Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
nicooleta27 spune:
Taedi, hartiuta aia nu doar trebuie semnata de administrator, trebuie sa iei de la meciul de familie sau ginecolog o hartiuta pt ITM, trebuie anuntat acolo si nu pleci fara un numar de inregistrare. Aceste sunt niste acte prin care seful nu are voie sa te concedieze.
ELEVITUL sunt cele mai bune vitamine, contin mult calciu dar daca le suporti este bine.
Sarcina usoara
inamikul +14
oaana spune:
buna tuturor si bun venit grvidutzelor...
taedi,elevit sunt cele mai bune vitamine de pe piata,eu iau dinainte de a ramane insarcinata.
anto,sanatate multa multa.
claudia,eu m-am ingrasat la prima sarcina cu vreo 14 kg,la unsprezece luni cand am terminat de alaptat,cadeau hainele de pe mine,asa ca nu va ingrijorati ca o sa slabiti....
samurai,eu ascult clasica,cica le face tare bine la bebei,in special imi place morton si riew.
nu mi-a raspuns nimeni privitor la indemnizatie,am scris la pagina 5,nu stie nimeni?
pe toate.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
otim spune:
nicooleta27doctorul mi-a spus ca la sarcina este normal sa iei cam intre 10-16 kg ( doar creste bebe ) , desi inainte de sarcina si eu eram obsedata de " greutate " pentru ca acumulasem in doi- trei ani de la 50 kg la 80 - 90 kg , dar situatia s-a schimbat in acest moment . Hai sa avem bebei sanatosi prima data si pe urma facem noi cumva sa scapam de surplusuri , ce zici ?? In ceea ce priveste poza de pus pe forum nu prea stiu cum merge treaba , pentru si eu sunt inca incepatoare pe forum si anumite lucruri inca nu-mi sunt foarte clare , dar cu ajutorul fetelor mai vechi sunt sigura ca vom reusii sau mai avem si varianta Yahoo
taedielevit mai am doua pastile si am terminat cutia , si din "pacate " trebuie sa incep alta , la recomandarea medicului , desi mi se par a fi imense si de multe ori numai cand ma uit la ele imi stau in gat dar pentru bebe le iau zilnic , o singura zi am uitat de pastila , citeste cu mare atentie instructiunile ca sa vezi exact recomandarile . Partea buna a lucrurilor cu elevit a fost cand am fost nasa de botez si pentru ca sunt inca in perioada somnoroasa si-mi faceam probleme cum o sa rezist , am luat elevitul seara si am reusit sa stau la botez pana la ora 3 dimineata . COOOL nu ???
Pentru adeverinta ti-as recomanda totusi sa o duci , trebuie sa se ocupe cineva din firma si de personal , de exemplu de la cineva tot trebuie sa-ti dea salariul , nu ?
15 saptamani
oaana spune:
simo,merci,dar cum imi activez pm,parca mi-a spus cineva,dar eu...
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
nicooleta27 spune:
Multumesc mult OTIM, cred ca dupa nastere vom infiinta un club al grasutelor
, psihic acum sunt mult mai bine 
inamikul 14+
Luna1 spune:
Fetelor aveti dreptate, cred ca daca ne simtim bine e ok. Mie moasa mi-a zis ca-mi da voie sa ma ingras 12 kg. I-am zis ca la sarcina trecuta am avut 15 si ea cica "zi mersi ca de obicei zic doar 10 dar tu esti mai slabuta ai voie 12!" In stilul asta pot sa stau linistita ca nu ajung nici la alea zece. Bai si mananc ca apucata, Ieri mi-era pofta de supa (bleah, eu nu mancam supe niciodata, ciorbe nu mai zic!) si aseara mi-am facut cu galuscute si am mancat de zici ca mancam icre negere.
Muzicuta eu nu prea ascult in general insa ma inebunesc dupa James Blunt si Damien Rice daca ati auzit, e mai calma asa de calmant nebuniile din scafarlia mea.
Simo unde in Emirate pleci? Era cat pe ce sa va insotesc, noi cautam vacanta prin aprilie mai si aseara cat pe ce sa ma infig la Dubai, dar m-a convins sotul sa mergem mai aproape si cred ca e Grecia sau Cipru. Vedem zilele astea.
Oricum nu ma las pana nu vad Dubaiul.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by oaanasimo,merci,dar cum imi activez pm,parca mi-a spus cineva,dar eu...
oanamami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
in stanga paginii sus, intri la mesaje private si ai acolo options, si bifezi sa activezi PM.
Simona
15+
Mara/Mateipoze
Simo78 spune:
Luna parintii sotului stau intr-un oras langa Dubai. acolo sunt parca legate intre ele, nu prea realizezi cand se termina Dubai si cand incepe celalalt oras. Eu zic ca se merita vazut Dubaiul, daca nu pentru altceva, macar sa vezi ce au fost in stare sa faca din nisip! E foarte frumos. Mai ales Mega-Mall-ul, cu partia de schi. Si cladiri traditionale....In fine, mie mi-a placut foarte mult.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
nicooleta27 spune:
Sotul meu imi spune ca sunt nebuna, el vrea un bebel santos nu "aschimodie"si ca cel mai mult ar trebui sa ma preocupe fibromul nu greutatea. Cred ca are destula dreptate, acum 2 ani mi se spunea ca nu fac bebel

,,, si acum eu ma lupt cu kg in plus.
Doar mereu imi zice ca dupa nastere si alptat ma va sustine in tot ce voi dori sa fac pt slabire numai sa avem un bebel sanatos si sa se nasca cu bine.
Cu siguranta ceva se intampla cu mine

inamikul 14+
karligutza spune:
taedi si eu iau "Elevit" si ma simt excelent... am luat o cutie (30 zile) incepand cu saptamana a 7-a, dupa care mi s-au dat "Centrum Materna" insa m-am simtit muuuuult muuuult mai bine cu ELEVIT, drept pentru care i-am spus doctorului si mi-a dat din nou Elevit... acusica termin iar cutia si ajung si la consultatie (ca sunt programata la fix... cand se termina vitaminele, hop si consultatia
). Iar cum zicea otim intr-adevar sunt mari si pot sta in gat, dar se pot rupe in 2, 3, 4 bucatele mai mici care se duc ca pe apa
...
eu nu inteleg cum de nu va puteti imaginati cocul lui jadi ![]()

doar azi s-a tuns asa de scurt precum ne descria
; jadi sa-ti fie de bine cu noua tunsoare si sa faci neaparat o poza cu cocul minune ca uite ca nu le vine a crede fetelor 

.
LADY samurai ai mare chef de muzica dupa cum se observa... vrei sa stii pentru tine sau pentru ce i-ar face bine bebelui? mie una imi plac multi interpreti sau formatii printre care: Budha Bar, Vaya con Dios, Freddie Mercury, Beatles, Kayah & Goran Bregovic, "some" musique francaise, "sometimes" dar numai in masina la drum lung si la maxim RAMSTEIN, Tina Turner, Shakira, Vangelis si alte muzice relaxxxxxatee... siii... cam atat imi vine in cap acum... ah si am o melodie preferata: Nina & Kim Wilde cu "Anyplace, anywhere, anytime" tot in masina si la maxim!
sa nu ziceti ca sunt "sisi" pentru ca eu ascult muzica in functie de ce fac sau cum ma simt... asa incat cum zicea cineva pe aici, cateodata n-am chef deloc de muzica, alteori innebunesc vecinii
lol (eh, nu chiar... ii innebunesc la orele permise
)
pupici si dau o fuga pana la manichiura... ma intorc repede, sa fiti cuminti! 
karligutza,
sapt.20