Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Simo29
Mirela Brianna de Lia_c
Eric de A deju

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

roxanica2006 si Dia - nici nu vreau sa ma gandesc prin ce tre sa traca puii vostri. Doamne ajuta sa nu-i chinuie prea mult.

Multumesc tuturor celor carora le voi lipsi.
Ralumat si angi_m stau 2 saptamani. Si voi imi veti lipsi - dar sper sa mai pot intra ... sa citesc macar pe diagonala.
chinico mama - glumesti - faza cu pisulica in pampers a fost doar in prima luna-intre timp bebe si-a pierdut acest sentiment de curatenie ... acum o poti lasa si cu mai mult pisulica in pampers - poate tine si pana la 2-3 kg un pampers. Incearca numai - se obisnuieste. Asa aceam si eu ... pana m-a luminat o tipa in parc si acum ... e asa de bine. O schimb noaptea doar daca a facut kk - in rest ...
Inca nu se vad pozele.
danita am de la Dia un CD audio cu melodii de nani dar e doar Suciu - il pun pe comun.
bebinuta noi am avut probleme la nastere - am avut circulara stransa de cordon. La primul control se vedea clar, apoi din ce in ce mai putin. Dupa 3 luni iti poate spune daca a trecut pericolul de tot. Pe noi ne-a asigurat ca-i va trece pana dupa 3 luni - asta incercam sa vedem aseara - dar se pare ca amanam.
Laura cuscra - nu ma pot duce nici cu soacra, nici cu mama si nici macar cu sora - pt ca acum plecam in alt judet - ai mei si ai lui sunt din alt judet. E cale lunga - 120 km pe drum naspa- in reparatii deci dureaza prea mult drumul dus intors si ar fi un chin pt Kara. Dani se intoarce in 3 martie - deci cand Kara are deja 4 luni - si il vom face atunci. Am intrebat aseara pediatra si nu e nici un bai. Ea oricum a zis ca nici nu ar trebui sa mai fac acest control - fiindca dupa parerea ei Kara este in regula - dar pt linistea sufletului meu ... il fac totusi.

va pupic pe toate

P.S. azi mi-a dormit fata toata ziua. Oare cum va fi la noapte? Oricum - acum ... cum se trezeste - incep s-o obosesc si o tin treaza cel putin pana la 8. mama denaturata ce sunt.

pentru Simo29 si pt toti sarbatoritii de azi.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

MIRO nu stiam de problema ta, eu fiind mai noua pe forum. Noi va dorim sa iasa bine eco cand o veti face, pentru linstea ta e mai bine sa o faci. Si eu am chinuit-o pe ada cu analizele de sange ca sa fiu sigura ca e bine, si a fost bine.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Intrebare de la Yagmur, careia nu-i merge netul...azi i-a facut vaccin lui Luca (Infarix Hexa): Are voie sa-i faca baie lui Luca in seara asta???????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

intentionam sa le dam

quote:
Originally posted by carla2005

Fetelor am si eu o intrebare, voi le-ati luat ceva nasilor la botez?

In legatura cu raceala la bbei, mie pediatra mi-a zis sa dau copilului cate un oscilococinum o data pe saptamana pana in aprilie cand trece perioada virozelor si asa am facut, pana in prezent nu am avut strop de mucisior!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

poze bb

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ai gasit batista?
au la dr taberei 34

'

quote:
Originally posted by Florentina G

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Adevarul e ca eu ma simt tare rau si daca are si el aceleasi simptome atunci nu e de mirare de ce este asa agitat acum.

L-am trmis pe sotz sa-mi ia batista bebelusului si s-a intors fara. A cautat numai pe la farmaciile de cartier, eu i-am zis sa mearga la Doina, la Unirii dar se simte si el mai rau decat noi si nu a mai ajuns. Sa vedem cum facem....

I-am dat acum baby drink iar in apa cu care l-am preparat am fiert un pliculet de ceai de tei... sper sa-l mai linisteasca.

La doctor n-are rost sa mai ies, am sunat-o aseara, i-am povestit ce simptome are si mi-a spus ce sa-i dau - eferalgan si vitamina C. O sa-i dau si un capacel de oscilo (Miro , ii pun Marimer in nas iar la scosul mucisorilor e jale... urla de zici ca-l bat!

Va pup mult!

Tina, mami de Patrick si Maya

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by asiza

Intrebare de la Yagmur, careia nu-i merge netul...azi i-a facut vaccin lui Luca (Infarix Hexa): Are voie sa-i faca baie lui Luca in seara asta???????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

NU. noua asa ne-a indicat pediatra - nici scos afara si nici baita. Preventiv un eferalgan de 80 in funduletz. -ici de la noi astea carora le merge netu.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Intru si eu pe fuga....
Asiza, merci ca ai pus intrebarea in locul meu.. ba merge netul, ba moare.....
Mirona, merci de raspuns.. baitza nu o sa fac, dar de plimbat ne-am plimbat dupa vaccin o gramada. Luchitza a plans pe drum, dar acum acasa, este calm.. oare sa fi plans de la colici. Diseara voi pune si un supozitor...
Lorym, iti doresc sa ai mult curaj si putere... stiu cat de greu este sa fii mai mult singura si cu un bebe care urla....
Trebuie sa fug.. Luca tocmai a facut kk.. direct pe masa de infasat....
Apropo de kk.. el face verde si nu pare a fi nealimentat... am apucat sa citesc pe fugite paginile din urma..
Imi pare rau ca nu raspund si eu la temele discutate...
Pupici
P.S. LMA sarbatoritilor zilei!!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

yagmur chiar ma intrebam ce face concurenta . intr-adevar fara baita dupa vaccin. sa aveti o noapte usoara si Luca sa fie linistit.
m-monique ma bucur ca ati scapat de probleme.
va pup pe toate ca tati are treaba, bebe e marait si sunt de serviciu
pa

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara mamici!
In problema cu colicii eu ii dau la o masa SS si la o masa binnisan.
Fetelor sa va spun ce are bebeul meu-are limbuta prea scurta-tre sa-l opereze si sper ca nu tre sa-l anestezieze si sa-l tina nu stiu cate persoane ca mor.Oricum mi-au zis sa mai astept vreo 2 luni sau pana cand da semne ca-l deranjeaza la mancat ca tre sa-i faca nu stiu ce analize.
sarbatoritilor de azi!
Fug sa-mi schimb printul!

deeaAde DAVID IONUT

Mergi la inceput