Piticodromul de sept-oct 2005 (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

tuturor!
Diplodocus cu intarcarea mai dureaza maxim o luna. Am vazut ca se poate si fara tzitzi,dimineata repede ceva papa, seara imbratisari la greu, pupici, dar acum o alaptez mai ales pt placerea mea personala. E asa de puternica senzatia de bine pe care o simt cand imi sta la san ca imi vine sa o "mananc" toata...ca bine zici Godzila (vera) "Oricum mi-e din ce ince mai draga se face pe zi ce trece mai buna de iubit."

Codruta vreau sa-ti spun ca Petra mi-e draga din prima, adica de cand am vazut-o prima data, si continua sa fie febletea mea...
Meme ai doi copii...! jos palaria!
Ancris sa-ti traiasca! sa fiti sanatosi sa va bucurati de ei!
Flavia
eu astept :)

Si mai vreu neaparat sa-i zic Kristinutzei, nu ca n-ar sti, ca are un baiat...
eu am trait cea mai duiosa stare(de bine...)cand am vazut poza lui radu din albumul comun, aceea in care dormea...

O sa incerc poze noi curand, ca tre sa vedeti pe Mayanna la sanius in Poiana, la patinoar cu tata...si pe mama pe patine

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Codruta, pe Petra , o adevarata domnisoara.Am observat ca-ti place tare mult culoare portocalie, pana si aspiratorul din dotare il aveti portocaliu

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea mea de la pg. 3: ce ar trebuie sa-i dau ??? pt ca respira cam greut.Aseara ia-m pus in nas picaturi Vibrocil, oare am facut bine??

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Dory, banuiasc ca respira greu adica are nasul infundat nu? Si noi tot Vibrocil pt copii folosim cand are nasul infundat si e f eficient. In rest mai punem Sterimar sa mai curatam nasucul. Dar e racita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

buna dimineatza!
DORY- eu nu stiu ce sa zic, nu prea am avut probl cu Luca...O sa intre fetele care stiu mai bine si-ti raspund ele, stai linistita...
SARMISA-Da, ma consolez si eu cumva k pina la Pasti o sa-mi iasa afacerea intzarcat...
MEME-noroc cu tine si "sapecializarea" ta in nr dintzilorLuca are 16 dinti in dotare si eu mai asteptam cele 4 maselutze restante...Deci pot sa mai intirzie...Dar atunci de ce e tot cu degetele in gura?
OLGUTA-lasi impresia(dupa cum povestesti) k la tine la servici e chiar distractiv
CORSGE-mult succes pt campanie..eu nu indraznesc sa ma gindesc la asa ceva...O sa fac o prima incercare la vara doar...
HILDE-felicitari pt canini

FETELOR- eu cred k o sa fac o depresie de intzarcat( este asa ceva?)
Mi-am dat seama k nu adormitul fara tzitzi e problema (asta se rezolva cumva,cu caruciorul, cu plins, cu bratze...)
DAR Luca nu doarme toata noaptea, si uneori nici tot somnul de amiaza
Asa ca la treziri nu am alta solutie decit tzitzi...ASTA nu mai stiu cum sa o rezolv
Si apropo, aseara a mai tras un plins bun incit colegu' panicat imi tot zicea"Nu-l mai chinui!"
Dimineatza s-a trezit ragusit...Luca, nu colegu'
Offfff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Fetelor
Dory, imi place foarte mult portocaliul, doar ca aspiratorul e galben, dar cred ca se reflecat din jur portocaliul si ii da alta nuanta . Eu nu stiu ce sa iti spun cu respiratul-poate emai bine sa o consulte la plamani dr.
sarmisa, poate ne intalnim la o plimbarica cu fetele prin Cluj, ce zici?

Sa va mai spun si io de soacre. E la mine de duminica. De atunci Petra nu mai face kk dimineata, ma chinui sa o culc la pranz cate o ora si mai face si figuri la masa+ca e afara toata ziua, cam 3-4 ore. Stiu ca e bine la aer, dar.....no

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dory , ai dreptate cu aspiratorul. In ceva poze e aspiratorul vechi, care era portocaliu.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mneata! si hai la cafea!

am reusit sa citesc ce s-a scris la capitolul acesta...sa vedem ce imi amintesc.

Alina ma omori in fiecare saptamana cu delicatetele tale. Piei ispita! piei! - eu iar simt ca m-am ingrasat.

Olguta ma super inveselesti cu povestile tale! As lua eu pe don'shoara pishcot...dar cred ca am pierdut licitatia.

cu aceasta ocazie le invit pe doamnele mame ale Mirunei si respectiv Ilincai sa iese de dupa perdea si macar cafeaua sa o bea cu noi .

Raluca noi (eu cu bubu ca tati sta la Buc de luni pana vineri)stam la mama si cand vine de la serviciu la5-6 ma mai ajuta si nu se poate sa nu imi zica ccc cate ceva. De ex sta cu fata si se joaca..si peste 5 min daca face o prostioara bubu imi zice ca de ce nu am avut grija de ea...sau in we cand imi vine sotul si iesim undeva mereu trebuie sa imi zica tata ceva de genul"daca v-ati facut copii luatii cu voi!" dar asta nu din rautate, cred ca mai mult asa sa vedem noi ce indispensabili sunt ei...parca pana la un an si doua luni ne-a ajutat cineva sa o crestem- si atunci mi se pare mie ca era muuult mai greu.Meme am incercat sa iti vad si eu comorile dar nu merge paginuta. Oricum felicitari pentru modul extraordinar in care va descurcati....si mai mult...mai ai grija si de copii vecinilor!

Gabi sa te tot tina noile indeletniciri capatate.

Si inca o data pentru Olguta mama de pishcot...si eu te invidiez pentru trandafiri. Da' ce o duzina nu iti ajungea?

cam atat imi amintesc de moment.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Codru fi strong! mai sta mult socrosenia pe la voi?

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Raluca, nu pune la suflet. Poate o fi fost si ea obosita, daca sta toata ziua cu fata. Eu am reusit sa-mi impun sa nu ma mai enervez/supar deloc cu mama si cu soacra. Daca pe mama o mai inteleg, ca lucreaza mai mult decat mine, pe soacra nu o pricep si pace. Altfel, si ea tot timpul zice ca ii e dor de copil.
Vera, ma bucur ca ai scris si felicitari pt. terminarea sesiunii.

Si eu astept vara pt. operatiunea olita. Deocamdata a inceput sa zica "puu-puu" dupa ce face kk, ceea ce e oricum bine.

Simo tu te cam joci cu zburatorul, bag seama.
Meme, incerc mai tarziu pozele, acum imi zice ca yahoo lucreaza la versiunea beta si nu pot sa le vad.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput