Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lorina ei nu pot sti 100% ca sunt tot eu. stiti voi pentru ca ati ajuns sa imi cunoasteti stilul de scris. Dar nu poti deschide alt cont cu aceeasi adresa de mail. De ex. celalalt nick era cu adresa de pe yahoo, asta este cu adresa de pe hotmail. Dar nu-i bai, nu ma deranjeaza!

off off off topic: de ce nu votati subiectul? eu tot timul ii dau foarte bun, pentru ca imi place sa vorbesc cu voi si am aflat raspunsuri la multe intrebari, ba chiar pot spune ca imi sunteti prietene.

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor tot citind eu pe la mamici de ian-feb (care aproape au nascut toate) si care povestesc cum se simt dupa nastere (naturale si cezariene), povestesc cum e cu alaptatul asta fir'ar sa fie, avand si experienta nasterii naturale si m-am documentat si cum e cu cezariana, m-am hotarat: eu nu mai nasc! Pana nu se inventeaza ceva care sa nu implice ace, taieturi si nimic invaziv eu pe al meu il tin in burta,na!

Se mai baga cineva?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

De unde se voteaza, ca am uitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

a...vad ca vorbeati de kg...eu tare ma rog sa pun vreo 15 kg si sa dau jos vreo 5 doar...da pauza vad, pana acum am luat doar un kg in greutate.
sincer as vrea sa ma ingras , sunt f slaba, am niste picioare de parca merg in maini, o femeie trebuie sa fie usor plinuta, sa aiba forme...si apoi daca te tii de un program de fitness adecavat,poti avea forme proportionate,muschi tantosi, poti avea forme f frumoase.
Bine, eu vizualizez si locurile unde mi-as dori sa se puna acele kg mult asteptate, dar asta nu mai depinde de mine....

cat despre muzica, eu in ultimul timp am ascultat numai bosanova si samba...si al meu asculta muzica romaneasca...SISTEM, DJ PROJECT...dar pe el nu-l punem la socoteala...

tot mai am doua pagini de citit, am fugit!

vacanta Filipine
vavanta Brasil
16+

Mergi la inceput

Subscriu! Ma razgandesc mereu ba natural ba cezariana!
Natural...am fisuri anale...si pe langa o nastere is floare la ureche, dar doamen ce ma dor pana la lacrimi!

Cezariana...e o operatie totusi.

Aseara l-am annuntat pe iubi ca pana nu se ajunge la o cale de mijloc eu il tin in burta!

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

De unde se voteaza, ca am uitat?

sus, deasupra primului post, pe fiecare pagina, evalueaza subiect

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Salut fetelor.
Ma numesc Cristina sunt din Brasov si sunt o burtica de 16 saptamani.
Ceea ce vroiam eu sa va intreb este cum procedati ca sa discutati intre voi? Postati anunturile la rand si cine este interesat de subiect va raspunde?
Sau aveti capotole specializate?
O mamica a zis ca m-a gasit la pagina 13 dar eu nu m-am descurcat sa ma gasesc.
Va pup si sarcina usoara.
Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor cand va puneti si voi poze cu burticile???

Luna, neaparat sa faci multe poze in Grecia sau Cipru, si sa ne arati si noua...offf, cand am sa ajung sa vad si eu tara aia?(de Grecia zic...)
veti avea o vacanta super sunt sigura...cand vreti sa plecati?

vacanta Filipine
vavanta Brasil
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Fetelor de ce nu incercati epidurala? A-ti vazut-o pe Sanda Ladosi, eu zic ca merita.
O sa vb cu medicul, el tot ma bate la cap cu cezariana datorita fibromului dar eu optez pt epidurala.
Ce ziceti?
Important este sa ajungem noi la nastre ca vedem noi atunci ce va fi.
Lorinaoo1,Iachione multumesc mult fetelor

inamikul 14+

Mergi la inceput

Simo votat.

Fetelor lasand gluma la o parte eu clar nici nu-mi pun problema cezarienei la cerere (daca nu se recomanda, adica) din simplu motiv ca e o taietura mult mai serioasa decat o epizotomie. Insa sincer nu mi-e draga nici aia. Si stiti cum e ,am vazut cazuri in care cu epizotimie stateau fetele in fund de a doua zi, zburdau nu aveau treaba, iar eu am suferit o gramada. Adica sincer am perioade cand sunt "brave" si zic "lasa dom'ne ca doar e ok, am mai facut-o o data" insa zile ca azi cand cred ca daca imi arata cineva doar un ac incep sa plang. Poate e si de la cate ace am vazut in ultimul timp. Ce bine ar fi sa putem sa-i teleportam afara pe bebei.

Nikole voi face poze. Plecam in mai la inceput cred, probabil va ramane Cipru ca au socrii un apartament acolo si am iesi mai ieftin.
Tara mea preferata e Spania totusi. Barcelona si insulele. Mmmmmm! Dar am zis sa mai vad si alte locuri.

Cristina e simplu, apesi raspunde la subiect |(aici la noi, dupa ce citesti ultimul post) si poti scrie ce doresti. Poti sa ne povestesti experientele tale, sau sa ne dai sfaturi sau sa intrebi tot ce doresti sa afli.

Mergi la inceput