Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Anda, nu pot sa cred!!! Ce abordare e asta din partea medicilor! Te inteleg, imi vine mie sa plang numai cand ma gandesc .... Tin pumnii si ma voi ruga pentru voi sa rezolvati repede, ca nu se mai poate asa!
Sanatate infinita lui Nic si tie muuuuuuuulta putere !!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Repejor acu' de dimineata ca apoi am o groaza de treaba, maine e cununia verisoarei mele, asa ca vine la mine azi s-o ajut la aperitive, bla, bla...apoi vreau sa ajung si prin oras sa-mi iau ceva de imbracat.

Anda santate multa lui Nic si tie multa putere. Sper sa reveniti cu vesti bune

Cuscra drum bun si petrecere frumoasa! Plecam si noi dar sapt viitoare cred..insa cu tot cu copil

Dordia io zic sa te duci sa stai de vb cu patroana, nu de alta dar sa nu ai vreo surpriza neplacuta, macar sa stii e alba sau neagra. Pupici Stefanelului, mi-e tare dor de voi

Catutza inca n-a sosit comanda, merg azi la posta sa intreb, apoi vreau sa le dau un mail. Te tin la curent

Bic maine n-am sa pot intra asa ca iti urez de pe acum , sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!

Despre noi nimic nou, fug sa ma spal si sa imbrac fata, ca deja da semne de revolta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

ANDA, dorim multa sanatate lui Nichita, iar tie multa putere sa poti fii langa el linistita si optimista, pentru ca totul se va rezolva. Sunt sigura ca poetul e pe maini bune, si ca vei reveni printre noi cu vesti bune.

Ripley 5+ (DPN 17.10.2007)si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by madau

Bai ia nu mai veniti aici cu science-fiction-uri din astea cu dinti!. Ce vreti sa mor de inima rea, ca noi tot la 6 am ramas

Exact la fel si noi, madau, de vreo 6 luni tot la aia 6 de az'vara am ramas!

Anda multa sanatate lui Nichita, sa-i dati de capat!!!

-----------
Iau si eu o "scutire de forum", we asta o sarbatorim pe Silvia: maine acasa, duminica la McDonalds si luni la gradi.

In seara asta vin sora-mea + sot + tata

Asa ca eu

Bic la multi ani pe maine!!!
Sa fii in continuare o mamica la fel de bune si dedicata si sa-ti implinesti si celelalte planuri!

Da' azi poate mai intru pana stau la comp si lucrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ANDA,multa sanatate lui Nichita! tie iti doresc multa putere!
LAVI, petrecere placuta in familie!
sanatate multa tuturor!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna dimineata si de la noi!
Anda - multa sanatate lui Nic si tie multa, multa putere pentru a trece cu bine de problema asta!
Baia lui Albert - in cada mare de 2 ori pe saptamana, dus zilnic.
Dintzi - ca si Stef al Veronicai - 16 buc. Dar nu ne-a fost usor cu ei (motiv de nopti nedormite, de plansete si febra), asa ca nu ne laudam prea tare.
Lavi - petrecere placuta si La multi ani! pentru Silvia!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Baite: (atat Nati cat si Silvia)
-dus zilnic, cu gel de dus numai o data la 2 zile, zilnic doar la fundulet (le face bine rutina zilnica a baitei)
-pe cap 1 data pe saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda, offf, iti doresc multa putere, te cred ca esti la capatul puterilor dar stai linistita ca se va rezolva!
Vreau decit sa-ti repet ca si eu am facut operatia de polipi si ti-am zis ptr ca m-am zbatut doctorita nu si-a facut treaba bine, la nara dreapta mi-au ramas "cioturi", ptr ca ma anesteziase doar cu fenobarbital!
Daca vrei reusita, opteaza ptr anestezie totala, dar nu generala(cum explica Lavi, cu aparate...etc), sa doarma copilul profund ptr minim o ora!
Doamne ajuta!

Lavi, spor la treaba si sa ne spui meniul!
Silviuca , sa ne traiesti si sa ne mai amuzi cu perlele tale!

Si noi tot 8 dinti, de o luna jumate!

Bic iti doresc , in avans si petrecere frumoasa !Vei schimbat prefixul maine?

Gindacico, stai linistita si nu te mai obosi sa semnezi anticonceptionalul, ca doar esti deja gravida.Suntem noi obosite, astea negravidoase, darami-te voi cu "burtile la gura"!Relaxeaza-te perioada asta, ca numai tu stii ce te va astepta cu 2 copilasi!

Madutza, fugutza la munte si nu te mai coii,lasa-l pe Orlandez cu mami si recreaza-te cit poti, dar ai grija sa nu te-ntorci gravida!

Eu innebunesc cind va laudati cu vocabularul copiilor!Totusi, mai sunt mutulici ca al meu copil care face 90% variatiuni pe tema "aaaaaa,iiiii,babababab".Cind ii cer catelul mi-aduce ursuletzul, cind ii cer ursuletzul mi-aduce masinutza...etc!Dar se pricepe la Fotbal , mingea stie s-o aduca si sa faca gol!O iesi un fotbalist de-ala ce nu stie sa vorbeasca dar cu bani gramada!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

chiar asa, bine zice Bulucelu'
mihaelutat si maduta duceti-va in vacanta si enjoy! nu va mai stresati atata ca lasati copilul acasa ca doar il lasati pe maini sigure!

Suntem non-stop prinsi intre n responsabilitati, cateva zile de vacanta ne prind excelent!

Uite eu acuma, stresata sa:
-organizez ziua Silviei
-imi fac actele sa ma intorc la facultate
-lucrez la proiect

Asta pe langa treburile curente: avut grija de copii, facut mancare, ordine, curatenie (ca ordinea e durere, nu curatenia), spalat haine, cumparaturi... etc.

Ca daca nu le tin eu minte pe toate care trebuie facute... sotul meu drag flu-flu!
El munceste, isi face treaba f bine la servici, daca ii atrag atentia ca tre' facut ceva in casa, face; dar nu VEDE ca trebuie aia si aia, nu-si aduce aminte....

Ce bine mi-ar prinde si mie o vacanta de fo' saptamana fara copii si nicio responsabilitate!

Asa ca lasati plansul si bocitul si la munte cu voi!
ca responsabilitatile va asteapta inapoi acasa, nu fug nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Noki, si noi avem probleme cu Simon rasfatatu', s-a plictisit de jucariile lui si acum imi zapaceste receiverul si chemineul!Sunt doua lucruri total interzise de atins!In jucarii nu mai investesc acum,ca sunt pe picior de plecare si nu ramine decit sa mi se umfle mie vena de la git de nervi!
Am vazut intr-o emisiune Supernanny, ce spunea tipa:ignore (cit de mult poti) si evita contactul vizual cu copilul in momentul in care ii distragi atentia si-l asezi in alt loc de joaca!
La noi uneori functioneaza, alteori nu.Daca-i foarte obosit nu tine ,ca plinge din doua motive si da in plins isteric.Aseara l-am calmat cu suzeta, cu toate ca-mi propusesem sa i-o dau decit la culcare.
Noi avem probleme de-astea doar in casa, ca daca-l scot in parc e cel mai fericit.Asteptam vremea frumoasa.. dar pina atunci nervi si tutun.

Mergi la inceput