Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 12
simonique spune:
Dintre noile lui achizitii in materie de cuvinte: "matina" la masina si "bebec" la berbec
RalucaN spune:
Buna mimineta!
Gata, m-am mai linistit. Aveti dreptate, asa-s "mamelele astea", vorba lui Simo, cum o dai nu e bine. Sper ca eu sa fiu alfel, ca stiti vorba aia "orice cal ajunge gloaba". Da-mi place, ca am deschis robinetul, fiecare a inceput sa-si spuna nemultumirile.
Simonique, wow! matina si bebec..... Pai ai baiat mare! Maine poimaine face propozitii!
In legatura cu dat jos pampersul, mie mi se pare un vis indepartat. Caca face la olita, chiar si cere cand are ea chef, dar pipi.... never. Sta pe olita o gramada si nu face pipi, iar la doua minute dupa ce o ridic face.
Imi pare rau de Nuka ca e bolnavioara, am intrat si eu la parintii intreaba, dar chiar nu stiu ce sfat sa-i dau Sofiei. sanatate multa!
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
codruta_grg spune:
Sa va spun poezia invatata de Petra:
Eu: catelus cu parul
Ea: chetz
Eu: fura
Ea: azta
Eu: din
Ea: etz
Eu: si se jura ca
Ea: nuuuuu (si face din cap si deget ca NU)
Eu: fura/dar l-am prins cu
Ea: atza
Eu: in
Ea: ula
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
RalucaN spune:
Codrutza, wow wow wow, de zece ori! Pupam noi pe Petra cea desteapta
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
innaa spune:
Pai Irina ce mai astepti pentru bb2? zburatorul??
Codruta imi inchipui ce dulce trebuie sa fie Petra spunand poezia.. Fetita verisoarei mele are 2 ani fara o luna si daca o intrebi daca stie vreo poezie iti zice foarte convingator:"Da!" trage aer in piept, ia pozitia drepti si zice:"POEZIE!" si atat. dar e dulce foc!
Vezi Ralu ca nu exista framantare spusa aici sa nu se rezolve? Chiar daca practic nu se rezolva nimic, doar faptul ca mai sunt muuulte ate persoane cu aceleasi probleme ca si tine iti da o stare de bine. nu-i asa?
Mami si Buburuza lui mami
kid2003 spune:
Bravo Petra! Ce fetita mare si desteapta!
Raportez o noapte destul de linistita. In afara de copilul super agitat care a mancat pe sestache o juma dintr-un baton de Kinder Bueno (l-a dibuit ea cumva in dulap si cel mai tare e ca a reusit sa il scoata din plastic, am gasit copilul intr-un colt al camerei, dupa urmele de ciocolata, de crema si de napolitana lasate ca in Hansel si Gretel dara pe parchet). Se ascunsese ca sa nu o vad ce face si isi intinsese crema pe fata si in par, ciocolata topita nu a mai ajuns in gura ca era toata pe canapeaua mea bej si pe bluza si fatza animalului....
Drept pentru care, acel 5% din ciocolata care invelea batonul, a avut efectul unui REDBULL ITI DA ARIPI!!! A chinuit, alergat, mozolit, tras de urechi, mustati, coada, burta pisica pana la 11.30 cand am tarat-o cu forta in baie. A muscat un pic din cada ca nu vroia decat in picioare si a alunecat, a mancat sapun lichit direct din recipient, a protestat la imbracat, s-a rasucit si i-a cazut lu' ta-su pe picioare din pat...am reusit sa o imbobilizam sa o imbracam pana la urma si pe la ora 1 cu chiu cu vai cica a adormit (pe picioarele lu' ta-su care sforaia de mult). Io mi-am bagat picioarele la vederea efervescentei si m-am retras cu o bere in mana la televizor...
La ora 8 fara 10 era fresh, mai mai sa sara din pat, cu tot cu sacul de dormit. Si-a baut biberonul si a zbughit-o din camera in cautare de alt baton de ciocolata.
Nooo, domnisoara, ciocolata nu mai papi pana la nunta din partea mea! Poate sa isi puna pofta-nu cui.
Iar pun capul pe birou si adorm cu gratie pana pe la 13.00 cand am o sedinta, unde ma las bine in scaun, trag parul pe fata si continui somnul. Ma bag si eu strategic intr-un colt al camerei si m-oi descurca...
sarmisa spune:
Codruta Petra!
Mi-ar placea o plimbare in cluj,cu fetele, numa ca noi suntem in brasov acum.Dar la primavara vom veni in cluj si daca vom sta mai multicel, de ce nu?
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
b_irina_c spune:
Codrutza Petra e cea mai tare ! Auzi la ea.. stie poezii deja ! Unde mai pui ca-l zice pe tz...
Innaa eu nu astept nimic . Dupa ce am nascut ziceam ca mai repede de 4 ani nu ma vad cu 2 copii. Acum zic la fel , caci momentan nu vreau bb2. Sotul trebuie sa ma astepte pe mine... sau pe alta .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)