Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor personal imi plac cateii si pisicile la nebunie insa (iarasi personal, deci nu e o critica) nu ii doresc langa copiii mei cat timp acestia au sub un an. Poate sa ii mangaie afara la joaca, sa-l mangaie pe al soacra-mi dar cand intru in casa vreau sa nu pluteasca parul in aer sau sa nu pot pune copilul in anumite locuri ca e plin de microbi. Normal ca insa daca as fi fost in situatia sa am deja animalul in casa (cum doream sa ne luam pisica anul trecut noroc ca ne-am razgandit) nu stiu ce as fi facut.

In privinta comparatiei cum era acum o suta de ani la tara cand copiii mancau la comun cu cateii si animalele nu mi se pare o comparatie reala pentru ca nu uitati ca acei copii mancau si oul natural din curte, si laptele natural si branza s.a.m.d. Adica ce sistem imunitar aveau ei atunci mancand doar ce crestea natural in curte si ce sistem avem noi si copiii nostrii cand rar mai gasesti o fructa sau o leguma ne"ajutata" sa creasca. Deci e o diferenta.

Nu va suparati pe mine, nu acuz pe nimeni, dupa cum am zis daca aveam animalul in casa nu stiu cum as fi procedat. In plus sunt convinsa ca se poate (cu foarte mult efort e adevarat) pastra un mediu optim pentru copil si cu animale in casa. Insa cum a spus cineva ca fuge catelul in casa, apoi afara, mizerie pe jos si par plutind in aer, imi pare rau insa acela nu e mediu de crescut copil.

Beneficiile unui animal de companie nu le neaga nimeni. Si eu voi lua un animalut cand va creste bebe mai mare.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

olguttza, felicitari pt mica printesa! Sa fie sanatoasa si sper ca nu se mai razgandeste pana la urmatoarea eco !

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Olgutza felicitari

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor. Va citesc zilnic desi nu scriu mereu.
Azi am vesti bune si sunt putin euforica. Am fost ieri la doctorita si mi-a facut o ecografie normala si l-am vazut si eu pe bebe. Se benguia asa mult. Dadea din maini, se intorcea, ne-a facut si cum mana, o scumpete. I-am vazut si creierasul si inimioara. in schimb nu a vrut deloc sa intinda picioarele sa ii masoare tibia. Tot dadea din ele si nu statea locului.
Am facut azi programare la Sanador pentru o acografie 4D, pe data de 26.03. si atunci vom vedea mai multe, inclusiv ce este: fetita sau baiat. La mine in familie sau facut 2 tabere, unii zic baiat si altii fata. Tabara care pierde da sampania.
Singurul lucru care trebuia sa-l fac este sa ma duc la institutul de hematologie sa fac o dozare de anticorp anti_B_. Eu am OI, iar sotul BIII si cica trebuie sa fac si asta. In rest sunt fericita ca este totul OK, bebele este perfect in grafice. Iau vitamine, manac sanatos si am grija de mine. M-au lasat si greturile alea urate. Se mai supara el uneori cand nu=i place ceva si atunci ma mai trimite sa imbratisez WC-ul.

Pentru moderatori, vreau sa adaug si eu la lista spitalul si doctorita la care sunt: Maternitatea Bucur; dr. Balan Agnes.

Va pup si chiar daca nu scriu mereu va citesc mereu si aflu multe informatii (pentru asta va multumesc). Daca mai am cateceva de spus intervin. Cred ca o sa scriu mai mult cand o sa-mi bag net acasa.

Diana si bebe 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Buna Luna
Eu am mediul cu catelul si desi o iubesc enorm am ajuns la concluzia ca bebe nu poate sa mearga in patru labe pe unde a mers catelul...
Ar insemna sa adune tot parul si mizeriile de pe jos.
Noi am stat pana de curand la bloc si aveam par de caine pana si pe prosopul de baie. Desi acum ne-am mutat la casa cu etaj si catelul are voie doar jos, parul mai circula si pe hainele noastre si-l vom duce si in camera lui bb. Nu vreau sa tin copilul intr-un bol de sticla dar nici nu fac parte dintre stapanii de caini care pun cainii inaintea oamenilor. Imi iubesc catelul f mult (am si primit reprosuri pe tema asta de la sot) dar cred ca va sta in curte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Tat'su tot spera sa se mai razgandeasca. Da doar o data!
Misto a fost ca saraca dr. s-a chinuit ea mai bine de 10 minute, da bebelushu nu voia nici pace sa se-ntoarca - sedea, ca si-n ultimele 2 dati, cu fundu-n jos si cu cordonu-ntre picioare. Incepuse deja sa se oftice dr. ca nu poate, de 5 sapt, sa vada ceva clar. A facut toate masuratorile, apoi a incercat din nou sa-i vada sexu. Nu voia nici pace! Se enervase de-a dreptu si a sunat un coleg din spital, sa vina si el sa se uite. Deja ma amuza la culme situatia. In fine, a venit si al doilea medic si, dupa ce s-au mai zgait amandoi vreo 5 minute in monitor, au zis in acelasi timp: "e fata!!! clar!!"

Edit: Apropo de animalutze - si noi avem o mandrete de canish (si mai am o pisica de aproape 10 ani la mama), pe care nu-l trimitem nicaieri. Va avea accesul interzis in camera noastra (deocamdata), iar cand bebe o s-o ia d-a busilea i se va restrictiona accesu si prin alte parti. Acu, ca tot renovam, pun gresie si parchet special ca sa nu mai vad covoare prin casa si, implicit, sa nu mai stau sa perii la ele de sa-mi vina amocu'. Sunt mult mai usor de intretinut: dai cu mopu de doua ori si gata!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

18+

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Fetelor am vrut sa va intreb de dimineata ceva dar am uitat...
Voi cele cu 15-16-17 saptamani il simtiti pe bebe???, ca eu inca nu-l simt.
La ce varsta o ma anunte ca e si el acolo???
Cand am fost la echo la 9 sapt asa misca ca dr ma tot intreba daca-l simt, dar nici acum nu-l simt si colegele de servici imi tot zic ca ar fi vremea.
Voi aveti fluturasi in burtici????

Crsitina 16 fix

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olguttza

Tat'su tot spera sa se mai razgandeasca. Da doar o data!
Misto a fost ca saraca dr. s-a chinuit ea mai bine de 10 minute, da bebelushu nu voia nici pace sa se-ntoarca - sedea, ca si-n ultimele 2 dati, cu fundu-n jos si cu cordonu-ntre picioare. Incepuse deja sa se oftice dr. ca nu poate, de 5 sapt, sa vada ceva clar. A facut toate masuratorile, apoi a incercat din nou sa-i vada sexu. Nu voia nici pace! Se enervase de-a dreptu si a sunat un coleg din spital, sa vina si el sa se uite. Deja ma amuza la culme situatia. In fine, a venit si al doilea medic si, dupa ce s-au mai zgait amandoi vreo 5 minute in monitor, au zis in acelasi timp: "e fata!!! clar!!"

18+

De la nunta...

Ce copiii jmekeroshi o sa avem!!! Asa a facut si al meu la 12 sapt cand incerca sa ii masoare translucenta nucala! Nu voia muschiul lui sa se intoarca, in schimb ne arata numai outzele!!!!!

17+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Chriszta

Fetelor am vrut sa va intreb de dimineata ceva dar am uitat...
Voi cele cu 15-16-17 saptamani il simtiti pe bebe???, ca eu inca nu-l simt.
La ce varsta o ma anunte ca e si el acolo???
Cand am fost la echo la 9 sapt asa misca ca dr ma tot intreba daca-l simt, dar nici acum nu-l simt si colegele de servici imi tot zic ca ar fi vremea.
Voi aveti fluturasi in burtici????

Crsitina 16 fix

Tocmai zilele trecute ma vaitam si eu ca nu il simt, si fetele m-au linistit ca e cam devreme acum. Am simtit asa un "gadilici" acum 2 seri, parca ar fi fost apa minerala in burtik, dar de atunci nimic. Si nici atunci nu cred ca a fost el. Si eu stau ca pe ghimpi si astept sa il simt. Se pare ca dupa 18 sapt, chiar pe la 20.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Si mie mi s-a parut ieri dimineata ca simt ceva (nu fura fluturi, ce-i drept), da cre'ca fu doar imaginatia mea (sau poate era de la fasolea batuta pe care o mancasem de cu seara?!). I-am zis dr. azi si mi-a zis ca ea nu crede ca a fost bebe... poate peste vreo saptamana-doua. Am, inca, rabdare.

18+

De la nunta...

Mergi la inceput