FIV 104

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Dana P si eu vreau sa stiu cum e cu adoptia, deoarece adoptia ramane si pentru noi o portita, in situatia unui esec la FIV.
Am in casa toate formularele necesare, insa pana nu pic FIV-ul nu imi vine sa le rasfoiesc.
Dupa un betaHCG nefavorabil, voi trece sa studiez insa si acest capitol al adoptiei......
Poate imi povestesti vineri cate ceva....
Aaaaa, tu ti-ai facut programare la matusa Getuta, ca eu am tot uitat sa sun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Oana, ce chestie cu visul tau, se aseamana cu al meu.Eu am vazut desenele animate ice age 2 si erau animalutele alea oposum, erau simpatice si nu stiu cum dar in visul meu s-au transformat in iepurasi.Sa dea DD sa fie asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Oana, sigur ca iti spun . Ne vedem vineri si pana ne vine randul sa tot stam la povesti.Pe mine ma trecut de atunci de cand am facut histeroscopia pe agenda, acum sa mai sun pentru confirmare?
Pe tine nu te-a trecut pe agenda atunci cand ai fost ultima data la dr.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

AAaaa, pai ultima oara am fost acu' vreo luna, de parca s-a intamplat in paleolitic, iar acus ne aflam in Ice Age.....
Maine o sun pe matusica sa-i aduc aminte ca vin, sa-l anunte pe sefu', ca-i vine legatura de pe DC....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cris, bafta multa maine. Sa dea DD sa reziste embrionii la decongelare si sa se si prinda.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu sunt in ziua 6 de stimulare cu Puregon, am fost ieri la eco si foliculasii erau bine, astept sa vina joi sa ma duc iar.

Partea proasta e ca m-am imbolnavit foarte rau si acum iau antibiotice, am tot sperat ca scap fara dar nu s-a putut. Doctorul mi-a zis ca n-are influenta asupra foliculilor la stadiul asta, dar eu tot am un ghimpe in inima. Pe de alta parte inca tusesc atat de rau ca ma dor coastele asa ca as prefera sa scap de tuse pana la transfer. O sa radeti dar mi-e frica sa nu scap embrionii intr-un acces de tuse.

Mult succes tuturor.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Moniland,multumesc mult de tot.Sper ca stai in pat cumintica

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, sa fie intr-un ceas bun.
Marrina, mie mi-a zis biologul 7 zile de abstinenta avand in vedere ca era nevoie de ICSI. Intreaba mai bine dr. ca la fiecare poate sa difere perioada de abstinenta in functie de cum e cazul lui.
Dariela, stai linistita ca tot s-au format ceva foliculi pe acolo. Ii vei vedea cand mergi la eco. Chiar asa cand mergi la eco?
Adhnana, sotul meu se "lauda" prietenului lui ca nevasta-mea e gravida 2 saptamani si poate chiar 9 luni .
Cristinici,
Aldolina, capul sus. Stiu si eu cat e de greu. La mine e a 2-a incercare de FIV si sper sa reusesc caci altfel ma supar rau de tot.
Dar daca sotul tau a ajuns la normospermie inseamna ca aveti sanse sa reusiti natural. Poate acum dupa FIv cand inca organismul e sub influenta stimulentelor. Asa, de drag si din dragoste merita incercat.
Pussi azi, in mod normal am doua morule . De abia astept sa ne plimbam burticile pe faleza. Dar vezi ca m-ai uitat cu mailul acela interesant.
vigi, le-as oferi si luna de pe cer daca as putea. Si cred ca toti am face la fel.
Dana, azi am stat acasa mai mult in pat si am vizionat filme . Dar bineinteles ca m-au sunat de la serviciu ca nu se descurca si le-am zis ca maine dimineata la ora 8 voi fi acolo sa le rezolv problemele. Si m-am enervat foarte tare ca am bufnit in plans. Apoi mi-am revenit si mi-am zis ca eu zilnic am parte de "nervi" din cauza serviciului asa ca nu pot sa-mi ies din mana. E ceva obisnuit la mine si poate nu dauneaza. Sper. oricum am discutat cu o colega si va rezolva ea problema. Deci si maine voi mai sta acasa.
Si cu rusii nici sa nu-i mai vezi de acum incolo cele 9 luni.
Andicu . Cine stie poate ne vedem in curand .
Andrao, bafta multa cu stimularea. Activeaza-ti PM din profil personal sa-ti povestesc. Pot sa-ti zic ca pe anestezist nici nu l-am vazut . Si nici nu a venit la mine in salon dupa. Asa ca nu i-am dat nimic.
Madalina28, sa postezi si intrebarile si raspunsurile. cu siguranta ne intereseaza pe toate.
Mihuta, daca asa zic dr. stai linistita ca ei stiu mai bine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Marrina - Marea intalnire este vineri la 10.30 si vom vedea ce am facut si cum stam. Parca am simtit azi o usoara senzatie in zona ovarelor. Totusi sper ca ele lucreaza bine iar vineri sa ne intoarcem mai optimisti oleaca! Tu la ce dr esti si la ce ora trebuie sa va vedeti. Paate ne intalnim si mai schimbam o vorba.

Cris - Multumesc de urare. Nu sunt sigura ca am inteles bine: maine faci ET cu embrionasi congelati? Daca este asa bafta multa!

Dana p - Cred ca toate mai avem probleme la serviciu dar visul nostru e mai important. Incearca sa discuti cu sefii tai si sa lasi cat mai multe probleme rezolvate. Iar dupa ET inchide telefoanele; nu merita sa te enervezi pentru locul de munca, indiferent cat de bun este. Tu si puiutii tai sunteti mai importanti.

Aldolina - Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea dar cred ca esti o persoana puternica si pana la urma vei reusi.

Moniland - De ce nu stai in pat? Ai voie doar sa (fara cafea) si la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Moniland - lasa serviciul, sa se descurce si singuri; daca erai plecata departe ce mai faceau? Mai bine ai grija de tine si de tai !

Mergi la inceput