FIV 104

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Andra0 Succes cu stimularea! Sa fie de calitate foliculii iar tu in curand .

pussi Pe mine oare nu ma intereseaza e-mail-ul?

A, iar am uitat sa intreb ceva: la Giulesti la punctie si ET trebuie sa merg cu "ceva" la ?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

PUSSI,nu am primit inca mail'ul

gabitu,

Andrada.P, dupa tratament cred ca sunteti la dr.Bucur,o sa intreb eu maine cand pleaca

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

PUSSI am primit mailul este interesant,multumesc mult.
CRIS iti tin pumnii maine si sa dea Dumnezeu sa-l(i) ai pe cel(cei)norocos(i)

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Madalina,,cati o vrea Dumnezeu sanatosi sa fie si sa se cuibareasca bine in burtica mea timp de 9luni.
Tu am inteles ca te duci pe 13 la doctor, in a cata zi a CM o sa fi?

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Antosit asa e dupa fiecare incercare nereusita, dar dupa o vreme trece si o iei de la capat cu tot atat de multe sperante. Iti spune cineva care de 4 ori a avut acelasi rezultat , dar nu renunta. e bine ca sotul te sustine, e f important.
Moniland sa-ti traiasca sambureii si sa ai grija de ei.
Danap te asteptam cu vesti bune si sa stii ca tb sa te detasezi de serviciu macar de la ET 3 ,4 zile. Nici un om nu e de neinlocuit, gandestete ce e mai important.
Cris bafta cu decongelarea.
AndraO stimulare cu rezultate.
M Oana cum mai stai cu injectoanele?
AndradaP cand incepi?
la toata lumea cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dupa calculele mele o sa fiu in primele 5 zile nu stiu dc o sa-mi faca vreo ecografie eu vreau in primul rand sa vb cu el am o lista cu intrebari mama-mama,cred ca s-o ia acasa s-o studieze si sa-mi dea raspunsul in 2sapt(glumesc evident)Iti tin pumnii maine pupici.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

pussi
Cris86 DD sa fie alaturi de tine miine!
marrina eu nu stiu sa rasp. la intrebarea ta...dar tare as vrea si eu sa stiu
Dana super-semnificatie pt visul tau!
Shery mai zi ceva!

Aldolina tare m-a intristat mesajul tau...dar m-a si adus cu picioarele pe pamint....si m-am dus sa citesc la adoptie...ei, si ca sa incurc un pic borcanele, m-au trecut zeci de nervi si nu mai poooooooot iar mi-a lasat un gust amar: am impresia ca daca vrei sa infiezi esti urmarit/analizat/despicat mai rau decit un infractor!
Doamne-Doamne fa o minune si fiecare femeie de aici sa isi gaseasca implinirea!

Mergi la inceput

MadalinaM,,Eu cred ca trebuie sa luptam pt.visul nostru si cu cat lupta e mai grea cu atata o sa savuram mai mult victoria.Asa ca nu dezarma si mergi inainte si o sa vezi ca o sa fie bine.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Am cam tras chiulul, dar de acum incolo redevin fiv-oasa cu acte in regula, caci se apropie si inceperea stimularii cu pasi repezi.
Pana acum m-am obisnuit cu injectarile de dimineata si nici nu am simtit ca m-as fi apucat de BIG FIV.
CM-ul s-a infatisat fix in dimineata zilei cu numarul 29, imediat dupa weekend, ca doar nu era sa-mi strice sfanta zi de duminica.
Norocul meu a fost ca am ovulat luna asta mai devreme si s-a nimerit sa vina fix dupa 28 de zile, ca de multe ori mai sare calu' si imi face si surpriza de a mai hoinarii vreo 2-3-4 zile, pana prin zilele 30-31-32. Depinde de ziua ovulatiei: daca ovulatia are loc in ziua 14, faza luteala dureaza dupa ceas 16 zile, avem CM de ziua 30; luna asta a fost ovulatia in ziua 12, faza luteala de 16, deci totul a fost in grafic.
In ceea ce priveste iepurii, Dana P sa stii ca si eu am visat cum ma jucam cu Sherica si cu 3 iepurici si iepuricii s-au transformat in 3 bebici grasi ca-n povesti, asta in timp ce noi ne tot mangaiam burticutele in care se aflau embrionasi proaspat transferati. Am visat asta saptamana trecuta, dupa ET-ul prietenei.......
La mine visul se trage insa si de la faptul ca tocmai stau in brate cu 3 iepurici de angora, copilasii iepurasilor pe care i-am cumparat anul trecut in vara, cand am facut 13 ani de casatorie.
Am adus iepuricii la Bucuresti pentru a-i darui unor oameni iubitori, insa de luni nu ma indur sa ma despart de ei, mai ales ca nu prea am gasit oameni iubitori care sa vada partea angelica a acestor fiinte. Sunt de o puritate si de o cumintenie ingereasca si sunt atat de catifelati si de fara cusur........
Doreste cineva sa iubeasca un iepuras de angora pitic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Pussi, multumesc pentru mail.
Cristinici, stiu ca trebuie sa ma detasez de problemele de servici,numai ca pana atunci trebuie sa-mi termin treburile pe luna asta.
Madalina, o sa vad eu daca este adevarat sau nu peste o luna.Ar fi bine sa fie asa.Legat de adoptie daca vrei vorbim vineri, ca eu mai am o intalnire cu psihologul si dupa aia sper sa luam atestatul.
Cris, tinem pumnii stransi pentru maine!

Mergi la inceput