FIV 104
Raspunsuri - Pagina 24
marrina spune:
Andra0 Succes cu stimularea! Sa fie de calitate foliculii iar tu in curand .
pussi Pe mine oare nu ma intereseaza e-mail-ul?
A, iar am uitat sa intreb ceva: la Giulesti la punctie si ET trebuie sa merg cu "ceva" la ?
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
cris86 spune:
PUSSI,nu am primit inca mail'ul
gabitu,
Andrada.P, dupa tratament cred ca sunteti la dr.Bucur,o sa intreb eu maine cand pleaca
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
madalina28 spune:
PUSSI am primit mailul este interesant,multumesc mult.
CRIS iti tin pumnii maine si sa dea Dumnezeu sa-l(i) ai pe cel(cei)norocos(i)
Madalina
si maine e o zi...
cris86 spune:
Madalina,,cati o vrea Dumnezeu sanatosi sa fie si sa se cuibareasca bine in burtica mea timp de 9luni.
Tu am inteles ca te duci pe 13 la doctor, in a cata zi a CM o sa fi?
cristina
cristinici spune:
Antosit asa e dupa fiecare incercare nereusita, dar dupa o vreme trece si o iei de la capat cu tot atat de multe sperante. Iti spune cineva care de 4 ori a avut acelasi rezultat , dar nu renunta. e bine ca sotul te sustine, e f important.
Moniland sa-ti traiasca sambureii si sa ai grija de ei.
Danap te asteptam cu vesti bune si sa stii ca tb sa te detasezi de serviciu macar de la ET 3 ,4 zile. Nici un om nu e de neinlocuit, gandestete ce e mai important.
Cris bafta cu decongelarea.
AndraO stimulare cu rezultate.
M Oana cum mai stai cu injectoanele?
AndradaP cand incepi?
la toata lumea cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
madalina28 spune:
Dupa calculele mele o sa fiu in primele 5 zile nu stiu dc o sa-mi faca vreo ecografie eu vreau in primul rand sa vb cu el am o lista cu intrebari mama-mama,cred ca s-o ia acasa s-o studieze si sa-mi dea raspunsul in 2sapt(glumesc evident)Iti tin pumnii maine pupici.
Madalina
si maine e o zi...
MadalinaM spune:
pussi
Cris86 DD sa fie alaturi de tine miine!
marrina eu nu stiu sa rasp. la intrebarea ta...dar tare as vrea si eu sa stiu
Dana super-semnificatie pt visul tau!
Shery mai zi ceva!
Aldolina tare m-a intristat mesajul tau...dar m-a si adus cu picioarele pe pamint....si m-am dus sa citesc la adoptie...ei, si ca sa incurc un pic borcanele, m-au trecut zeci de nervi si nu mai poooooooot iar mi-a lasat un gust amar: am impresia ca daca vrei sa infiezi esti urmarit/analizat/despicat mai rau decit un infractor!
Doamne-Doamne fa o minune si fiecare femeie de aici sa isi gaseasca implinirea!
cris86 spune:
MadalinaM,,Eu cred ca trebuie sa luptam pt.visul nostru si cu cat lupta e mai grea cu atata o sa savuram mai mult victoria.Asa ca nu dezarma si mergi inainte si o sa vezi ca o sa fie bine.
cristina
M Oana spune:
Am cam tras chiulul, dar de acum incolo redevin fiv-oasa cu acte in regula, caci se apropie si inceperea stimularii cu pasi repezi.
Pana acum m-am obisnuit cu injectarile de dimineata si nici nu am simtit ca m-as fi apucat de BIG FIV.
CM-ul s-a infatisat fix in dimineata zilei cu numarul 29, imediat dupa weekend, ca doar nu era sa-mi strice sfanta zi de duminica.
Norocul meu a fost ca am ovulat luna asta mai devreme si s-a nimerit sa vina fix dupa 28 de zile, ca de multe ori mai sare calu' si imi face si surpriza de a mai hoinarii vreo 2-3-4 zile, pana prin zilele 30-31-32. Depinde de ziua ovulatiei: daca ovulatia are loc in ziua 14, faza luteala dureaza dupa ceas 16 zile, avem CM de ziua 30; luna asta a fost ovulatia in ziua 12, faza luteala de 16, deci totul a fost in grafic.
In ceea ce priveste iepurii, Dana P sa stii ca si eu am visat cum ma jucam cu Sherica si cu 3 iepurici si iepuricii s-au transformat in 3 bebici grasi ca-n povesti, asta in timp ce noi ne tot mangaiam burticutele in care se aflau embrionasi proaspat transferati. Am visat asta saptamana trecuta, dupa ET-ul prietenei.......
La mine visul se trage insa si de la faptul ca tocmai stau in brate cu 3 iepurici de angora, copilasii iepurasilor pe care i-am cumparat anul trecut in vara, cand am facut 13 ani de casatorie.
Am adus iepuricii la Bucuresti pentru a-i darui unor oameni iubitori, insa de luni nu ma indur sa ma despart de ei, mai ales ca nu prea am gasit oameni iubitori care sa vada partea angelica a acestor fiinte. Sunt de o puritate si de o cumintenie ingereasca si sunt atat de catifelati si de fara cusur........
Doreste cineva sa iubeasca un iepuras de angora pitic?
dana p. spune:
Pussi, multumesc pentru mail.
Cristinici, stiu ca trebuie sa ma detasez de problemele de servici,numai ca pana atunci trebuie sa-mi termin treburile pe luna asta.
Madalina, o sa vad eu daca este adevarat sau nu peste o luna.Ar fi bine sa fie asa.Legat de adoptie daca vrei vorbim vineri, ca eu mai am o intalnire cu psihologul si dupa aia sper sa luam atestatul.
Cris, tinem pumnii stransi pentru maine!