Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 8
simo29 spune:
Salutare fetele!
Asiza mersi de felicitare - te dulce!!! si pe Denis.
Simo cu bebe David
bebinuta spune:
Dia_bi ce draguta e domnisoara ta si e mare este. e veterana pe la noi.
Dupa ce ieri am fost stresata de febra, aseara m-am bucurat la baita cand am cantarit-o. A luat intr-o saptamana 330g Acum are 5700g la 11 sapt(s-a nasut cu 3050g, deci crestem. Bagam jucariile in gurita, le prindem si le tragem peste noi:aici. Manutele le tinem in gurita, caci suzeta nu vrem, salivam de mama focului, de trebuie mama sa ne schimbe des, ce mai:am crescut.
revin, e nervoasa nu stiu de ce
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
angi_m spune:
aelita, multumim . Are un singur zbarnel mare si tare. In rest tot parul este o furtuna
asiza, noi am incercat sab simplex vreo 2 saptamani si nu a dat nici un rezultat. I-am dat din 4 in 4 ore cate 15 picaturi, ore care cam coincideau cu mesele Iuliei. Stiu ca in prospectul lui scrie intr-o parte sa fie administrat inainte de alaptare, in alta dupa alaptare . Noi l-am luat in timpul alaptarii, cand o mutam pe Iulia de la un san la celalalt. La unii bb-i merge baby water gripe, iar la altii debridat. La noi nu a mers nimic. Cand o lua o criza, daca nu mergea cu feonul, alergam cu ea prin casa pana obosea de plans. S-a intamplat sa alerg cu ea prin casa si 3 ore . Iulia parca spunea "orice mi-ai face tot ma doare". Din cauza colicilor nici nu putea sa manance. Vad insa ca voi ati gasit o solutie: sus cu el in masina. Noua nu ne-au trecut inca colicile, dar sunt mai ushurele acum. Inarmeaza-te cu nervi de fier si curaj.
ruxandra_sb, Iulia pare mare din cauza parului, dar ea are 6 kg la 3 luni si o sapt. Pupici
miro, sa ne luam de manutze. Suntem de-o seama si inca avem colici mayaione, voi mai aveti colici?
miro, cat timp lipsesti de la noi?
aura, ca sa vezi exact cum se fac shortcut-urile la semnatura, gaseste un mesaj care contine un shortcut si apoi dai "reply with quote" (ultima iconitza din partea de sus a mesajului). Si acolo vei vedea exact cum trebuie scris ca sa apara shortcut. Persevereaza
dia, nu te speria de interventie, nu dureaza mai mult de 10 minute si e o chestie care cica nu doare. Mai mare o sa fie sperietura Eu stiam ca anestezie la bb-i se face totala tocmai ca sa nu miste ca ei se sperie, anestezia locala nu stiu la ce ajuta. Asta este o interventie care la oamenii mari se face fara nici un fel de anestezie. Dar la voi in Timisoara sunt medici buni, mi-as fi facut griji daca toata treaba avea loc in Craiova . Treaba e ca stiam ca se asteapta pana face copilul 1 an, ca in general pana la 1 an se desfunda canalele singure. Avem si noi aceeasi problema si ni s-a spus sa asteptam ca se rezolva problema singura. Sper sa fie totul bine
florentina, Iulia mea a fost racita la 2 luni, cu mucisori si rosu in gat. Febra nu a facut ca i-am dat din timp eferalgan. Medicul i-a prescris cloracef (antibiotic) si eurespal si i-am dat tratamentul asta vreo 10 zile (adica pana i-a trecut). In nasuc ii dadeam cu spray marimer si o omoram cu pompita nazala. Uuuufff, ce se mai supara. Spre finalul racelii am incercat-o cu batistutza bebelusului si dadea rezultate foarte bune. Vitamina C administrata acum cand e racita nu ajuta prea mult. Mergeti la un medic. Asteptam vesti bune de la voi. Va pupam
bebinuta, pupam Ada grasunica pe bucutze
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
Varsta si greutatea Iuliei
danita spune:
salutare
incep sa ma panichez cand va citesc . bebele meu mananca max 650 grame pe zi . in rest prefera sa doarma . avem 11 sapt si are 6200 grame . mie mi se pare ok ........ daia nu zik nika .
asizoiului ti-am trimis un offline .
miro cantece de leagan cantate de Corina Danila si Narcisa Suciu ai?
roxana
chinico
alexandra ce mai face mark ?
ingerasa: pup mik ptr maya
dolores : ai dat drumul la presiune ? e mai bine ? ce fa davidutu ? v-am vazut in pozeeeeeee superrrrrrr
pupici la toate si numai bine voua si bb-ilor
D
BeBelusca
bebinuta spune:
MIRO de ce ii faci ecografie? trebuie? eu am intrebat ieri pediatra si mi-a spus ca nu trebuie decat la copiii ce au avut probleme la nastere. Ada a avut circumferinta 31cm la nastere si acum are 40cm. eram tare speriata atunci, dar se pare ca s-a rezolvat. in toate cartile scria ca 32cm e limita minima.
