Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 16
alinam spune:
Innaa vladi manaca haribo, ursuleti, ca din aia mananca masa, ii plak tare mult, au e-uri la greu, pentru fiecare culoare, in orice colt al casei as fi daca strig "bobo" sau "ciocolata" apare infantul intr-un suflet.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
cge spune:
Olguta, ti-am zis parca si Ancuta noastra e tot Galuska.
Si una pufoasa, de iti vine sa o pupi intruna.
Si Anca tot asa se spala, dar usturoi/ ceapa nu mananca.
(inca)
Anca n-a mancat Haribo si jeleuri ca nu prea luam din astea.
Dar cioco Kinder sau Milkinis a mai gustat.
I-a dat Victor la gustare.![]()
Ce e ciudat ca lui Victor nu ii place ciocolata.
Pot sta in casa ciocolate intregi. Da Rafaelo nu refuza nici el, sau ceva cu vanilie.
Dar Anca ar manca cioco ptr amandoi.
Si cereale Ciocapic, ar manca la nesfarsit.![]()
Le zice "Ham" ca au un catel. N-o agita.
Bianca, sanatate multa lui Milan.
Cand tusea Victor, tusea si la doctor.
Ii auzea modelul de tuse dr. cand de cum intram pe usa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Simo74 spune:
Haideti ca ati pus-o de o ciocolaterie in toata regula ![]()
Sa va expun un caz: mama dependenta de ciocolata, tatal maniaco-depresiv dependent de ciocolata...rezultatul cantitati industriale de ciocolata in casa. Bineinteles este imbiat si copilul sa se infrupte din dependentele parintilor
...stupoare...copilul nu mananca ciocolata
. Am incercat cu tot felul de minunatii...Luca o scuipa imediat. O fi rau, o fi bine?
PS Tatal a inceput sa-si puna intrebari. Oare o fi copilul meu? Auzi, dom'le sa nu haleasca el niste ciucalata ![]()
BiuMil spune:
Ina, acum cand ma uit la blocul din fata...mi-e dor de imgb! cel mai naspa era cand venea furtuna de praf spre bucuresti....eram in linia intai!!! aleea sadului...sa ma uit pe harta si iti spun....nu mai tin minte!
Olgutza....ceapa si usturoi zici....stie fata ce stie, la ce vremuri sunt pe la voi...pana va dezghetati, nu se stie cum o sa stati cu proviziile!![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
gabiarama spune:
Copilul meu cel mare a fost invatat cu cioco de o dr.pediatra 
De fiecare data cind ajungeam la ea ii dadea nu o bucatica mica , ci o ciucalata intreaga sau chiar mai rau o cutie de bomboane
.Mereu spunea ca nu strica sa ii dau cite o bucatica , ca nu ii strica dintii .Pina si medicul stomatolog la care mergem noi a spus ca cioco nu e chiar atit de nociva cum sunt alte produse , gen bomboane , caramele etc.
In plus de fiecare data cind mergem la nana lui stie ca gaseste in fiecare coltisor al casei cite un bol cu bomboane sau cioco
.Asa ca atunci cind il anuntam ca mergem la nana ,trebuie sa il instruim de acasa ca nu are voie decit de o ciocolata micuta Kinder .Nu va spun ca si nana a inceput sa cumpere pt copii produse cu cit mai putina cioco ![]()
Lui Tudu eu nu ii dau ,dar cred ca stie el ca e ceva bun , ca de fiecare data cind maninca Mihnea cere si el si incepe sa faca niste crize cu urlete si alea-alea .
Se pare ca sotului i-a placut tortul de clatite de sf Valentin , ca aseara mai aveam o felie si eu speram sa o refuze sa o pot infuleca tot eu .Pe de alta parte ma bucur ca nu a facut-o , ca ar fi fost a 4 felie pe ziua de ieri pentru mine .Ar fi insemnat sa imi schimb icon-ul de la semnatura cu
.
Si totusi nu am renuntat definitiv la dulce , ca azi am comis iar un brownies ![]()
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
cge spune:
Simo, cred ca nu e kupilu' vostru.

Pare frate cu Victor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Simo
.
Olguta asa care va sa zica... usturoi cu ceapa
. Si al meu manaca ceapa verde, cate una in fiecare mana
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Ca sa fim in trend trebuie sa marturisesc ca azi dimineata l-am prins si eu pe matei cum halea cu mare pofta ciucalata. Furase o cutie cu ciocolatele mici, lindt, noroc ca prinsese o bucatica alba.
Dar ... ii placea ... deci seamana cu ta'su, eu pot sa stau lejer cu tone de cioco in casa si sa nu ma ating de ele.
Bianca, sanatate multa! Pe dr.C ai sms-uit-o?
Alina, felicitari pt. intarcat! Tu ai avut probleme cu sanii? La noi e stationara situatia, dar am zis ca il mai las pana la 1 an jumate. Cred ca pana ii ies si caninii nu am ce face, ca o sa se tot trezeasca noaptea si nu ma tin nervii prea mult, asa ca il mai mufez ca sa se calmeze.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Vlad nu are cum sa gasesca cioco prin casa. Tot ce cumparam devoram instantaneu
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)

Mami si
Buburuza