Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 22
madau spune:
Off topic : Catutza au venit hainutele..sa-mi spui ce ai avut tu ca m-am cam incurcat in ele
(hanoracul, fustitele, helancile si bluzitele cu maneca scurta nu?)
Fetelor..scuze ptr off topic, era urgent
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Intrebare: mai e vreun copil care nu bea decat ceai? Si cat pe zi?
Ilinca vrea doar ceai de fragutze si bea cam 250 ml. Apa e otrava
Acum nu-mi fac probleme, dar la vara ce-o face?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Nati e pe invers, bea doar apa. Cantitatea - variaza de la 1 zi la alta, sa zic tot vreo 250?
mandyksch spune:
Io sunt tare suparata...Kriszti plange cand mergem seara dupa el sa il ducem acasa
. Plange si face crize de nervi. Va dati seama ce bine ma simt
. Ii place asa de mult la bunici ca nu mai vrea acasa. Nu stiu ce sa ma fac cu el...oare ce facea daca il luam acasa numai in week-end.
Dintisori avem 8 si patru maselute, asta de o buna bucata de vreme.Mai pregateste el ceva, ca e tare balos si isi freaca gingiutele. Baita cam la 2 zile, spalat cap o data pe saptamana.
Sanatate la bebei bolnaviori si distractie placuta la fetele care merg in mini concedii...eu lucrez si maine, asa ca nu pot sa spun decat ca va invidiez sincer.
Edit: Kriszti bea apa.A avut el o perioada lunga de Baby Tea, dar acum bea apa plata, vreo 200-250 ml pe zi.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
canuta-om-sucit spune:
Salutare si de la noi!
Anda, multa sanatate lui Nichita!
O scoateti voi la capat pana la urma.
Lavi, petrecere frumoasa, spor la
si 

Dimitrie are 8 dinti si 4 masele.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
pitic-03 spune:
Buna fetele!
ANDA:multa ,multa putere si rabdare!va fi bine!mie la 3 ani mi-au scos si polipii si amigdalele si sunt bine mersi acu.Sunt interventii usoare dar daca nu-s facute la timp..Efoarte important ca esti hotarita .Sanatate multa tie si puiului!
Tudor bea numai apa, cam 250-300ml/zi.
Noi am facut vaccinul(priorix) pe 14.A facut febra ieri 38,5(i-am redus-o cu novocalmin sup), azi dimineata 38(redusa cu panadol alternat cu nurofen;sper sa fie asta reactia la el, sa nu apara si bube sau alte..)
Stiti ce mi-a zis dr ped?Ca e cam incercanat.Adica sa-i modific(eu)orarul de somn-adica sa nu-l mai las sa doarma de la 13 pina la 16,30-17 ci numai pina la max 15,30;apoi seara la 22,30 cica e super tarziu , sa-l culc la 21,30 max
Am incurcat-o!
Baita facem cu scandal (pt ca numai vrea sa stea in fundulet in cada, umbla toata cada in picioare) o zi da , una nu.La vara 3 dusuri/zi
PITIC
6
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
alexandrina spune:
Piticule, sunt curioasa ce-ar zice pediatrul tau despre baietul meu, despre care am eu impresia ca are cearcane. Adica e mai vinetie pielea de sub ochii. Eu cum sa-i schimb programul de somn, ca el doarme de amiaza ca al tau, si seara il culc intre 8 si 9.
Cu asta va salut si eu respectuos si ma retrag de pe forum pana vin cu vesti mai bune, ca pe gasca de octombrie am ratat-o din pacate.
Ma gandesc cu drag totusi la toate gravidele sa aveti sarcini usoare.
Si mamicilor, incepand cu Anda, multa sanatate si rabdare. Sunteti de admirat.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Madutza10 spune:
Salut !!
Acu am reusit sa scriu si eu ,azi am fost plecata sa platesc facturi ,cumparaturi ,apoi am facut mincare ..
Am reusit sa ducem kk pt analize ,sint gata abia miercuri ,iar urocultura alta data ca azi n-a vrut deloc sa faca pishu' in punguta ,asa am patit si-n spital ,a stat cu punga 5 ore si nu putea sau nu vroia sa faca dar urgent era kk ,ca inca face cu mucus si miroase urat !
Lichide bea cam un litru pe zi ,ceai sau apa ,e setila rau ,nici nu stiu daca-i bine cu atitea lichide ,bea ceai de fenicul si musetel granulat sau baby calm si apa din belsug
Din motive de mama fraiera ,nu mai plec la munte ,ma tot gindesc de aseara cum sa-l las acasa iar eu sa ma plimb ,sa ma distrez ,stiu ca's idioata ,ca era doar o seara dar nu pot pleca fara el iar pe vremea asta nu-l iau cu noi ,asa ca ramanem acasa:(((
M-am cerat si cu tati petema asta dar pina la urma l-am convins sa mergem cu alta ocazie ,am dat vine pe vreme ,ca ar ploua la munte ,ca ar trebui sa stam doar in hotel ,vrajeli d'astea:))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
canuta-om-sucit spune:
Pacat mai Madutza!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
crissy77 spune:
Mai dau si eu pe aici, nu de alta, dar stim noi ce patesc fetele care nu semneaza condica![]()
Sa raspund la poll-uri:
- avem 8 dinti, o masea intreaga si inca 3 colturi;
- Elise bea apa si suc. Ceai nu i-am mai facut de mult, dar il bea si pe ala. Maxim 200 ml / zi;
- baita: 1 data/sapt pe cap, iar pe corp la 2-3 zile.
Eu: lipsa o masea si inca o extractie saptamana viitoare
. Asa-mi tre'be daca nu merg la timp.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.