Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Teutz, in aceeasi pozitie il tin si eu pe Patrick, nu cred ca e rau atata timp cat nu se sprijina in funduletz. De fapt aceeasi pozitie ar avea-o si in scaunelul de masina... al meu e si mai abrupt decat am vazut la altele.

Chiar, voua vi se intampla sa vi se atraga atentia ca bebe nu sta bine in cosulet? In parc mai ales, sau cand astept sa trec strada, trebuie sa ma sfatuiasca cineva sa nu mai chinui copilul, ca sta stramb acolo. Noroc ca eu sunt calita de la primul bebe si am avut si exemplu ca nu i s-a intamplat nimic copilului de la pozitia aparent stramba pe care o avea in scaunel... dar tot n-am suficient tupeu sa le flituiesc pe toate!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by asiza

Sa va spun de noi...

Seara trecuta a fost una de cosmar. Am inceput lupta cu COLICII (cred ca aia or fi fost), aia adevarati, nu scanceli si fastaceli ca pana acuma. A urlat isteric si a tremurat spasmotic o ora intreaga. Dupa ce am epuizat toate variantele pe care le stiam de la voi si dupa ce Cristi s-a dus la farmacie si a luat Sab Simplex (i-am administrat 15 picaturi urgent), iar al meu copil tot urla am decis sa iesim afara, la o plimbare cu masina. Zis si facut si bine m-am gandit. S-a linistit instant. La ora 11 si ceva am revenit in casa, i-am dat sa manance si a adormit. Acuma va dezvalui ca m-am cam panicat putintel cand am vazut ca nimic nu functioneaza si i-am mai luat si temperatura cand era in criza si avea 37.8 ...banuiesc oricum ca am facut o greseala ca i-am luat temp tocmai atunci deoarece e normal sa creasca in conditiile date si el era tot transpirat de la efort. Asa mila mi-era de el.
Intrebare pentru mamici trecute prin chinurile colicilor:: 1. Cum i-ati administrat Sab Simplex? De cate ori pe zi, inainte sau dupa masa?
2. Idei ce sa-i mai fac (am incercat feonul, dezbracatul, pusul pe burtica, Bonissan, Sab Simplex,mangaiatul pe burtica...si cam atat).

Va pupacesc...ma duc sa citesc din urma...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

la noi merge cu compresa calda in combinatie cu suzi, plus ca in timpul crizei o tin pe pieptul meu. sab simp0lex in fiewcare biberon 15 picaturi

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

sab simplex - cate 15 picaturi, cu lingurita direct in gurita, inainte de fiecare masa. acum insa nu mai e nevoie decat la masa de seara, de la 11 noaptea, in timpul zilei vad ca e cumintel si nu-l doare burtica. iar la noi sab simplex a fost singurul care a functionat... mai nou incerc si cu espumisan, mai ales ca e unul si-acelasi lucru cu sab simplex, doar ca sab e mai concentrat (de-aia la espumisan ai voie 20 de picaturi inainte de fiecare masa).
iar aia cu administratul la 4 ore, imi cer scuze, dar eu chiar nu am gasit scris in prospect... si trebuie sa recunosc ca au fost cazuri cand i-am dat si inainte de 4 ore. iar cand eram in perioada cu colici non-stop, ii dadeam inainte de fiecare masa, chiar daca aveam 4 sau 7 mese pe zi... avea crampe un pic dupa masa, cam juma' de ora, dar atat, in rest nu am avut niciun fel de problema.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am implinit si noi 2 luni azi.... uraaa!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Buna mamici si belusi!

