***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 16
mary_lou spune:
Fetelor,abia ma linistisem un pic si am reusit sa ma stresaz din nou;eu am rh+ si grupa b3 si sotul rh+ si grupa a2,am intrebat-o pe dr daca e vreo probl si mi-a zis ca nu,nu stiu ce sa mai cred acum cand citesc ce a patit mama uneia dintre voi!Voi ca a-ti face?
poze
22+Patrick
eimotto spune:
Alesh - atat eu cat si Andrada iti vom spune sa asculti de dr. Pop . Eu sunt de parere, ca desi uneori nu "pica bine" ceea ce ne spune, ca este un foarte bun profesionist. Dr. tau ginecolog ce parere are? Sau nu am inteles bine si acesta este dr. Zvanca?
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
mica0307 spune:
Eimotto nici eu nu stiam ca se da si prima de nastere. Este acel salariu pe care il primesti de la serviciu? Sau de la pimarie?
Dianalaura eu stiu ca cei 2 mil ii primeste bebe de la inceput, nu de cand expira cele 42 de zile.
Nici eu nu sunt de acord cu bratari, lanturi si alte cele la copii. In plus am zic sa nici gauri in urechi nu o sa le las pe alea in maternitate sa imi faca la copil. Lasa ca isi face ea cand va fi mare cate vrea .
Alesh bine ai venit printre noi. Sa ne dai datele sa te trecem in listuta. Eu merg la Medical City la dr dar nu o cunoasc pe dr. Zvanca. Iti recomand insa cu toata caldura sa mergi acolo la dr. Irina Pacu. Face si eco si este un super dr.
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
eimotto spune:
Mica - prima de nastere se da(dea) de la primarie si e altceva decat salariul bonus pentru nastere primit de la firma. Chiar o sa ma interesez sa vad daca se mai da (eu stiu ca da) nu crerd sa fi inlocuit prima cu trusoul.
Eu i-am facut mandrei gaurele in spital, a plans extrem de putin, cred ca nici un minut. In schimb eu am plans mult mai mult. Dar dupa, cand am vazut-o cu cerceluti mi s-a parut atat de frumoasaaaaa
eimotto spune:
Alocatia de stat
Indemnizatia de nastere
De trusou nu scrie nimic
Pentru sectorul 2 Bucuresti
mica0307 spune:
Mary_lou eu zic sa asculti ce iti zice dr. Pentru linistea ta poti sa mergi intre 28-30 de saptamani sa faci o dozare de anticorpi la un institut hematologic din Constanta. Sau poate se fac si la spital. Da de regula la prima nastere nu sunt probleme.
Eimotto mie nu-mi plac deloc fetitele mici cu cercei in urechi .
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Alesh, cumva Zvanca este o doctorita tinerica cu parul blondutz (sau ma rog saten deschis) si tuns pana la umeri??? Lucreaza cumva si la ELIAS???
Mary_Lou, eu te sfatuiesc sa mai ceri si parerea altui medic, in cazul in care nu ai incredere in doctorita de acum... Eu, pana acum nu mi-am pus problmea Gr. de sange... sincera sa fiu...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
mica0307 spune:
Nu. nimic.
Sper ca nu sunt o mama denaturata da chiar nu imi plac.
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Mica, mie imi plac fetitele oricum... si cu cercei si fara... dar parca cu cercei.... sunt mai cochete...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio