Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirabelac spune:
Cristina de unde gospodina, noroc de soacra ca face mancare, eu mai fac prajituri cand si cand, asta imi place si-mi ies bune.
Eu abia astept sa vina tati sa ma bag la tort, yam-yam, nu mai am rabdare. Aaaa, si l-am imbracat pe David in bluza asta, pur si simplu intamplator.
Slaba activitate, ce faceti pregatiti surprize, cautati cadouri sau dormiti, ca ploua afara...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Aaaa, si l-am imbracat pe David in bluza asta, pur si simplu intamplator.
Slaba activitate, ce faceti pregatiti surprize, cautati cadouri sau dormiti, ca ploua afara...
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Da, Da, sigur Eu una nu te cred Ii mai pregatesti o surpriza lui tati
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
gabitzica spune:
Mirabela super tortul!
La multi ani tuturor Valeninelor si Valentinilor.
la multi ani sotului Itzy!
Poze
Mirabelac spune:
Cristina m-ai facut sa .
Poate ma surprinde si el cu ceva, o iesire, nu stiu, ca de obicei imi ia flori si ciocolata, nu stiu azi ce-mi pregateste...
CristinaGoji spune:
Am o intrebare, poate cineva stie sa-mi raspunda - noi maine suntem programati la vaccin. Azi vreau sa incep tratamentul pentru candida cu nistatina. Oare nu interactioneaza vaccinul cu nistatina? Stiam ca nu se vaccineaza copiii bolnavi, dar nu stiu daca in cazul nostru se poate vaccina sau nu
Poze
Ignatica spune:
Mai Pufy chiar vroiam sa intreb de tine. Cam scumpa la vorba zilele astea si nici o poza cu pufuletii in noua casa.
Ma bucur mult ca v-a placut poza cu trezeala noastra.
Mirabela ti-am admirat tortul, yammi.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Ignatica spune:
Cristina noi am facut vaccinul desi luam tratament cu antibiotic. Din cate stiu nu se vaccineaza copii cu febra, dar poate iti mai raspund si alte mamici, ca eu nu am experienta.
roxanae am o poza acasa cu sotul la 3 ani, semana leit, asta e, la anu imi fac si eu o printesa care sa semene cu mine
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alinamoro spune:
Cristina, nu are legatuta vaccinul cu tratamentul pentru candida, il poti face linistita.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
xandrutza_76 spune:
mi-a placut si mie tortul mirabelei; felicitari!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Multumesc Ignatica si Alina Morostes pentru raspunsuri!
N-am vrut s-o intreb pe doctorita de familie ca nu vreau sa-i spun ca am fost la alt medic ca nu-i place. Dar de cate ori ii spuneam ca (,) copilul meu plange mult, imi spunea ca sa stau linistita ca asa e el, mai agitat. Si am tot stat pana n-am mai putut. Si am mers la alt medic.
Poze