***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 5
Madi spune:
Ziceam ca va scriu si cum sunt impartite lunile la mine in carte:
1 luna - 1sapt- 6sapt (adica a-4a sapt de la fecundare)
2 luna - 7 sapt - 10sapt (adica a8-a sapt de la fecundare)
3 luna - 11 sapt - 15 sapt (adica a 13 sapt de la fecundare)
4 luna - 16 sapt - 20 sapt(adica a 18-a sapt de la fecundare)
5 luna - 21 sapt -25 sapt (adica a 23-a sapt de la fecundare)
6 luna - 26 sapt - 29 sapt (adica a 27-a sapt de la fecundare)
7 luna - 30sapt - 33 sapt (adica a 31a sapt de la fecundare)
8 luna - 34 sapt - 37 sapt (adica a 35 sapt de la fecundare)
9 luna - 38 sapt - 41 sapt (adica a 39 sapt de la fecundare)
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kay spune:
mary_lou, pe bebe tau il cheama Patrick... asa il cheama pe fratele celei mai bune prietene si mi-e asa drag numele (si fratele)... e un scump si noi ii spunem Pateu sau Pathew sau Pateus, Paty...etc. oricum el are 13 ani si e nascut in Belgia...
si pauly si [red]andrada !!! ma bucur ca o fost frumos in oras !!!
eu am facut niste paste yam-yam... dar cine sa manance cand e meci dinamo???
eu nu prind Euforia si m-a sunat o prietena ca e Alex la tv... stiu, zic eu... si cand il aud pe barbatul meu pronuntand cuvantul "erectie" la tv... mie mi-e rusine sa scriu "pe la spate" si el vb pe posturi nationale despre erectii... offf
va pup si va doresc o noapte buna, cu cat mai putine contractii si cu multa iubire !!!
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
mary_lou spune:
Kay,l-am vazut si eu pe sotioricul tau la euforia si pot sa-ti spun ca e dragut,va potriviti!Da,de mult am in cap Patrick si ma gandesc si la al doilea nume.
poze
22+Patrick
kay spune:
mary_lou... mi-e rusine... nu stiu ce tampenii a spus pe acolo... in afara de ce mi-a zis prietena mea si ce mi-a zis si el la telefon dupa ce a iesit din platou nu stiu nimic !!! sper ca n-a zis cine-stie-ce tampenii...
daa ai vazut ceva rau sa-mi zici, sa stiu daca primeste spaghete sau nuia !!!
p.s. nu-i asa ca e dragut? !!!
sa stii ca eu stiu baietei care sunt leiti mama lor si un baietel leit tatal... acum cum ti-o fi norocul... dar sotul tau e "un barbat bine", nu stiu de ce iti faci probleme !!!
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
corap spune:
m-am intors si eu de la dr.
in principiu bebelina-i bine, lichid suficient bla-bla, numai ca are capshorul cam mic :( - adica pare cu 2 saptamani mai mic. dr. zice ca se poate intampla, si sa nu-mi fac griji. io o sa ma duc totusi la o eco morfo cand ma intorc din tarile calde.
in schimb are femurul cu 3 saptamani mai mare - si asta o sa fie lungana ca fra-su. fotomodela o fac
vestea mai naspa e ca e inca transversala. poate i-o prii drumu' cu avionu' si s-o intoarce si ea cu capshorul in jos.
acu va las si ne vedem peste 10 zile
noapte buna si hepivelantainsdei
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
mary_lou spune:
Kay,multumesc iubita pt incurajari dar daca iti arat o poza cu soacra,te crucesti!Sper sa semene cu noi,din tot sufletul!
Sotul tau a vorbit la subiect,f dragut,nu a exagerat cu nimic,chiar a fost un invitat model,pe bune,saruta-l dulce cand ajunge si da-i sa pape!
poze
22+Patrick
corap spune:
ah, ca am uitat: andrei seamana leit cu gabi (si la moculeana, si la gesturi) - io n-am avut nici o contributie, se pare. da gabi nu seamana cu soacra-mea .
asa ca-s lolouri alea ca baietii seamana cu mamele. asta-i la noroc. in plus un om frumos poate sa semene cu un om urat si vitavercea. gata, ca tre sa nani
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
kay spune:
corap ! ma bucur ca-i bine bebe, si a mea avea caputul mai mic cu vreo 2-3 zile, dar Iosup a zis ca-i normal ! drum bun si vacanta placuta !
mary_lou, m-am mai uitat o data la poze si n-are cum sa NU iasa un bebe superb dintre voi 2 ! cea mai multa informatie genetica o sa fie de la voi 2 si tu esti superba iar sotul tau e "un barbat bine" (Cum am mai zis) !!! asa ca nu-ti mai face griji ! si daca e (Doamne fereste!!!) sa semene cu soacra exista oricand chirurgie plastica... n-o sa fie cazul, stai linistita ! sunt sigura ca o sa semene cu tine, o sa fiti niste frumosi !
ma bucur ca n-a zis prostii grasutu meu ! atunci ii fac si o praji ! stiam eui ca e baiat bun !
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
mary_lou spune:
Kay,multumesc pt incurajari,pofta buna si distractie placuta in seara asta(ca eu nu am voie pana in iulie),te pupic,noapte buna!
poze
22+Patrick
kay spune:
mary, esti sigura ca Patrick e baiat? ca tocmai l-am facut fetita... dar m-am corectat !
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara