***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 17
dideip spune:
Atat gandeste soacra mea, draga mea Andrada, crede ca eu am tot ce trebuie si am ramas in bratara ei de aur.Doamne cand ma gandesc cate trebuie sa cumparam, eu mai am noroc cu sora mea care imi da patutul din lemn al nepotelului meu, hainute can pana la 6 luni, dar tot mai trebuie sa mai cumparam o gramada.Eu una nu sunt adepta aurului si anume lant,inelus,sau bratara la copii mici.
Paula28+
poze
poze bebe
eimotto spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Nu. nimic.
Sper ca nu sunt o mama denaturata da chiar nu imi plac.
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
Mica asta nu e un motiv.
Daca Maya o sa fie ca si fimea , la 3 ani o sa iti cerara singura cercei. A mea deja m-a facut sa ii promit ca o sa ii dau cerceii mei cand o sa fie mare.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
mica0307 spune:
La 3 ani probabil ca o sa ii pun cercelusi ca e deja domnisoara atunci. Ma refeream la copii mici, cand ii scoti din maternitate cu ata in ureche. Probabil dupa 1-2 ani o sa ii punem, daca nu cere ea mai devreme .
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
Mica o fetita trebuie sa poarte cercelusi,sunt de aceeasi parere cu celelalte gravidute, mie mama mi-a facut gauri in ureche in Spital dupa cateva zile dupa ce ma nascut.Am o verisoara care si-a facut pe la 15 ani si cat a mai mustruluit-o pe mama ei ca nu ia facut cand era mica ca a durut-o rau de tot. Si in afara de asta farmecul fetitelor consta si in cercelusii din urechiuse.
Paula28+
poze
poze bebe
dianalaura spune:
Mica, dideip, ma gandeam eu ca prea ne potrivim cu anumite pareri...m-am uitat in prima pagina: ia ghiciti! Suntem toate trei racoaice! E adevarat ca eu nu prea ma iau dupa ce zice horoscopul...dar in linii mari sunt cateva trasaturi care sunt comune persoanelor dintr-o zodie..eu tot timpul faceam comparatie dintre mine si bunica mea, D-zeu s-o odihneasca, care era nascuta pe 6 iulie, cu o zi inaintea mea! Si in multe, foarte multe lucruri gandeam la fel, chiar daca intervin si alti factori: varsta, mediul in care cresti etc...
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
eimotto spune:
Pai Mica, eu nu am scos-o cu ata in urechi. I-a pus cercei direct. Plus ca e mult mai usor sa o ingrijesti cand este mica ca nu o doare atat de tare (se pare). Si era asa de frumoasaaaaaa (cheala si cu cercei)
Dar nu mai insist
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
andradap spune:
Mica, se obisnuieste sa li se puna cerceii in urechiuse de mici, pentru ca atunci durerea nu este perceputa ca mai tarziu... Eu cred ca asta e motivul pentru care toti pun cercei la fetite de cum ies din maternitate...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
dianalaura spune:
mi-am schimbat si eu un piculet semnatura, ca deh, azi joaca steaua! Sper ca Stefanut sa ma mosteneasca, sa am cu cine ma uita la meciuri, ca daca e dupa taica-su! El se uita doar cand joaca Romania, si nici atunci! Bine ca acum de cand e cu mine nu are incotro, se mai uita si el....
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
mica0307 spune:
Chiar am vrut sa te intreb ce steag e ala. Ca spre rusinea mea de stelista nu l-am recunoscut. Da parca nici nu seamana .
Mie mi-au facut gauri in urechi pe la 5-6 ani. Imi aduc aminte si acum momentul, nu m-a durut si nici nu am fost traumatizata.
Pai tocmai cheala si cu cercei .
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
dianalaura spune:
Andrada, felicitari! Eu acum am vazut ca ai deja 2 stelute, esti membru junior!
Ies un picut fetelor, ma duc dupa rezultatul analizelor!
diana 26+ STEFAN
bebe
poze