FIV 104

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Iepure - Daca maninci, e semn de multumire, dar si de nostalgii; daca cumperi, e semn bun, de noroc , viata lunga si copii; daca il prinzi, ti se va propune o noua afacere;

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Bombonique, sunt la prof. Stamatian. Tu la ce medic esti si ce stii despre "atentiile" catre medici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Cris, multumesc. Deci eu daca i-am cumparat o sa am viata lunga si copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

DanaP, o sa fi mamica

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Gabita, Pussi, Marrina, Magda, Kora, Cris, Danap, Vigi, Andicu, Madalina28, multumesc pentru cuvintele de incurajare, asa e, pana la urma va fi bine!
Madalina28, as vrea sa incerc fie in martie, functie de dr. (va fi plecata si nu stiu sigur cand se intoarce), fie in aprilie, dupa Pasti. Tu din cate imi amintesc, vrei prin mai sau iunie, sau poate gresesc.
Andicu, burtica, ai grija de puiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cris pe 27 merg la si atunci o sa stiu exact! dupa calculele mele prin 05.03 incep stimularea

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

ALDOLINA cred ca in martie sau in aprilie si sa stau sa astept nu e prea bine imi fac o mie de ganduri,cand sunt optimista cand nu,oricum cu dr meu ma intalnesc pe 13 martie si probabil o sa stabilim impreuna cand e cel mai bine, deocamdata sunt in stand-buy.Poate ne intalnim cum ti-am mai zis peste 9-10 luni sau la ET cine stie....multi

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cris86 iti tin pumnii maine. Bafta multa, uite galeria: .
Kora ma bucur mult pentru tine. Sa fie cu ochisori.
Va .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aldolina imi pare extrem de rau pentru esecul tau insa sunt convinsa ca asa luptatoare cum ne-ai aratat ca esti, ai sa reusesti! Important e sa fii optimista in continuare si sa nu te lasi daramata de esecuri.
As fi vrut sa te intreb 2 lucruri:
1. spuneai ca ai facut un alt tratament pentru a obtine ovocite mai de calitate. Embrionii de acum au avut chiar cea mai buna calitate de pana acum?
2. Din cate imi dau seama mergem la aceeasi dr. Stii cumva cand pleaca? Si eu ma pregatesc de a doua incercare...

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andrada, madalinele, cris, dana, kora, aldolinav-am trimis un mail interesant, nu pot post pe forum linkul, sper sa va fie de folos

PUSSI

Mergi la inceput