Companii aeriene low-cost
Raspunsuri - Pagina 13
Letitia1 spune:
la celelalte companii am inteles de la sot camincarea e inclusa in pret mai ales la zborurile lungi nu la cele de o ora.
Ba si la zborurile sub o ora, la companiile normale (nu cele low cost)ti se da macar un sandwich si un suc/apa. Eu zbor cu Taromul din UK la Buc si de la Buc la Iasi - zbor de 50 minute in care ni se da sandwich-ul respectiv. Cu low costul n-am fost ca am auzit ca au intirzieri mari si nici macar nu catadixesc sa-si ceara scuze dupa aia (ca si cum ar mai conta dupa ce ai 6 ore intirziere).
Natasa spune:
Eu n-am zburat decit cu Sky Europe (dintre companiile low-cost) si a fost totul absolut perfect. S-au incadrat in orar, avionul era nou si foarte curat, iar daca vroiai puteai sa-ti cumperi ceva de mincare fara sa simti ca saracesti. SIncera sa fiu, nu sint cu nimic sub Tarom, iar pe mincarea aia la casoleta ma pot lipsi bucuroasa, daca asta inseamna o economie de sute de euro.
Letitia1 spune:
Natasa, poti intr-adevar cind cumperi biletele, sa ceri fara mincare si am inteles ca e o economie destul de substantiala. Mai ales ca, de exemplu, zborul din uk la buc este sub 3 ore. Stii ca nu e o idee rea, mai ales ca nici mie nu-mi place mincarea din caserola.
nicole2005 spune:
Aveti idee cine a zburat cu Ryanair iti da voie cu carut de bebe la bord sau il baga la bagaj de cala?
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
Dantje spune:
[/quote]
KLM (in consortiu cu Air France) si Swiss Air sunt cele mai apreciate companii aeriene din Europa alaturi de British. Pentru siguranta, confort, servicii, si orice altceva.
Diferenta dintre o companie consacrata si una low cost este precum diferenta dintre un hotel de 5 stele si un motel de o stea. Hai doua.
[/quote]
Acu'e foarte important si de catre cine sunt apreciati.Am zburat o singura data cu Swiss, si va fi si ultima.La cat am platit pe bilete Amsterdam-Bucuresti, nu spun ca trebuia sa ne duca cu ricsa pana in Bucuresti dar la fiecare 2 ore si cate un masaj ar fi trebuit.Nu am primit o cafea in avion, sendwich-urile erau de varsta mea....si la niste preturi uriase....deci...bleahh, si uitam plus intarzierile...
Dantje & Martijn & Hannah
roxanaz spune:
Amethyst
Trimis la - 22/07/2008 : 10:50:29
--------------------------------------------------------------------------------
As avea nevoie de parerea voastra pentru ca am auzit lucruri negative despre companiile low-cost. Eu nu am zburat pana acum decat cu liniile altor companii obisnuite.
Vom merge cu copilul intr-o vacanta si nu as vrea sa fie intarzieri nejustificate sau zboruri anulate dar as dori ceva mai ieftin...
Apoi cand am cautat zboruri (si inca cu cateva luni inainte) am avut surpriza sa constat ca pretul de la Blueair se diferentiaza cu putin de cel de la Tarom si este chiar mai mare decat la o alta companie care nu are un zbor direct ce-i drept.
Chiar nu stiu ce sa aleg, daca ati zburat cu vreo companie low-cost si ati fost multumiti, va rog sa scrieti aici.
Dezavantaje ar fi, am inteles, la nr. de kg pe care le putem avea? Ce alte dezavantaje mai sunt in comparatie cu celelalte companii?
tatiana87 spune:
eu am zburat in mai si iunie din Arad, cu Ryanair la Milano...pot sa spunn ca totul a fost foarte bine; avioane curate, plecare si aterizare la timp, pretul biletului la dus 20 euro la intors 10 euro; e adevarat ca nu am primit mancare dar la banii astia nici n-as fi avut pretentie..,pentru cine dorea se putea cumpara din avion.
din pacate au fost ceva neintelegeri si am auzit ca nu mai zboara de la Arad, dar au zbor din Constanta; e o companie buna am citit ca ar fi nr.1 in Europa la low-cost.
ai dreptul la un bagaj de mana de 10 kg; bagajul la cala se plateste separat.
Amethyst spune:
roxana, si pe mine ma intereseaza cum a fost cu easyjet. ai luat biletul online de pe site-ul lor?
mersi
roxanaz spune:
asaaa, scuze, uite ca ieri nu am mai apucat sa scriu.
Amethyst, da, am luat biletele online de la EasyJet, fara nici o problema, le-am si schimbat odata, totul ff bine. zborul foarte bun, mancare si bautura la preturi acceptabile. aeronava mare, nu amavut absolut deloc intarzieri, chiar am ajuns cu 10 minute mai devreme de fiecare data. este singurul low cost care mai zboara de pe Otopeni.
cu blue-air tot asa a fost intotdeauna ok, nu am prea avut nici intarzieri nici probleme la zbor.
cei de la Jetran au avioanele cele mai vechi dni cate imi pare mie (mcdouglas din cele mari, de 180 locuri) dar din cate stiu ei sunt folositi de marii tur operatori de Turcia doar ptr excursiile organizate.
nu mai stiu ce sa zic... intreaba-ma tu te rog daca mai e ceva.
Roxana
Amethyst spune:
cred ca o sa aleg si eu easyjet, mi-e teama insa ca o sa faca bebe panarama fiindca se zboara noaptea si ma indoiesc ca o sa doarma fara probleme, sper sa nu ma injure toti calatorii
si eu o sa iau tot de pe site bilete, dar vreau sa stiu daca la check-in e tot ca la companiile normale, poti sa soliciti locuri mai in spate, ceva de genul asta?
sunt tot doua randuri cu cate 3 locuri?