ASIZA eu i-am dat numai SS de la inceput: cate 4 picaturi inainte de fiecare masa. Mai tarziu i-am dat mai multe 8-9pic, si acum nu mai folosim decat rar.
DIANOCICA ce face degetutul?
CHINICO si Ada regurgiteaza mult, pentru ca mananca mult. ieri pediatra mi-a spus sa fac o pauza de 6 ore intre mese, pentru ca trecusera 2.30h de cand mancase si vomitase branzica. cica ii dai ceai ca sa se goleasca burtica, apoi zeama de orez fiarta si doar apoi laptic. eu nu am incercat pentru ca ada nu primeste biberon si in continuare vomitam.
ne pregatim si noi de plimbare, e soare la noi.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
Lorym spune:
Laura, Ralumat,Asiza,Ruxandra,Chinico,Aura multumesc mult pt. incurajari.Inseamna foarte mult pt. mine.Am sperat azi nopatr ca se va linisti dar nici gind.Ma foieste de ma innebuneste. Iuly saracul vede ca sunt intr-o stare in care nu am mai fost niciodata si imi tot spune sa nu cedez ca are nevoie de mine.Dar eu simt ca ma prabusesc efectiv.Am obosit sa tot elimin cauzele pt. care plinge; o iau cu nasucul, pampersul hainele sa nu fie prea strimte etc.Ma tot uit la o icoana cu Fecioara Maria sa-mi dea putere si sa-i aline durerea daca o are.
Ruxandra as da fata daca as avea cui.Dar saracul munceste foarte mult ca e singurul care cistiga bani in casa ca eu nu am reusit sa-mi gasesc ceva de lucru dupa prima facultate(sunt asistent social) .Asa ca m-am apucat de a doua facultate pe care am inghetat-o la inceputul anului ca nu reuseam sa duc examenele cu brio la capat iar fecioara din mine e perfectionista pina la capat.Cind simt ca chiar innebunesc cit are de lucru tot il chem ca sa ma calmez si sa o iau de la capat.
Chinico si noi ne invirtim in acelasi cerc.Duminica am patit o faza din asta care a durat o ora: in timp ce ii dadeam papa la sin face kk; ii dau pampers si haine jos(ea cind face kk face pina in git efectiv) si astept sa se usuce la funduletz; cit astept eu face pe paturica absorbanta pishu; schimb paturica si o imbrac; cind termin si dau sa o ridic vomita cu jet si se uda toata; o schimb de haine; cind e gata schimbata face din nou kk; bineinteles ca s-a facut varza pe haine si schimba din nou.Spre sfirsit ma busise plinsul iar ea ridea.Nu mai puteam de spate.Si uite asha imi petrec eu ziua:schimbind la haine de ma apuca ameteala.Mai nou am renuntat la sportul cu calcatul ca e mitul lui sisif efectiv sa schimb in prostie haine abia calcate.
Dia multa putere sa treceti si peste hopul asta.Totul e spre binele printesei tale!
LoryCatrinel Rianna
poze lory
Lorym spune:
Fetelor eu am inceput sa iau anticonceptionale- exluton mi-a dat medicul meu pt. ca alptez exclusiv sin. Nu ca as avea timp sau chef dedar nu vreau nici un accident macar ca nu mai vreau din n motive: sarcina grea, nastere nu mai zic, plus ca ce a urmat mi-a depasit toate limitele.
LoryCatrinel Rianna
poze lory
Florentina G spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Adevarul e ca eu ma simt tare rau si daca are si el aceleasi simptome atunci nu e de mirare de ce este asa agitat acum.
L-am trmis pe sotz sa-mi ia batista bebelusului si s-a intors fara. A cautat numai pe la farmaciile de cartier, eu i-am zis sa mearga la Doina, la Unirii dar se simte si el mai rau decat noi si nu a mai ajuns. Sa vedem cum facem....
I-am dat acum baby drink iar in apa cu care l-am preparat am fiert un pliculet de ceai de tei... sper sa-l mai linisteasca.
La doctor n-are rost sa mai ies, am sunat-o aseara, i-am povestit ce simptome are si mi-a spus ce sa-i dau - eferalgan si vitamina C. O sa-i dau si un capacel de oscilo (Miro , ii pun Marimer in nas iar la scosul mucisorilor e jale... urla de zici ca-l bat!
Va pup mult!
Tina, mami de Patrick si Maya
angi_m spune:
florentina, batistuta bebelusului nu se gaseste la farmacie, se comanda pe net si o primesti in nu stiu cate zile. Nu mai gasesc acum link-ul, dar il caut mai bine si ti-l trimit. Cat despre tratament, parerea mea ca daca voi sunteti daramati, Patrick sigur are nevoie de ceva mai mult decat vitamina C. Daca are mucisori, sigur i se inflameaza si gatul si face rosu in gat. Incearca si la alt medic, eu am consultat atunci 3 medici .
Angi poze
angi_m spune:
Cica se gaseste si in farmacii. Uite aici adresa siteului:
http://www.overland.com.ro/
Insanatosire grabnica
Angi poze