Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 30
aime spune:
Eveline, multumim
si noi
-am iubita Bia, eu am cont pe yahoo photos si nu m-au restrictionat niciodata, pe webshots da, mi-au atras atentia si la pozele de la botez.
eveline spune:
DANETTE LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita...sa te bucuri alaturi de cei dragi si sa ai parte de impliniri!
Ana si Bianca-iubita
roserb spune:
Dana, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Miha,Monica,

am murit de ras de calculatoarele si fluturasii vostri.
Aime,Vladut e un dulce si un vesel, si mi se pare ca a capatat o alura de baietel mare de cand nu ni l-ai mai aratat!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Dana! Sa fii sanatoasa si fericita!
Miha 
Otiliav spune:
Dana,
sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa si sa ai multa rabdare cu Iris cea nazbatioasa!
Acum am realizat ca tu si Iris aveti aceeasi data de nastere
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
roserb spune:
Aime, stai linistita, la Bucuresti nu ninge si nici nu sunt sanse, doar bate vantul si e frig. am inteles ca mai jos de Valea Prahovei nu o sa fie ninsoare. Drum bun sotzului!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
dama spune:
Aime, ti-am vazut frumosul de aseara, dar nu am mai avut puterea sa postez. O fac acum pt ca am revazut pozicile. Sa-ti traiasca flacaul, e un frumos si are un zambet care "agata", sigur va avea mare trecere la fete.
baitelul scump.
Try, si in cazul nostru tati e un antitalent, si daca nu l-as mai pune eu sa-i mai o baita, sau sa-l imbrace sau sa-i dea sa pape lui David nu ar face-o de la el putere. Dar in schimb el e foarte rabdator cu David si nu ii cere prea multe, asa cum fac eu. El il ia cu vorba buna, pe cand mie imi sare tandara imediat...deci e bun si tati la altele. In plus, ei se inteleg bine cand e vorba de joaca, lucru pe care eu nu prea stiu sa-l fac, desi sunt obligata zilnic sa-l fac, dar in mod mai instructiv, nu de amuzament. Dar sa ne traiasca si sa fie sanatosi, ca sunt ai nostri.
Dana, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti dragi tie.
Monica, merci pt raspunsul legat de colacel...tot nu m-am dumirit...chestia e ca i-as lua ca ma gandesc ca pipi il face usor fara colacel, dar kkuta nu vrea, probabil ca nu sta destul de confortabil.
Gata, acum plecam sa hoinarim ca trage de mine de numa'.
Mami de David (18.11.04)
danette spune:
Dragele mele, va multumesc mult mult pentru urari. Pupici
tuturor.
Aime, l-am vazut pe Vladut, este un scump si jumatate. Mortal in pozele cu fundu gol..
bits spune:
Dana la multi ani si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!
Aimee eu nu pot sa vad pozele
,nu-s de ce!le-ai trecut pe privat?
Try si Ken face exact la fel,cred ca asa fac toti copii la un mom dat.
eu mi-s trista caci Amon are hernie ombilicala.am fost astazi cu el la doctor si cica se retrage singura in 6-8 luni.abia la 1 an daca nu s-a retras se poate pune probl operarii.
daca tot e vb de perle sa va povestesc ce mi-a scos din guritza fii-miu ieri:faceam macaroane cu nuca si mai bagam cate un miez de nuca in gura la care Ken"mama ce papi?" eu ii spun nuci si il intreb daca vrea la care el"Kenzo nu papa buci!".am ras de una singura si mi-am dat seama ca de acum am sa am parte de mai multe perlute asa ca ma apuc de notat.