Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 28
Luna1 spune:
Cris sa stii ca iti inteleg durerea. Am avut candva o pisica pe care am iubit-o intratat incat cand a disparut a plans toata casa iar eu aveam dureri de inima, insa asa cum ai spus tu e foarte greu sa tii animalul la distanta de copil.
M-am dus cu fiu-miu sa-l vada bunica dinspre tata cara avea o catea lup. M-am dus cand copilul avea 4 zile pe o caldura de 40 grade (din anumite motive soacra nu putea sa vina sa-si vada nepotul). Am zis ca singura conditie e sa fie curat (adica sa faca si ea un efort sa nu mai pluteasca parul prin aer, desi stiam ca nu poti desinfecta o casa dupa ce a locuit un caine 10 ani in ea, in doar o zi) si sa inchida cainele in alta camera. Mi se parea normal cu copil de 4 zile sa-si tina cainele (pe care de altfel il iubeam) inchis.
Ajung acolo, le arat copilul, il pun in camera pe pat la care bunicuta cu lacrimi in ochi "i-auzi mama ce scheauna cateaua, hai sa-i dau drumul ca nu-i face nimic doar il miroase". La copil de 4 zile, pe ea asta o interesa, ca plange animalul nu ca poate i-ar fi tras si o limba si ar mai fi adus putin par. I-am zis ca nu vreau sa il miroasa, am mai stat 10 min si am plecat sa nu o mai deranjez ca se vedea ca era cainele mai important.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
Fetelor o sa ne dea copiii astia o batuta mai incolo ca o sa va aduceti aminte cu placere de momentele astea. Nu va plangeti ca nu misca, cand i-o apuca vai de ficatii nostri, va zic eu.![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
ralucapio spune:
Buna, din nou
Olguttza - felicitari pentru fetitza si sarcina usoara in continuare. Pentru al doile bb daca vrei sa fie baietel iti pot da un sfat pe care l-am primit si eu cand ne-am hotarat sa facem un bebe (dar nu stiu daca chiar a functionat, sper sa aflu cat mai repede) sexul in anumite pozitii ...
.
Succes!!
11+
brazuca25 spune:
Sigur ca o sa fie fotbal la noi in burtici, dar eu una abia astept momentul...mai vedem cat de bucuroasa o sa fiu atunci cand voi primi suturile!
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
taedi spune:
Chriszta e o coincidenta pt ca eu nu sunt cosmeticiana.
Olguttza felicitari pt fetita.
Abia astept sa simt si eu bb in burtic.
edith
15+
arhdy spune:
Dupa cum v-am spus mai sus am fost la doctor aseara si m-a intrebat daca l-am simtit miscandu-se si eu i-am spus ca da foarte putin seara in pat. A ras si a zis ca nu ma contrazice dar inca este devreme. Incepand de saptamana viitoare ar trebui sa-l simnt, iar dupa saptamana 20, ar trebui sa il simn zilnic. Si mi-a esplicat si de ce cand mi-a facut ecografia. Distanta intre peretele placente si burta inca este destul de mare. In momentul cand se ridica mai sus si mai creste si putin bebele sa poata avea putere mai mare, atunci il simtim. A mai zis ca o sa observ ca o sa doarma in general 40 de minute si 20 va sta treaz, indiferent de activitatea ta. Si asta datorita faptului ca nu este lumina la el acolo ca sa-l deranjeze. Bine doar sa nu alergati sau sa face-ti sport.
In ceea ce priveste chilogramele eu pana acum nu am luat decat 1 kg, desi sunt mai plinuta. Este adevarat ca am varsat si mult in primele 3 luni si astfel nu prea ramanea nimic. Acum sa vedem. Sper totusi sa nu iau prea multe, deoare deja am ceva kg in plus inainte de sarcina si pe urma imi va fi greu, chiar cu ajutorul doctoritei de la endocrinologie, care ma asteapta dupa ce nasc sa ma puna pe picioare.
Diana si bebe 17+
Ioana75 spune:
Tizo
, deci si l-a tine s-a lasat cu schimbare de carucior, nu numai la mine
. Felicitari pentru dimensiuni si sa fie sanatoasa Olguta!
Diana, felicitari pentru eco!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
pepi spune:
Si sotul meu isi doreste baiat,il va chema Robert,eu insa am o presimtire ca va fi fetita.Cand am descoperit ca sunt insarcinata mai erau 2 zile pana la Sf Nicolae si am zis ca daca e fetita o va chema Nicoleta.Acum ramane de vazut.Pana la urma nu conteaza,sanatos sa fie.
pepi
15+
arhdy spune:
Ioana75 multumesc mult pentru felicitare. Intradevar m-am bucurat mult ca l-am vazut, mai ales ca eu la ultima ecografie (facuta la 8 saptamani) nu i-am vazut decat inimioara. Asa ca iti dai seama cand l-am vazut in toata splendoare si zbenguindu-se intruna am super fericita.
Diana si bebe 17+
mami07 spune:
Buna mamici cu bebici !
Intru si eu in clubul mamicilor posesoare de carucioare albastre: voi avea un Matei mic
.
Va pup si bebici jucausi!
Oana
16+