Piticodromul de sept-oct 2005 (168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Innaa, mie mi draga soacra . Ea incerca s afaca tot bine, dar mie nu-mi intra nici cum in voie: "nu asa". A zis ca io is mai soacra decat soacrele . Duminica sau luni pleaca

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Locca, eu astept vara pentru operatiunea jos pampersul de tot . Eu zic ca va dura 2 saptamani sa-i scot pampersul la vara, dupa cum se prezinta treaba acuma. Spune kk o un pe olita si face pipi. Azi si-a varsat olita cu pipi pe covorul din baie-acuma e la inmuiat in vana

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

despre noi ce sa va spun... suntem bine....de miercuri suntem la Bucuresti in vizita la tati...nu am avut timp sa ne plictisim chiar daca tati pleaca dimineata si vine seara. Ieri am facut mancarica si apoi am plecat prin imprejurimi in recunoastere.

cu siguranta NU imi place Bucurestiul. Prea mare, prea galagios*desi stam intr-un cartier linistit, prea agitat, agitant, prea necunoscut mie.

aseara am iesit si am baut o cafea in mol...Buburuza s-a jucar la locul acela de joaca pentru copii insa....sunt total nemultumita. Daca tot platesti...de ce nu iti supravegheaza cineva copii? Nici macar parintii nu ii supravegheaza...ii "abandonau" acolo si plecau la cumparaturi sau stateau sa bea un suc, insa de copii uitau. Ce daca erau mai mari? Am pus-o pe bubu in piscinica aceea cu bile si a trebuit sa o scot destul de curand ...alergau copii pe acolo..nici nu se uitau a dat un baietel peste ea de a trantit-o jos...alta fetita i-a dat o palma peste fata pentru ca nu a lasat-o sa ii dezlipeasca eticheta de pe bluzita.

fata mea inca mai doarme...de la 22,30 aseara

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Codruta da' ce am zis eu ca nu ti-ar fi "draga" ? Dar poate ii e si ei dor de casa...de asta intrebam cand pleaca/ cred ca iti place portocaliul cu care iti scriu numele.

Fetele din Bucuresti vreau sa va intreb daca stiti vreun CEC in sectorul 4 ca si-a luat sotul o amenda ieri si trebuie platita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Innaa langa care mall stai?

Nanadana cu placere si suuces!

Vera bine ca ai scapat de sesiune. Felicitari si bafta in continuare! Mai asteptam povesti cu Iulia !

In rest habar nu am ce-am citit ...

Vladut a adormit si asera singur in patut, de data asta in fundulet . In plus a dormit toata noaptea . Ptiu, ptiu sa nu-l deochi... Mai tineti minte perioada in care ma plangeam non-stop ca e un bb plangacios si terosrist si adoptasem semnatura cu ? Asa ma bucur ca au trecut vremurile alea....

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Irina noi stam pe strada Turnu Magurele (pe unde e Plus, selgros si metro)- o zona super periferica dar linistita(macar atat) iar la mall am fost cu masina si cred ca la cel din Vitan daca am vazut bine.- e prima mea vizita mai prelungita asa ca nu prea am idee cum si unde am picat.

ma bucur ca ti s-a cumintit copilul...incearca sa nu ii mai schimbi ritmul si o sa se obisnuiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Innaa si eu cred ca ai fost la mall Vitan . Acolo locul de joaca e pentru copii de la 3 ani in sus (si eu l-am dus pe Vladut de 2 ori si la un moment dat mi s-a spus sa-l iau ca e prea mic).

Vladut s-a cumintit de multa vreme (pe la 8-10 luni), dar ocazional imi amintesc ce terorist a fost ca nou nascut (mai ales cand ta-su vine cu idei de bb2)

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

La noi maturizarea, Petra a suferit-o pe la 1 an si 4 luni. De atunci se tot cuminteste .

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Eu dupa cum se vede nu am sanse sa se cuminteasca prea devreme

Mergi la inceput