Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

FLORENTINA Ancuta mea a fost asa la 2 sapamini.Racise Cristina,fetita cea mare si i-a dat-o si ei.Avea mucisori,stranuta, nu putea sa respire ,cind minca era groaznic,iar eu ma vedeam internata cu ea.A fost cumplit dar a trecut.Ce trebuie sa mai faci e sa-i pui picaturi in nasuc si sa-i scoti mucisorii.Poti sa-i pui ser fiziologic sau Mar plus[spray nazal].Si urmareste-l daca face sau nu fEbra. lui PATRICK
ma asteapta si

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
url="url="http://new.photos.yahoo.com/aurasvaduva/album/576460762389467597poze ANCUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,e scump tare Denis,acum am vazut slide-ul.Pup obrajorii lui!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Multumesc Asiza pt. clinica recomandata, oricum asa ma gandeam , daca va fi cazul sa mergem la Cluj. Ma duc intai aici la un oftalmolog, sa vedem ce zice si apoi atza la Cluj. Si Cristi, sotzul meu, a avut problema asta cand a fost bebe, si mi-au povestit socrii ca i-au desfundat canalul cu un fel de ac bont, dar mi-au spus ca nu e chiar asa fioros, de aceea nu ma speriasem intr-atat. si trebuie sa tinem cont ca operatiunea asta se intampla acum 28 de ani, si uite ca totul a iesit bine!

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ralumat, iarta-ma , nu am vrut sa te panichez, sincer nu stiu daca kaki verde inseamna neaparat ca bebe nu se alimenteaza suficient, tin minte parca si Asiza se plangea de probl. asta la Denis, si chiar in momentul in care mi-a spus dr. versiunea asta, ma gandeam: "As... ce proasta e asta! Si atunci Denis arata ca un bebe infometat? " Mi-l imaginam in poza aia cand abia abia mai incapea in scoica.
Cred ca nici dr. nu vb prostii, dar se referea probabil la modificarea culorii scaunului, asociata cu stagnarea in greutate si cu lipsa poftei de mancare. Asta deduc eu. oricum nu te speria, asta mi-a zis mie dr, nu trebuie sa generalizezi, fiecare copil e unic. Si 700 e bine, David manca 700 f.f.f rar, pe la 600 se oprea, si acum cand m-am speriat eu, la 560 ml.
Despre Topfer nu pot sa-ti spun inca nimic, a mancat de vreo doua ori din el, nu a comentat, dar nu-mi fac inca sperantze desarte. Si sa stii ca noi inainte am papat Milumil, care e si mai dulce, pana ni s-a pus pata pe el, da raaaaaaau de tot...
stii cum mi-a spus dr. ca trebuie calculat: 150 ml lapte pe kg corp

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Yagmur, multumim ca ne-ai tinut pumnii pentru vaccin. L-am facut ieri si a fost ok. Alexia a plans atunci cand i-a facut vaccinul si atat. Apoi am pus-o in carut si a adormit imediat. Acasa i-am pus un supozitor cu paracetamol si de cateva ori comprese cu apa rece pe piciorus. N-a facut febra, nu o doare piciorusul, n-are nimic.
Ne-a dat doctorita o trimitere pentru coprocultura si exudat faringian, pentru ca Alexia face kk verde si cu mucozitati, desi mananca doar lapte de la san (colici nu mai are si nici nu-i mai dau Debridat sau Sab Simplex), iar cand regurgiteaza iese lapte branzit cu mucozitati. Marti o sa am rezultatele analizelor.
Alexia are acum 4,800 kg si 53 cm, deci a luat 1,100 kg si 4 cm intr-o luna (la nastere a avut 2,600 kg si 45 cm).

Alexandra, Mark e forumist de pe acum! Bravo lui! E dulce foc!
Raluca, foarte frumoase fotografiile! Ai o printesita pe cinste!

Cand obosesc sa o tin in brate, eu stau sprijinita de perna si pe Alexia o pun in fundulet pe burta mea si cu spatele rezemat de genunchii mei, dar sta aproape culcata, nu sta practic in fundulet. Oare o fi bine? Spuneti-mi, va rog, parerile voastre, ca nu vreau sa-i fac rau copilului fara sa-mi dau seama.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Minune mare, dupa ce a marait juma de ora,ba la mine ba la jucarii, a adormit shefa singurica in cos. Doamne ajuta.

Miro ha, sa manance 140??? Pai fac chef!! Ma inscriu si eu in clubul mamicilor care se plang ca nu le papa bebeii cat ar trebui. Daca mananca 100 suntem fericiti.Dar pentru ca in loc de bunatate de tzatz sau de lapte praf bun inghite mizeria aia de Pregomin, si pentru ca inca mananca aproximativ la 3 ore (desi ajungem uneori si la 10 mese pe zi)nu comentez, si nici nu o oblig sa manance mai mult decat vrea. Necazul e ca vomita.
Nu pot sa o las cu pampersul pisulit. Racneste.
Le-am pus pe public..sa vedem daca merge asa.

Raluca o sa incerc sa o pun pe perinuta. Reflux esofagian spui? Asta ne mai lipseste...Luni avem programare la doc,pentru vaccin, sa vedem ce spune..

Dia si Roxanica imi pare rau sa aud ca au bebeii necazuri.Baietelul prietenei mele are si el un canal infundat si i-au recomandat in München sa astepte pana la 1 an, se desfunda cica de la sine. Mai intrebati.
Si incercati sa nu va stresati daca chiar se ajunge la interventie (usor de dat din gura,stiu..), si eu am tremurat ca varga la rectoscopia fetei si a fost un mizilic. Nu ca as fi avut curajul sa stau cu ea..

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor am si eu o intrebare, voi le-ati luat ceva nasilor la botez?

In legatura cu raceala la bbei, mie pediatra mi-a zis sa dau copilului cate un oscilococinum o data pe saptamana pana in aprilie cand trece perioada virozelor si asa am facut, pana in prezent nu am avut strop de mucisior!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

poze bb

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Adinuta, multumim....si noi am vizionat poze cu mamica slabuta si frumoasa si Alessia printesa!
Chinico, nu stiu zau ce sa-ti spun despre treaba cu regurgitarea...cel mai bine e sa intrebi luni medicul...Se vad pozicile cu minunea de Bea
Da, Roxanica, ai dreptate si Dewnis a facut o singura data kk verde...de atunci nimic, asa ca am pus-o pe seam colicilor...
Ralumat, mersi
Carla, la noi nu e obiceiul sa iei ceva nasilor de botez...dar poate prin partile voastre.....
Teutz, bine ca ati scapat cu brio de vaccin...a luat bine Alexia in greutate...bravo ei fetita constiincioasa!!! [coo]...si Yagmur face azi vaccinul la bb Luca, mai-nainte am vorbit cu ea la telefon...avea ceva emotii!
Raluca,

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Carla noi le-am luat un set cu prosoape de baie de toate dimensiunile, halate de baie,papuci, avea pana si elastic de par si piaptane inauntru.

lor le-a placut si oricum asa ceva isi gaseste tot timpul folosinta.

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fugim la plimbare. pupici

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput