo 3-4 deja, pe nici una n-o agreeaza. Avem si un overall dragut tare, si tare comod, cu gluga si manecute, care ii permite sa-i tina piciorusele laolalta, deci nu e cu craci, e tare comod si de purtat si de imbracat, nici nu e foarte gros si nici cu ala nu se simte bine. S-o tin in casa pana o fi vremea s-o scot in body afara? ce sa fac? e important sa o scot la aer si uite ca nu reusesc mai mult de juma de ora si alea cu chiote, sau maxim o ora la geam ca tot umblu la ea si o mai ametesc ba cu suzeta ba cu leganatul. Dar afara e teroare
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by asiza
Intrebare de la Yagmur, careia nu-i merge netul...azi i-a facut vaccin lui Luca (Infarix Hexa): Are voie sa-i faca baie lui Luca in seara asta???????
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis
fara baie in ziua vaccinului, noua asa ne-a zis pediatra
Dia
![](mamica.gif)
![](bebe.gif)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
quote:
chris80 Posted - 15/02/2007 : 20:39:58
--------------------------------------------------------------------------------
fetelor, intrebare intrebatoare: fata mea mai are putin si implineste 3 luni, deci va trebui coborata la parter, ca asa scrie in instructiunile patutului. imi trebuie saltea. ce saltea aveti si de unde luata? nu conteaza pretul.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
noi am comandat saltea de la o firma din Bucuresti, face saltele la comanda dupa dimensiunile date de tine. uite nr de telefon:
021/6481641 sau 0722/307588. nu stiu cum se cheama firma dar saltea e faina, cu o parte mai tare pana la 6 luni si un mai moale dupa 6 luni. a noastra a costat 1 mil dar e micuta.
pupici
fug si eu sa ii fac baita!!
Laura
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
Poze Daniel
slideshow Daniel
Dia1609 spune:
multi fetelor care m-au incurajat...
manevra asta se face de regula dupa 3 luni jum-4 luni , dar pt ca la noi s-a agravat pt ca s-a colectat f mult puroi in canalul colector pt ca nu mai raspunde la picaturile cu antibiotic (la nici care din ele) trebuie sa o facem acum sa nu ajungem la chestii mai grave ...o perioda a fost bine si la noi, am crezut ca scapam... masaj facem de cand am iesit din maternitate, dar degeaba .... daca mai raspundea la tratamentul cu picaturi, nu se colecta asa puroiul si puteam sa o mai amanam ca putea trece de la sine, dar asa... ghinion
revin ca plange pitica
Dia de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
ziggy spune:
Salutari tuturor
Voi ati primit alocatia copilului?
Oare dupa cat timp vine?
Eu din 26 plec din Bucuresti pentru mai multe saptamani si nu stiu ce sa fac. Daca vine in perioada asta?
poze calin
Calin (5.12.2006)