FIV 104

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Buna dimineata! Iata ca a venit si prima zi de stimulare. Am facut Puregonul intramuscular, in fesa, de dimineata, dar vreau sa va intreb daca vreuna dintre voi si l-a facut cumva subcutanat si daca l-a facut in fiecare zi la aceeasi ora. Pentru mine este cam dificil ca dimineata inainte de a merge la serviciu sa ajung la un cabinet sa mi-l fac. As prefera sa mi-l fac eu subcutanat sau sa il pot face dupa-masa. Din pacate, nu am intrebat ieri medicul de aceste posibilitati!!! Moniland, cred ca mai important este sa stai linistita decat sa iti faci probleme cu serviciul. Trebuie sa inteleaga si ei ca nu se intampla nimic daca iti permiti sa lipsesti si tu cateva zile. Mi-am activat PM-ul, daca esti draguta sa imi scrii cate ceva despre "proceduri". Iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cris, asta e o greseala super minora. Important e ca nu te-au chemat mai tarziu decat isi notasera ele. Sa fii vazut atunci cum isi asteptau puiutii mama.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cris nici o problema tinem pumii in continuare pina maine si la fel si galeria, avem forma fizica, nu facem febra musculara, .
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Marrina, multumesc pentru sugestie, am sa caut in farmacii siropul cu pricina. Oricum sper sa-mi treaca toata raceala pana la transfer.

AndraO, eu fac Puregon subcutanat - am citit pe prospect ca se poate face si subcutanat si intramuscular, tu fa cum ti s-a recomandat de catre centrul unde faci FIV. Eu mi-l fac singura - si pentru o persoana cu fobie de injectii am ajuns de-a dreptul rutinata. Dar stiu ca trebuie facut la aceeasi ora in fiecare zi. Sper sa te ajute informatia.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata bambyne,

Eu fac bine, nu ma gandesc la simptome ca ma urc pe pereti, asa ca nu le insir. Daca iese rezultat bun, ma laud eu cu ele !
Mai am putin, trag de zilele astea ca de un cingo, nici nu vreau sa treaca repede, ce-o fi o fi. Marti e ziua testului.
Cu pisicu stau f bine, eu am visat ca ma rugase o prietena sa-i tin locul intr-o farmacie si sa vand pastile (habar n-am meseria aceasta) si mi-am chemat toti prietenii si am tras un chef de pomina acolo, printre siringi si sticlute. Am si eu o frustrare, vreau la chef probabil.
Moni, inchide-ti telefonul, iti zic din proprie experienta de fosta contabila practicanta, nu se intampla nimic doua zile, daca nu dau de tine vor gasi singuri solutii. Cel mai sigur telefonul inchis, ai pierdut incarcatorul si altul n-ai gasit. Si sa nu raspunzi la usa ca vine lupul.
Mey gagici ce loc de intalneala v-ati gasit, in usa budoarului Frailicai, nt-nt, cu , , , , la voi? Papati un peste si pt mine va rog. Vedeti cum va organizati ca sunteti multe, eu zic ca una sa fie de la prima ora acolo sa tina scaunele ocupate, sa aveti spatiu de sezatoare. Faceti si poze? Sa le puneti pe DC.
Lachi, o sa ai ceva de baut atunci, sa ai grija sa nu faci broscute in burtica, eu stiu cum se vor impaca cu bebeii?
Si, precum a spus si antevorbitoarea mea Oana za farst, privesc - cu speranta in suflet si ochi mari si mirati cat platoul de racituri - in zare, spre poarta FIV-ului, ce-o fi, ce-o fi?!
Vigilentule, unde faceti testul, la Giuly? Ce simptome mai are doamna?
Pussic, Dana, bafta mare!
Cris86, sa stea bebicii in burtica noua luni si-o zi! Tin pumnii la ETi-u.

ps aveti grija vineri sa nu faceti tambalau mare ca va ia Fraila la ! Sa fiti pe faza s-o luati la picior daca se incing spiritele. Luati cu voi o foarfeca si-o amenintati ca-i taiati motul daca nu sta cuminte.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

AndraO,eu am facut stimulare cu Puregon ,si mi l-am facut singura in colacel (burta),poti sa-l faci si intramuscular si subcutanat dar trebuie facut la aceeasi ora.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Iacata ca am venit cu stirile.n-am timp sa citesc ce a-ti scris pana azi,da' o fac mai tarziu.Deci ,nu stiu cum va fi si ce rezultat voi avea dar pot sa spun ca e complet divers de ceea ce am vazut in Romania si chiar si in Italia.Am ramas surprinsa de disponibilitatea lor si de caldura cu care te primesc.Clinica e o vila imensa intr-un parc pe marginea lacului Wortern See ,foarte frumos(e de fapt o statziune)Cand am intrat am facut niste ochi la designul din interior ,a rog am ramas gura-casca.In sala de asteptare peretii sunt tapetati cu fotografii ale bebelusilor nascuti datorita lor si scrisori de multumire(spe deosebire de TM unde erau tapetati de diplome si nici o aluzie la reusitele lor...).Asa, am spus ca vreau si o spermograma si bineinteles a fost facuta si gata in 15 minute. 13milioane (ultima e de 8 milioane),da nu ma incalzit prea mult ca sunt mobili doar 46%, deci nu se poate inseminare ,doar FIV poate ICSI,vom vedea.
Io facui analiza in a 3-a zi dupa rusi si mi-a iesit Prolactina 44 (limita e 25), da' si anul trecut era la fel ...si din pacate n-am unda verde.Tre' sa fac 2 luni tratament cu Glucophage pt.Prolactina si ovarele mele polichistice ...s-a mirat ca la TM mi-au facut FIV cu PRL mare ca se pare ca asta a fost cauza esecului ,da' la TM nu conteaza , bani sa ai ,ca-n rest ce da Domnul,nu? Asa ca stau pe tusa si astept sa-mi vina randul in Mai..
Acu' sa va scriu tratametul cum va trebui sa-l fac:
2 luni glucophage 500 mg
Cu doua saptamani inaintea ciclului (dupa astea 2 luni):acid folic 5 mg/zi ;
Stimularea:
aspirina 100 mg 1/zi; Prednison 5mg 1/zi - din Z1
Din Z2 pana Z8:
Menogon 75 -3 fiole /zi intramuscular
Cetrodite 0,25 1 fiola in Z 6-7-8
Z9 ecografia
daca sunt OK se face Pregnyl 10.000 .
Dupa ET : dufaston 10 mg 2 /zi pt. 16 zile
Progesteron ovule 400mg/zi intravaginal pt. 14 zile
Progynova 2mg 2/zi pt. 16 zile
Mie mi-a zis sa iau pt. endometru din Z6 de stimulare Progynova 2/zi (i-am cerut eu sa mi se ingroase mai tare)
In orice caz ei nu s-au grabit sa ma bage pe ICSI dintr-o data ca mi-a zis ca mai bine ma tratez si asa cresc inca putin sansele.Nota 10 pt. austrieci.Am platit pe factura €100 toata vizita si spermograma .
Deci sunt in stand by pana nu termin pastilele (147 )...
O sa citesc mai tarziu ce s-a mai intamplat ca acu' am de lucru.
Va pupi pe toate .

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Sherico, dormisi, soro pina acu? Ca asa fac bortoselele. Vezi ca ai 2 bbi la purtator, iti zic io sigur, nici nu tre sa mai faci test. Si sa stii ca m-am apucat de poalele tale, nu-ti dau drumul pina nu ma vad si eu burtoasa. A propos de peshte, am papat simbata o ciorbita si un salauas, ti-am dat si tie in gind, ca ai nevoie de proteine si de fosfor, sa iasa bbii dashtepti ca mama si ca tata lor.
Moni, sa-ti traiasca morula(si blastula, sau cum i-o zice).
Mey fetelor, petrecere frumoasa cu duamna fraila, spor la injectoare si muulte, muulte II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Cris86 dar tu facusesi niste injectii de pregatire, pregnil parca,daca mergi abia miine, esti in grafic? injectiile isi pastreaza efectul? cum e la ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

am uitat sa va spun ca trebuoie sa facem si mapa cromozomica...sa vedem daca nu exista ceva mutatii sau ce ...I-mi vine sa mor , nu alta...mai trec inca 2 luni din viata mea fara rezultat

galuscuta

Mergi la inceput