Vad ca se discuta despre faptul ca nu mananca destul bebeii; ei, al meu saptamana trecuta n-a luat deloc in greutate. Nu m-am panicat foarte tare, caci nu bag mana in foc pentru cantarul nostru, mai ales ca mananca bine, e vioi, doarme bine, nu da semne de vreo problema. Insa nu am avut rabdare si l-am cantarit si marti, si de vineri a luat 200 grame. Sper sa fie bine.
Am avut si noi sambata botezul, a fost foarte binbe, Dominik a dormit tot timpul, la catolici se toarna doar putina apa pe cap, preotul a spus ca probabil am facut cu el repetitii acasa, de aceea a fost asa cuminte...
La restaurant a stat cu noi, nu s-a fumat in sala, am fost doar familia si cativa prieteni, asa ca i-am rugat sa nu se fumeze inauntru. Papa si schimbatul l-am rezolvat intr-o camera alaturata, si oricum a fost doar o dupamasa, nu s-a lungit in noapte, a fost foarte bine.
Fetelor, Dominik de o saptamana isi suge degetul!!!! Refuza categoric suzeta, in schimb isi adora degetul mare. Ce sa fac? Ii pun manusi, dar devine nervos...Daca il las, adoarme singur cu degetul in gura, apoi il scoate. Intr-un fel e bine, ca adoarme singur, dar nu stiu cum il voi dezvata.
In schimb, e un scump, gangureste toata ziua, "vorbeste" cu ursuletii din carusel, da cu piciorele in ei, si se distreaza cum zbor.
Noi am avut noroc, am scapat de colici, nu a avut deloc, asa ca nu am folosit niciun fel de picaturi, sper sa nici nu fie nevoie. Se poate sa aiba colici mai incolo, daca pana acuma nu a avut? Mi-a spus cineva ca la ei colicii au aparut dupa luna a treia,e posibil???

LA MULTI ANI, SIMO!!!!!! Multa fericire, sanatate si toate cele bune iti dorim!!!!

Clujencele, cand ne intalnim?
Am pus cateva si poze.

Pupici muuuuuulti de la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Melinda, Dominik e tare scump. si rade asa de frumos la tati. sa creasca mare, mare sa ii faca pe mami si tati mandri de el.
felicitari pentru botez. si eu sunt catolica dar pe mine cand m-au botezat m-au bagat cu totul in apa. acum nu mai e asa? oricum nu e neaparata nevoie sa ii bage in apa.

pupici de la Adinutza

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

florentina fugi si ia batista ca pompitza e groaznica si inutila...

dandusa totul ok? de obicei ne dadeai un semn pana la ora asta...

noi azi am avut scandal la plimbare dar si gangureli si rasete...ma declar supermultumita.atat ca am renuntat la espumisan si nu mai ragaie atat de mult deci doarme mai putin bine...deci exclusiv in brate...mai incerc o data sa l pun in pat,daca nici acum...ramane in brate, nu i mai stric somnul...

va

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am sosit si eu...asa de frumos a fost aseara.....ce sa va mai spun ca am si dansat....bunicii au stat cu piticul si a fost tare cuminte...i-au facut si baita...!
Ne-am destrabalat si noi putin.....uitati-va aici dovada....noi doi,tot noi,prajitura!
Chinico...stai linistita...la fel e si la noi....dupa ce mananca e normal sa il ridic sa ragaie...dupa ce ragaie vine partea cu vomitatul...dupa ce vomita bine zici ca iar e foame...si iar mananca si iar vomita si iar schimbat...!
Dia...sa stii ca la fel am avut si eu cand am fost mica...e destul de urat de vazut dupa cum mi s-a explicat dar crede-ma ca e mai bine asa...va tin pumnii si fi tare....!
Mirona....sa ne dai de veste macar ca sunteti bine....sa fiti cuminti!!!!..o sa ne lipsiti..
Roxanica....acum daca ati schimbat laptele nu se poate sa ia in greutate?...
Eu ieri m-am speriat cand am socotit ca Mark a pus 1,600 intr-o luna...va dati seama cat de mult mananca...ieri cum i-am lasat laptic in sticle a mancat 350 de ml in 4 ore....!
Teutz....nu cred ca are ceva daca o tii asa...eu ieri cand am fost la pediatra i-am arata ca si eu il tin pe genunchii mei cateodata dar pozitia e ca si cum ar sta in cosul de la masina si a zis ca e ok...
Danita......Mark se smechereste pe zi ce trece....ne manipuleaza pe toti...!
Asiza...sa stii ca si noi mai avem perioade din astea...sper sa fie bine Denis...
Dandusa...chiar unde ai disparut?????...
MIRELA BRIANNA de Lia_C
ERIC de A_DEJU
Simo29

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi aveam intalnire cu fetele dar e urat afara asa ca am amanat
Si Antonia are zile cand mananca 550 ml si zile cand mananca chiar 800 ml cum are si ea chef,vad ca in ultimul timp nu prea mai da aer afara si o tin destul pe umar oare am scapat?

Dia1609-si noi avem probleme cu ochisorul stang pediatra noastra ne-a zis ca pana la 6-9 luni e posibil sa se rezolve pana atunci facem masajtinem pumnii sa fie totul bine la interventie

Alexandra25-frumos v-ati destrabalat

Lorym-la Rianna obraznica si la mamica

Florentina_g-si eu te sfatuiesc sa cumperi cat mai repede batista bebelusului e super buna,cu pompita il chinui,Antonia acum isi tine cu mana cand o mai aspir din cand in cand ii place

Dandusa-pe unde te plimbi?ne este dor de voi

Mirona-ce frumos rade Karina

MIRELA BRIANNA de Lia_C
ERIC de A_DEJU
SIMO29

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari fetele!
dia1609 si mie mi-a spus doctorita ca de desfundat canalul doar dupa 1 an ca pana atunci sunt sanse sa se rezolve de la sine. mai cere o parere, zic eu. oricum multa multa sanatate!!!
lorym. imi pare tare rau ca tot greu a fost si azi noapte. lasa ca va trece si te vei putea si tu bucura de mica minune. cat despre exluton eu am inteles ca ar da o gramada de efecte secundare, cred ca eu nu voi lua vom folosi altceva cand va veni momentul.
florentina imi pare rau ca iar aveti probleme de sanatate. sa dea DD sa treaca repede repede! eu folosesc pompita de la choicco si ma descurc fff bine cu ea.
miroooooooooo... sa vii repede repede ca mi-e dor de nora mea!!! ce tampite asistentele alea!!!! dar de ce astepti pana dupa ce face Kara 4 luni? pt ca e plecat Dani? nu poti sa te duci cu soacra?
dianocica ma bucur sa aud ca degetelul e mai bine. uite multi sa treaca de tot!
MIRELA BRIANNA de Lia_C
ERIC de A_DEJU
Simo29
despre noi pe scurt..... ieri am dormit 1h1/2, nu???? ei bine azi noapte de la 2.50 pana la 4.30 am avut o criza de colici cum nu am mai avut de mult. tocmai cand ma dadusem batuta si ma pregateam sa ii pun supozitor cu chimion s-a linistit. iar de dimineata am luat-o de la capat. ridicat pe umar de nu stiu cate ori, pus pe burtica, pus in pozitia catelusului... si tot asa, pana la urma am pus supozitor. a tras niste parturi... de nu stiu unde incape atata aer in stomacelul lui. afara a fost cuminte tare, a dormit tot timpul dar cand am venit in casa am luat-o de la inceput. acum doarme, dar mai plange prin somn. mi se rupe sufletul. cine spunea ca inainte sa scapi de colici mai vine o criza puternica? oare asta sa fie? abia astept sa scapam.
a! si apropo de mancare.... cum de la 8.3
pana la 13.00 nu a dormit deloc a adormit la san de nu am reusit sa il trezesc nicicum. abia abia a mancat ceva...... bineinteles ca la 3 cine plangea de foame.... desi cand l-am pus la san iar a mancat cam slab. dar din moment ce nu pot sa vad cat a papat incerc sa nu ma mai stresez. cand i-o fi foame ma anunta el, nu?
fug si eu sa papa ceva si sa mai casc gura la TV pana doarme.
pupici la mamici si bebici!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput