Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
lorinaoo1 spune:
Mioara 

Sa petreci bine de ziua ta! Multa sanatate si tot ce e mai bine sa ti se intample tie! 

Simo dar la noul cont iti disparura si punctele? Ca parca aveai mai multe mesaje scrise. Hmmm, Dubai, ce fain
Vrem si noi poze 

Nikole hai nu mai sta in umbra ca ne e dor de tine
. Eram obisnuita sa citesc ceva de la tine cand deschideam forumul.
Alina tu cum te mai simti? Mai ai dureri si pete?
nasica de moflea
burtica
18+
Luna1 spune:
Lorina daca pe mine ma intrebai de dureri de spate (ca suntem la Aline aici de zici ca mamele noastre nu au mai vazut alte nume) sunt ok, am terminat ieri antibioticul si mai am ceva senzatii dar sunt cu sticla de apa langa mine non-stop, beau mereu. In general sunt mult mai bine, acum mai e si de la statul pe scaun 8 ore pe zi.
Voi cum va mai simtiti?
Nicoleta lasa mama kilogramele ca vezi tu ce faci cu ele dupa nastere. Ai timp sa mergi la sala, sa alergi, si te va alerga bebe de slabesti una doua.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
lorinaoo1 spune:
Claudia casa de piatra si multa intelegere intre voi, ca restul nu mai conteaza, atunci cand e iubire, nu? 
Jadi cred ca ne-ar placea cocul tau
. Si eu m-am tuns ffff scurt pt ca imi cade parul tare, tare. Dar eu m-am tuns mai sui, un pic mai inegal pe parti si acum imi pare rau
Dar creste el repede parul. Sa-ti fie de bine rasfatul la coafor 
nasica de moflea
burtica
18+
pepi spune:
Eu am fost asta vara in Grecia si sincera sa fiu nu mi s-a parut nimc spectaculos.As putea spune chiar ca mi-a placut mai mult in Turcia-ai mai multe de facut.Acum depinde in ce zona vrei sa mergi,poate pe insule e mai interesant decat pe continent.Foarte mult mi-a placut Barcelona si imprejurimile,sunt multe statiuni in jur ,pe Costa Brava si de acolo am vazut Monserrat(o manastire in genul Meteora din Grecia,dar mai frumoasa in interior) si am avut o zi de shoping in Andora(dar e drumul cam lung pana acolo).Poate in Cipru e mai frumos.Si eu vreau sa vad Dubai-ul dar cred ca Egiptul va avea prioritate.
pepi
16+
Simo78 spune:
Lorina ba da, aveam multe mesaje pe calalalt ID, dar nu se transfera.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
nicooleta27 spune:
Multumesc mult pt sprijin fetelor
, totul tine de ceva psihic, trec eu si peste, vorba voastra important este bebelul nu kg, mama lor de kg
inamikul 14+
lorinaoo1 spune:
Alina (Luna) asa e, sunteti multe Alina. Poate era la moda numele asta cand mamele noastre ne aveau in burtica
. Ma bucur ca te simti mai bine si ca te-ai imprietenit cu sticla cu apa
E mai sanatos pt rinichii tai. Si uite ca stiu de ce nu te-ai ingrasat pana acum: pai la cate incercari cu sanatatea ai fost supusa, nu e de mirare 
Si ca sa nu neglijez nicio Alina, Alina.a tu cum te mai simti?
Jadi sa-ti fie de bine resfatul la coafor. Si e important ca te simti mandra de noul tau look. Si eu m-am tuns fffff scurt inainte de sarbatori, dar acum nu-mi mai place. Am o frizura cam suie, da` las` ca-mi creste parul repede![]()
nasica de moflea
burtica
18+
lorinaoo1 spune:
Simo nasol, nu inteleg, ca doar tot tu esti, nu e altcineva in locul tau 
Nicooleta nu-ti mai face griji cu greutatea. Ia cauta tu alt motiv sa fii suparata sau mai bine cauta un motiv sa fii fericita... hmmm, stai ca am gasit eu unul - vei fi mamica 
Am trecut si eu prin faza asta, dar acum am depasit-o, chiar nu merita sa fii depresiva pt asta, mai ales cand te gandesti ce frumos va fi cu bebe in brate. Ei, si apoi ai sa dai tu jos ca doar creste bebe si ai de alergat dupa el 
![]()
nasica de moflea
burtica
18+
Kariris spune:
Buna fetelor!
Nicoleta stai linistita ca eu am luat mai mult decat tine in mai putin timp. Important e sa avem copii sanatosi ca de kg scapam noi dupa.
Si eu iau elevit si ma simt foarte bine. greturi nu am avut deloc, cred ca deja a si trecut perioada lor, insa cu somnul tot ma lupt. dorm 8 ore pe noapte minim si mai bag 2-3 ore si in timpul zilei.
Saptamana viitoare sper sa aflu si eu ce sexe au si mai scap de o grija: fac cerclaj.
Jadi cred ca o sa ma tund si eu scurt de tot. Nu ma mai vopsesc de cand am ramas si am 2 culori in cap acum si nu-mi place.
Ma duc sa mananc.
Va pup pe toate!
lachi
13+
nikole spune:
Offff mai fetelor eu nu am ce sa va spun...parca traiesc pe alta lume, nu ma pot aduna si concentra asupra a nimic...
ce sa va zic , ca am insomnii nu dorm mai mult de 4 ore din 24, sau mai rau dorm doua ore, ma trezesc dupa vreo 12 mai dorm vreo 3, si tot asa...ma simt f obosita dar nu pot adormi deloc, si daca prin absurd se intampla minunea visez fff urat si numai prostii...al meu zice ca dorm f rau f agitat, dau din picioare maini...
dicolo de toate astea, bb-ul meu a miscat acum 3 zile...l-am sitit ff clar ptr prima oara...stiti voi mai bine ce sentim. si senzatii te invadeaza eu nici nu-mi gasesc cuvintele...
merg sa mai citesc din urma ca am 5 pagini necitite si revin...
lorina001
vacanta Filipine
vavanta Brasil
16+