Barbati morocanosi - cum ii "descuiati'?
Raspunsuri - Pagina 5
ema10 spune:
Dragelor, in materie de ne-comunicare, sotul meu e campion! Si nu de azi, de ieri, ci de 12 ani nesfarsiti. Am frunzarit cele 4 pag ale forumului si am punctat cam tot ce poate fi mai negativ. Acum cand scriu...zambesc. Cam tot ce ati patit si altele muult mai crunte am gasit in acesti 12 ani.
Presupun insa ca nu aveti nevoie de "Vai, ce mi s-antamplat...", asa ca va voi spune ce am incercat eu si a mers :). In primul rand, am depus un permanent (dar permanent!) efort de a arata bine in orice situatie. Indiferent daca au fost sau n-au fost bani, daca a marait sau comentat, sau n-a fost de acord, daca tocmai aveam rate, daca m-a certat etc., mi-am cumparat haine si mai ales podoabe (pt cap). Iar la cumparaturi, sunt spaima vanzatoarelor: stiind cat de critic este, intorc lucrul pe toate, dar pe toate fetele si nu cumpar niciodata decat la a doua sau a treia vedere. La fel sunt cu coafezele si croitoresele. Culmea este ca eu sunt putin pretentioasa, dar am incercat sa ma adaptez. Apoi, daca tot am bagat de seama ca nu il intereseaza mancarea (nu in sensul ca mananca ce gatesc, dimpotriva: indiferent ce gatesc, se duce direct la frigider si isi ia altceva), nu m-am mai straduit. Treaba lui! Nu merita sa-l laudati! Laudati-va pe voi in fata lui! Si mai ales laudati copilul care seamana neaparat! cu el. Si am mai facut ceva. Cel mai important demers! Am mers in fiecare duminica la biserica. Sa invete de la altii ca in viata e bine sa fi bun, nu rau. Intre timp am aflat ca din copilarie i se trage atitudinea asta negativista, dar n-am prea stiut ce sa fac cu ac informatie, asa ca nu m-a ajutat prea tare. Mersul la biserica, merita sa-l incercati.
Succese!
cristiama spune:
Acu o sa intreb si eu:
- Ce are mersul la biserca cu sotul morocanos? Ca doar nu incepe sa vorbeasca in biserica. Sau il apuca brusc vorbitul in drum spre casa?
Am si eu "morocanosul" meu de vre-o 10 ani. Dupa o vreme mi-a spus ca nu prea vorbeste ca nu i se pare ca are lucruri interesante de zis! Despre nici un subiect?
E un barbat destept, realizat profesional, cu preocupari intelectuale, citeste mult si divers si nu are nimic de zis???
Eh, acum mai vorbeste, rar din proprie initiativa si numai daca e vre-un subiect care il pasioneaza, dar are ceva de zis cam la orice altceva.
PS: incerc si eu acum varianta cu cumparat lucruri pt mine, ca tot sunt reduceri. Cred ca o sa vorbeasca singur cand vede cat am cheltuit!