Piticodromul de sept-oct 2005 (168)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Bianca hai sa iti zic...la parter este o "alimentara" dar deasupra usii scrie "Tutungerie" si cum iesi din bloc la doua sute de m in dreapta pe partea opusa este Plus .

sa va zic ultima isprava a Noeliei? Ieri mi-amm luat din plus niste arahide in ciocolata. Nu stiu cum reusi si puse mana pe ele fara sa o vad si indopa de zor. O vad si o intreb "Aoleoooo ce ai in gura? ia sa vad!" la care ea deschide gura maaaare razand aratandu-mi muulte arahide mestecate impreunate cu ciocolata topita(cu ce nu stiu ca are doar 4 dinti + 2 abia iesiti)

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vroiam sa mai zic ca daca n-am nici o problema cu ciocolata, in schimb haribo de-aia as manca tone. Dar niciodata nu o fac in fata copilului, mi-e frica

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

nici eu nu i-am dat anyei nici o dulcegarie din "comert". decat biscuiti clasici, simpli, fara crema. Si n-am de gand sa-i dau cu buna stiinta mult timp de acum incolo. ma gandesc eu ca are o viata inainte sa manance cate dulciuri doreste. si am grija sa spun si celor care vin in vizita sa nu aduca dulciuri, ca nu i le dau. as vrea sa renunt si la biscuiti, ca ea ar manca nonstop si incerc sa le inlocuiesc cu felii de mar, banana, morcov, castravete crud, ardei gras. sa-i dau ceva in manuta, ca imi cere intr-una "bun".Si asa e pufoasa de fel si n-as vrea s-o fac si mai rau cu biscuiti.
Ca vorbeati despre cacao...nu cred ca o prajitura de casa cu putin cacao le face rau. totul cu masura.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Haha, Alina, eu am reusit sa diminuez consumul de biscuiti: ii dau intr-o mana o jumatate de biscuite si in mana cealalta o felie de mar. Si isi combina singur marul cu biscuite. Asta se intampla cand iesim afara, in carucior, ca atunci pofteste el la biscuiti si alte cele.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vladut nu se omoara cu biscuitii, dar in fiecare zi manaca cel putin jumatate de mar. Sa va zic drept eu nu mai pot suporta merele de cand tot manca el (zilnic de 1 an de zile), dar se pare ca lui inca nu i s-a luat de ele. Si e topit dupa madarine, mai bine zis sucul lor (bea aprope zilnic un bibe de suc), ca sa nu mai zic ca de cate ori apuca linge lamaie .

Ca tot veni vorba de fructe. In primavara asta avem voie sa le dam capsuni?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

V-am citit din urma in timp ce mancam, (ati ghicit) BOMBOANE DE CIOCOLATA.
Alex mananca destul de multe dulciuri, l-au stricat bunicii iar la gradi este o adevarata moda sa ai ceva dulce in ghiozdanel.
Lui David i-am dat Cereale Nestle cu cacao, dar nu se omoara cu ele. Mananca cazonac facut de mama, care este o experta in arta culinara.Din trei fete pe care le are, ea tot spera sa invatam macar una sa facem cozonac bun.
Biumil, sanatate multa lui Milan frumuselul !
Olguta, tare fata (abia astept sa vad poze cu ea). Te-ai gandit ca poate stie ca, usturoiul si ceapa sunt bune impotriva racelilor ?
Jadi, super idee cu drobul. Merci Vezi ce mai poti sa scoti de la bona, trebuie sa mai aiba si alte secrete
O intrebarea de 10 puncte: Cine s-a mai trezit la plata salariului in luna ianuarie cu 100 lei in loc de 300 lei la supliment ?
Am sunat la financiar si mi s-a spus ca si noi cele care am inceput serviciul anul trecut intram tot sub incidenta Lg.7/2007. Nu mi se pare corect, acum nu stiu ce trebuie sa fac. Restul de 200 lei vin automat in alocatie sau mai trebuie sa depun ceva acte? Daca sunteti in aceeasi situatie poate imi dati si mie un raspuns.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Medy, da' asta e acum stimulentul e 100 ron, iar alocatiilor piticilor pana in 2 ani 200 ron. Am pierdut 25 ron.
S-au ajustat automat, fara nici un demers din partea noastra.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

medica eu am primit banii pe luna asta: 300 o data, 100 stimulent si 200 alocatie, veniti pe acelasi aviz (nu 2 ca pana acum). Nu trebuie depus nimic. Mie mi se pare ca au schimbat datele la care primim banii. Eu pana acum ii primeam in jur de 25 ale lunii, dar acum au venit in jur de 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, asa mi-au venit si mie banii pe un sg. aviz in loc de 3 (noi iau si alocatia lui Victor).
Data a ramas aceeasi 15-16 ale lunii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cge

Am pierdut 25 ron.

Sa inteleg ca mamicile care stau in CIC au castigat 175 ron?

Mergi la inceput