Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 29
pepi spune:
Eu nu as putea sa tin un animal in casa, nu am avut niciodata si chiar am auzit ca pt gravide nu este tocmai indicat sa aiba prin preajma caini sau pisici.Soacramea are un canis in casa si cand merg la ea simt ca respir numai par de catel,plus ca oricat ai face curat tot e numai par peste tot.Dar cred ca o data ce te-ai obisnuit cu un animal,e foarte greu sa renunti la el.Totusi fiind vorba de un copil cred ca nu exista lucru mai important.
pepi
15+
pepi spune:
Felicitari mami07 !!!!!!! Sper sa aflu si eu cat mai curand ca nu mai am rabdare.
pepi
15+
valicutza spune:
buna fetelor,
ce mai faceti?cum se simt burticile...
eu abia astept sa merg la dr pe 27 februarie sa vedem ce mai face bebe...vin si eu in romania la sf lui martie.abia astept.
pupici dulci dulci si sarcina usoara in continuare tuturor.
13+
vreau si eu un bebitz
gabiarama spune:
Ioana 75 , multa sanatate lui Miru
.Am admirat si eu ieri micuta chinezoaica .
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
oanabbb spune:
nu vreau sa intru doamne fereste in vro polemica,fiecare isi face viata dupa bunul plac...
eu nu voi putea clar sa renunt la catelul meu...care e pe cat de mic,pe atat de ,,nenaparlitor,,.plus ca am si o femeie care va face mereu curat si va dezinfecta.bineinteles ca o vreme catelului i se va restrictiona accesul in o camera si hol...dar la apartamentul nostru care e ff mare ii va ramane suficient spatiu si lui bb!
noi avem 4 dormitoare imense ,un living fff mare...2 bai ,peste 220m2,asa ca voi gasi 20 m doar pt catel.
cred totusi ca daca nu aveam acest catel...as fi condamnat ff vehement pe oricine care mi.ar fi spus ca tine animalul in casa cu bb!asa ca va dau perfecta dreptate...iar daca as fi avut o curte...l.as fi tinut acolo,dar pt ca nu am...
oana
16+
jeni71 spune:
Ioana75
scumpa mea, am fost cam agitata in ultima vreme. In rest bine, miercuri iau rezultatele la toxo, TT si glicemie. Sanatate fetitei tale. Mai ai medical ?
Chriszta eu am facut eco morfofetala la un ecograf normal (nu 3D sau 4D) dar se poate face eco morfofetala si la eco 3D sau 4 D.
Citesc din urma sa recuperez.
Jeni
14+

nikole spune:
fetelor,voua vi se cunoaste burtica?
ca la mine nu prea...cel putin dimineata cand ma dau jos din pat, f putin se vede...i-am facut capul calendar lui al meu, a zis ca nu ma mai lasa sa vad poze pe DC pana nu ma vindec de ipohondrie
Nu deja eram eu terorizata ca nu creste bb, acu ca nici burta nu prea am, imi vine sa mor de frica....
dincolo de astea l-am simtit pe bb de 3 zile incoace tot misuna dragul de el, e o senzatie fantastica, nici nu am cuvinte...
pe 27 ajungem si noi la medic,sa vad ce-o mai spune...
vacanta Filipine
vavanta Brasil
17+
Luna1 spune:
Oana eu asa cum am spus nu condamn pe nimeni si eu as fi procedat la fel ca tine probabil. Am spus doar ca este foarte greu sa mentii conditii propice pentru bebe cu un animal in casa insa nu imposibil.
Eu sunt sigura ca fiecare va actiona cum e mai bine pentru copilul ei, doar am spus ca personal sunt fericita ca nu sunt pusa in postura asta si ca nu cred in zicalele gen "acum o suta de ani..." pentru ca atunci era si viata altfel si alimentele mai sanatoase etc.
Atat timp cat tu faci totul pentru bebele tau sa cresca intr-un mediu sanatos, clar ca nu vad de ce ai renunta la caine.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

.