FIV 104

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

CrisBafta maine!!! asta va fi ultima noapte cand sunteti singurei!! O sa-ti tin pumnii!!
Moniimi permit sa rectific..azi ai un blastocist si o morula Si vom fi cel putin pe faleza..danap te luam cu noi la garvidute si sa ne astepti la intrare in Constanta ca cine stie ce pofte om aveam
M_oana, mihua, dariela va trimit si voua mailul..vedeti ca sunt mai multe articole interesante..recunosc ca e de citit si nu sunt filmulete ca la Sheri!!
Si pentru mail sa-i multumiti si Crinutei ca ea a gasit articolul!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

pussi, am retinut: daca dr. mi-a spus ca sunt de gradul I, si citind articolul, asa e am un blastocid si o morula, iar de maine sunt 2 blastocizi. Si in curand 2 feti. Sper.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Cris bafta multa maine la ET si sper sa fie totul bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

mihuta Bea cat mai multe ceaiuri si vitamina C. Pentrutuse poate gasesti si prin Turcia Stodal (sirop sau granule) de la laboratoarele Boiron. Se poate lua si in sarcina si e foarte bun. Iti tin pumnii sa te insanatosesti rapid si sa fii peste 2 saptamani.

Moniland Calculam perioada de abstinenta ca sa nu fie prea lunga sau prea scurta tinand cont de faptul ca ma intalnesc cu doctorul in ziua 9 de stimulare si doar atunci pot sa-l mai intreb ceva.
Lasa-i in plata domnului pe astia de la munca. Inchide-ti telefonul. Eu asa o sa fac. Cel putin in primele 5-6 zile. Nu cred ca va muri nieni daca raman treburile nerezolvate. Iar tu si sunt cei mai importanti acum. Tin pumnii sa fie bine! Sa stai in patic, da?

Dariela Sunt pacienta prof. Marinescu. Vineri la ora 7:30 sunt prezenta in fata usii lu' tanti Geta. Dar am sanse mari sa fiu inca pe la usi la ora 10:30.
Activeaza-ti optiunea de mesaje private din profilul personal ca sa putem discuta detalii despre intalnire

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Pussi, eu nu am primit inca mesajul, insa iti multumesc si tie si Crinutei anticipat. Daca ai timp, poate il mai trimiti odata.
Andrada, intradevar suntem amandoua la Dr.Bucur. In legatura cu embrionii, cei pentru care s-a facut ICSI au fost mai buni calitativ decat cei lasati la 'liber', inclusiv comparativ cu celelalte doua dati cand au fost mai slabuti.
Cris, daca o vezi pe dr. astazi, poate poti sa o intrebi si cand se intoarce in tara. Raman datoare, multumesc .
MadalinaM, Danap, sa stiti ca si noi ne-am gandit la adoptie insa vrem sa mai incercam sa avem BB al nostru, cat timp nu 'ies eu din garantie'
Dariela, Madalina28,
Moniland, ai grija de puiutii din burtica, sa iti ramana acolo inca noua luni. Sigur ca incercam natural! Ma bate si un gand sa vorbesc cu Dr. si sa fac inseminare, insa intai trebuie sa aflu cand pleaca din tara.
Fetelor, sunteti criminale cu visele si cu personajele din desene animate . Sa dea DD sa vi se implineasca visele!

Bafta tuturor fetelor care sunt in tratament sau asteptare. O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aldolinaadresa de mail care o ai nu functioneaza!!! Trimite-mi pe PM o alta adresa
Crissunt langa tine si te tin de manuta
LachiBafta la eco..stiu ca e zilele astea
Moniacum ca te-ai linistit si sti cum e cu calitatea, nu te mai gandi la asta!!! ai 2 BB in burtica si esti . Asa ramai 9 luni!! Iti spun eu

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Pussi, am trimis.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cris sper ca este toul OK cu sambureii tai. Iti tin pumnii . Sa te intorci cu vesti bune.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Pussi merci pentru mail

Cris86 bafta multa azi, sa reziste embrionasii si sa te intorci acasa victorioasa. Astept sa-mi spui in ce perioada e plecata dr.

Cristinici ce mai faci? Cum mai esti? Eu incep peste doar cateva zile daca dr mea nu e plecata chiar in perioada punctiei si a ET-ului. Daca e plecata, incep luna urmatoare. Cum o vrea DD ca eu vreau luna asta, asta-i clar.

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Fetelor multumesc de galerie,dar trebuie sa mai faceti pana maine ca Dr. mi-a spus sa vin miercuri pe 21 si m-a progamat pe 22, si asistentele nu m-au sunat sa ma anunte.Asa ca am fost pana la spital degeaba.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput