Comori de nov-dec 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Alex iar mi-a intrat in faza tipaturilor si facutului urat. E cu du-te vino treaba asta. Cand o lasa mai moale si zic ca s-a cumintit, cand o ia iar din loc de zici ca a trait in padure departe de pariti si reguli. Nu-s de ce face de regula fazele astea dimineata si cu precadere daca vorbesc la telefon. Nu mai pot vorbi aproape deloc din cauza lui fara sa nu se declanseze o criza. Vrea el motz sa vorbeasca cu oricine vorbesc si eu. Degeaba ii dau sa vorbeasca si lui, nuuu, el vrea sa vorbeasca numai el. Dupa ce ii mai iau telefonul sa-mi termi nsi eu discutia incepe schelalaitul si vartejul de nervi de oricum nu pot vorbi la telefon din cauza zgomotului. Azi dimineata vorbeam si eu cu cumnata-mea si upa ce mi-a facut circ si l-am dus sus la el i ncamera, pe la 1 ma suna taica-su. De-abia apuc sa schimb doua vorbe cu el, ca Alex face iar urat sa-i dau lui telefonul de-a ajuns sa-m pocneasca si una peste fatza. Am inchis fara sa-i mai dau si lui sa vorbeasca si dus a fost la cuclare (oricum ne pregateam sa mergem la culcare). Si-uite-asa mi-am pus amandoi flacaii acum la culcare.

Am fost afara azi si-am facut un om de zapada, am curatat aleea eheee caci a nins superb, dar imedat a inceput sa se topeasca caci afara e cald. Sa speram ca scapam si noi de ger si incep si eu sa-m ireiau vizitele afara cu copiii ca destul am chiulit toata iarna de la iesit afara si mititeii manadoi ravnesc dupa iesit afara la aer curat.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, am reusit sa mai pun si eu niste poze mai noi, daca vreti sa ne vedeti

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ptiuu, mare pishicher Vladut! Are gurita plina de dintisori, nu mai spun de figurile cu care vrea sa le impresioneze pe fetite, e direct rau baiatu' asta .
Si ce tatic model: ii da sa pape, il spala la fund, il duce la oala si sta cu el. Al meu sot cateodata am impresia ca vine doar in vizita la copiii lui . Cu alex hai sa zicem ca mai pune mana pe ceva, ii mai da cateodata sa pape, dar in privinta lui Adrian... sunt zile uneori cand nu primeste decat un pupic pe frunte de la el, ce sa mai zic ca nu l-a vazut niciodata la baita/masaj in aproape cinci luni, ca il ia in brate doar cand il pun eu pentru ca am treaba.
Uff, ca-mi dadu naduful pe-afara... ce sa facem, unii tatici sunt anti-talent

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Try,cand era Robert mai mititel,nici sotul meu nu prea se baga la multe chestii.Se temea sa nu-i faca rau. Poate aceeasi nesiguranta o are si sotul tau in privinta lui Adrian. Cand o sa mai creasca si or sa fie intre ei barbatii ai sa vezi ca se va descurca mult mai bine.

Aime,pupam zambaretul.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Aime, sa-ti traiasca frumusetea de flacau. Imi plac zulufii, dintisorii si ochisorii. Parca l-am vazut pe al meu Razvan in poze cand alerga in puta goala prin casa si se juca. Pupici pentru voi!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - Sa-ti traiasca baietii! Esti tare fericita cu ei, sunt sigura!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aime, pozele ingol sunt mortale, cu apara el mingea...e asa un scumpic vladutul tau si un zambaretz...o sa moara fetele dupa el...si blondin si frumushel foc

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

La multi ani,Danette!
sa fii sanatoasa,implinita,iubita si fericita

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Multumim fetele ptr cuvintele frumoase,am baiat mare ,nici nu-mi vine sa cred ca deja face la wc,ca vorbeste si ca nu mai e bebe mic...asa vad cum trec anii...
Da,tati e destul de implicat, try,in tot ceea ce-l priveste pe pui,de fapt asa a fost de la bun inceput...si sunt f mandra de baietii mei,cum a zis si miria
Fug "pe plantatie" vb unui coleg

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor.
Aime, sa-ti traiasca Vladutz, s-a facut un adevarat barbatel de cand nu l-am mai vazut...dar tot duuulllceee a ramas...
BTW....am incercat acum o luna sa pun si eu niste poze cu Bia de la baitza si cei de la webshots m-au atentionat ca mi-au scos pozele in care se vedea fetita prea mult (pozele din picioare), si chiar m-am gandit ca nu e rea ideea....si acum vad ca si Vladut si Paulica (pe care-l pupam dulce) au poze in care se vad in toata splendoarea lor, ca sa zic asa (si care mie personal mi se par nemaipomenit de frumoase, sunt copii la urma urmei si eu nu-s dusa cu capu'). Oare si-au schimbat politica intre timp sau a fost o intamplare la mine...sau se iau numai de fetite? Voi stiti ceva?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput