Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 28
mariussimiuc spune:
Daaa...e un frigggg...Si eu m-am imbracat atat de subtire...Dimineata mi s-a parut a fi cald. 
Miha 
try spune:
Si la noi ninge ca-n povesti. Azi imi propun sa ies cu prichindei iafara, sa vad daca ma pot tine de cuvant. Nici nu-mi mai aduc aminte cand am iesit cu ei afara sara sa fiu nevoita, doar asa de dragul lor. Iar lu ialex ii place la nebunie.
Mie mi se par prea mari copilasii nsotri sa mai bea lapte in pat noaptea, ce sa ma izic sa bea din biberon. Alex bea din cana fara probleme (ceai, n ualpte ca de lapte s-a lecuit, dar cred ca incepem un program de "iubit" laptele din nou), e chestie doar de exercitiu. Iar ei beau lapte din biberon in pat sua sug din suzeta pentru ca n usti ualtfel cum. Noi trebuie sa-i invatam sa se dezvete, ca sa zic asa. cum spunea si Aime, Vladut si-aduce aminte de bub doar la culcare, el asociaza mersul la nani cu pijamalele si suzeta. Daca i-o scoti o sa fie paote bulversat cateva seri, dar apoi se va obisnui cu noul statut. Parerea mea e ca ei sunt mai flexibili la schimbari decat ne imaginam noi.
Nu mai stiu cine zicea de pampers noaptea cu copilu' care bea 1-2 bibe de lapte seara la culcare. Da, si asta e o cauza, la noi uite cum s-a intamplat. De la incalzirea asta, aerul in casa e destul de uscat (noi avem cititor de umiditate - ca nu stiu cum sa-i spun altfel) si noi avem o sticla cu apa pe noptiera sa bem cand ne e sete noaptea (sotul face asta regulat, dar eu acum beau apa noaptea din cauza ca alaptez si simt nevoia, alfel e un ma sculam noaptea pt. apa) si s-a gandit consoarta sa-i dea lui alex canutza de apa noaptea langa el ca daca i se face sete sa bea si el. Normal ca alex bea (e ca o rata, daca-i dai canuta se pune pe ea si-o termina) si in 2 dati din 3 copilu' se scula dimineata facut pisu pe el, adica ii iesea si din pampers de mult ce facea pipi. Asa ca i-am scos canuta de apa noaptea. A vociferat in cateva seri ca de ce nu-i dau apa cu el in pat, dar s-a conformat dupa ce i-am spus ca nu se bea apa noaptea, ca ne lovim cu canuta ca etc. Si de atunci sunt doar accidente diminetile in care face pisu in pampers inainte sa ajunga la olita.
Daca vreti sa-i dezvatati si de pampersul de naoptea, puneti-i sa faca pisu inainte de culcare. Mai ales daca fac baita inainte de culcare e aproape imposibil ca micutii sa nu simta nevoia sa faca pisu. Si primul lucru dupa cese scoala e sa fie pusi la oala iar sa se invete sa tina un pic imediat dupa ce se scoala.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by try
Mai ales daca fac baita inainte de culcare e aproape imposibil ca micutii sa nu simta nevoia sa faca pisu.
Primul lucru,cand il bag pe Robert in cada,cadita sau chiuveta e sa faca pipi. Miha

roserb spune:
Am uitat sa va zic ceva nostim: noua pasiune a lui Mihnea e sa i se spuna povesti la culcare , are preferinte si de obicei vrea Scufita Rosie, Capra cu trei iezi sau Cei trei purcelusi! Azi de dimineata s-a trezit si m-a rugat sa-i spun poveste
. Eu , normal, ma pregateam de servici , trebuia sa o scol/imbtrac pe Bia de gradinita si i-am spus sa astepte un pic. Dupa ce am imbracat-o pe ea, s-a dus langa patul lui si , pentru ca a rugat-o sa-i spuna Scufita Rosie, ea i-a inventat pe loc si i-a spus doua povestioare cu ea, el si lupul (deh, omul vroia cu lup
), timp in care el, care face mofturi la laptele de dimineata , l-a baut pe tot si a ascultat-o vrajit. Erau asa draguti, mi-a crescut inima.(Eu am ascultat de pe hol, ca ma dadusera afara!) Deci, am inlocuitor-povestitor!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
mariussimiuc spune:
Roxana,super!
Cred ca erau asa de scumpi...
Robert al meu nu vrea povesti seara la culcare,vrea sa calculeze meyyy...Isi ia "coiul maie"
(calculatorul mare) si "coiul mic" (cu accent apasat pe ultimul C )
si se pune pe calculat. 
Miha 
dama spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Robert al meu nu vrea povesti seara la culcare,vrea sa calculeze meyyy...Isi ia "coiul maie"(calculatorul mare) si "coiul mic" (cu accent apasat pe ultimul C )
si se pune pe calculat. [pk

tare, Miha. Noroc ca are baiatul 2 "coaie"? (asta e pluralul?) sa poata calcula mai bine.Mami de David (18.11.04)
dama spune:
Roxana, ce fericire pe tine, te-ai scos. Cred ca erau numai buni de filmat in toiul povestii si Mihnea bandu-si tacticos laptele. ce surioara buna are.
Mai, noi cu laptele de noaptea nu mai avem probleme de multa multa vreme, David a renuntat de buna voie si nesilit de nimeni. Acum are 2 cani mari si late pe zi, cu mici exceptii, iar seara nimic dupa spalatul pe dinti. Dar in schimb nu se lasa de suzeta noaptea si el o asociaza cu pijamaua si cu mersul la nani, desi stiu sigur ca noapte dupa ce adoarme nu o mai tine in gura. Si de vina cine e? eu bineinteles ca nu imi suficient curaj sa i-o scot dintr-odata.
Azi a reusit performanta de a nu face pipilic pe el timp de vreo 2 ore cat am stat afara, fara scutec. cand am plecat de acasa i-am spus ca nu-i pun scutec si sa nu faca pipi pe el, ci daca il trece sa-mi zica ca gasim noi unde sa facem. Si i-am mai zis si ca toti copiii care vin la locul de joaca nu au scutec pe ei si nu fac nici pe ei. Cred ca i-a intrat in capusor, ca pana acasa (desi plecasem inarmata cu schimburi si alte alea) nu a facut deloc.
Mami de David (18.11.04)
aime spune:
quote:
Originally posted by aime
cum e in Bucuresti?
indraznesc sa mai intreb o data...ninge, viscoleste??? sau o fi bun drumul, ca la noi e jale, daca o tine asa pana dimineata, nush cum mai plecam la serviciu, ca deja ingheata...
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
try
adrienutul ,ma bucur din suflet ca sunteti bine sanatosi
roserbina, sunt tare dragutzei copilashii tai
...si bia ca e asa rabdatoare...pe alex daca-l pune ruxi sa-i zica o poveste ii spune...o fost odata....3 cuvinte...sfarsit
si ea se enerveaza si zice anduuuu...povececeeeee
...
miha, robert
cred ca e mortal cu calculatoarele lui
am ras cu lacrimi...ruxi zice "am pins futuiu"...si fuge cu plasa de fluturi prin casa![]()
si mai spune ca herra, o catelusa boxer cu care se joaca ea...are pulici
...hai ca poate-mi iau avertisment, sa vedem daca mai rad atunci![]()
dama, felicitari puiutului
care nu a facut pipilica cat atis tat afara...
va pup pe toate si pe copilashi
o seara placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
diana2004 spune:
Andreap ,am aflat ca s-au intilnit copiii ,din pacate nu ne vedem in we ca plecam miine la Sinaia
!